Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Kızlar ben bana çok iyi gelen bişey keşfettim bulantım olduğu an hemen ağzıma naneli sakız atıyorum belki aranızda iyi gelen de vardır ama bilmeyenler için yazmak istedim. Beni cidden çok rahatlatıyor günde 3-4 kez atıyorum ağzıma şıp kesiliyor

Başınız sağ olsun sabırlar diliyorum.kontrolde öğrendiniz sanırım öncesinde herhangi bir belirti yaşadınız mı?

mesajınızı okumak göğsümü sızlattı, Çok üzüldüm, çok çok geçmiş olsun. sabırlar diliyorum. anlık acı ve his ile insan aklından bir sürü negatif yönlü şeyler geçiriyor. Ama her daim diyoruz ki veren Allah alan Allah, vardır bir hayırlısı.. şu an için çok zor bu cümleleri okumak bile anlıyorum sizi ama doğru zaman ne yazık ki şimdi değilmiş. siz inancınızı kaybetmeyin modunuzu düşürmeyin yasınızı da bastırmayın tabi ki yaşayın ve vedalaşıp o defteri en kısa sürede kapatın, boş gebelik geçirdiğim 2. ayımda yeniden gebeyim şu anda.
nasıl ilerleyecek yolun başında olduğum için kaygılıyım ben de ama Rabbime teslimim. dilerim ki size tez zamanda istiyorsanız yeniden sağlıklı bir gebelik, bizlere de gebeliğimizi sağlıkla ilerlemesini nasip etsin Rabbim.

Başınız sağ olsun sabırlar diliyorum.kontrolde öğrendiniz sanırım öncesinde herhangi bir belirti yaşadınız mı?
Çok yeni sanırım, gelişiminde problem yoktu
Dün akşam karin sancım çoktu ve dünden beri göğüs acim hafifti ki en başından beri göğüslerim hep acılıydı
Teşekkürler

Çok yeni sanırım, gelişiminde problem yoktu
Dün akşam karin sancım çoktu ve dünden beri göğüs acim hafifti ki en başından beri göğüslerim hep acılıydı
Teşekkürler
çok teşekkürler. Allah im hepimizin için hayırlısını versin
İnşallah hepiniz sağlıkla bu süreci atlatırsınız

Kanamam lekelenmem oldumu hiç

Daha kalp atışını duymadım hiç belirti yok bişe olsa leke gelirdi anlarım diye düşündüm kalbi durunca anlaşılmıyor ozman

Daha kalp atışını duymadım hiç belirti yok bişe olsa leke gelirdi anlarım diye düşündüm kalbi durunca anlaşılmıyor ozman
İçinizi ferah tutun (uygulaması zor olsa da )
Farkedersin, farketmezsin ama mutlaka 1 belirti bile vardır
Başından beri göğüslerim tek ve devam eden belirtim di, nadir batmalarım olurdu (çok mutlu oluyordum) yemekle ilgili hiç problemim olmadı, çok nadir koku hassasiyetim oldu
Belirtisiz gebeliklerin olduğunu, çok az belirtisi olanları mutlaka sen de okumuşsundur
Hikayeni bilmiyorum ama inşallah korkularınızın geride kaldığı mutlu günleriniz olsun inşallah

2 yaşadığım deneyimde hemen anlaşılmadığıni tecrübe ettim ileri zamanda mutlaka karin ağrısı ve leke geliyor

Yarın 7+4 kalp etışını dinlemeye gideceğiz.herkesin bulantı istifra başladı bende tık yok

Yarın 7+4 kalp etışını dinlemeye gideceğiz.herkesin bulantı istifra başladı bende tık yok
Benim ilk gebeliğimde hiç belirtim yoktu ondan kötü düşünme her keste bulantı olucak diye bir şey yok gerçi ben ne kadar kalbini duysam bile hala korkuyorum

Bir çok grupta okuduğum gibi endişeler bitmiyor sanırım
Ben kalbini duysam rahatlayacağım diyordum, duydum da 1. Den sebep korku kalmış ki içim de kalbini duymama rağmen rahat değildim
Kan tahlilimi yaptırdım sonuçların güzel olmasına rağmen şu 12. Hafta gelse diye bekliyordum
Gruplarda okumuştum ve çok doğru gelmişti bana ‘hamileliğin tadını çıkarın’ diyor dr lar
Endişeler bitmiyor odaklandığın yerleri değiştir boş ver haftaları an’ı yaşa
En azından bir şansım da olsa öyle yapacağım

Sebeb ne doktor tahmini bir şey diyorum Benm bi önceki kimyasal oldu tutma sorunu var bendede

6 Şubatı bekliyorum Dr randevuma gideceğim
Dün gece şiddetli ağrı ve kanamayla ambulansla hastaneye gittim full anestezi altında kürtaj oldum evimdeyim 1 saat oldu geleli ve dinleniyorum yorucu uzun bir süreç Rabbim kimsenin kucağına boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin her şeyi takdiri İlahidir

Gecmis olsun insallh bu bebeginizi saglikla kucaginiza alirsinzzor gercekten bnde gecen sene 9 haftalikti dusuk yaptim kalbi durdu bana doktor soyle demisti belki kalbi 6-7 haftalikken durmustur ama vucut bunu yeni algilamistir o yuzden yeni tepki vermistir agri ve kanama olarak demisti.bazen belirti vermiyor biraz zaman ilerleyince belirti verebiliyor.suan bnde 8 haftalik hamileyim belimde karnimda ara ara kasigimda agrilar oluyor korkuyorum ama olacagada care yok Allahim hakkimizda hayirlisini nasip etsin.saglikla kucagimiza almak umidiylee

Canım benim çok geçmiş olsun uzun süre dinlen, inşallah her şey istediğin gibi olur

Selam çalişan anneler varmı iş yerine hamile olduğuma dair belge istiyo ne Dr kese oluşmadan verilmiyo dedi siz neler yaptiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…