Başınız sağ olsun sabırlar diliyorum.kontrolde öğrendiniz sanırım öncesinde herhangi bir belirti yaşadınız mı?1. tremester I tamamlayamadigim 2. Halimeligimin yine sonuna geldim
Bugün ki randevum da bebeğimin yine kalbinin atmadığını öğrendim
2 si de 9. Haftada son buldu, bu sürece kadar bile yaşadığım heyecan tarifsiz bir de 9 ayi geçirdiğimi tahmin bile edemiyorum
Her şer de bir hayır vardır diye avutuyorum kendimi
Yaşım 37 Zaman geçtikçe çocuk sahibi olmanın sorumlulukları gözümü daha da çok korkutuyor
Ne isteyip dileyeceğime korkar oldum
Hayırlısını Allah’ıma bıraktım
Sizlere sağlıklı süreç geçirmenizi diliyorum ve inşallah Allah gönlünüze göre versin
mesajınızı okumak göğsümü sızlattı, Çok üzüldüm, çok çok geçmiş olsun. sabırlar diliyorum. anlık acı ve his ile insan aklından bir sürü negatif yönlü şeyler geçiriyor. Ama her daim diyoruz ki veren Allah alan Allah, vardır bir hayırlısı.. şu an için çok zor bu cümleleri okumak bile anlıyorum sizi ama doğru zaman ne yazık ki şimdi değilmiş.1. tremester I tamamlayamadigim 2. Halimeligimin yine sonuna geldim
Bugün ki randevum da bebeğimin yine kalbinin atmadığını öğrendim
2 si de 9. Haftada son buldu, bu sürece kadar bile yaşadığım heyecan tarifsiz bir de 9 ayi geçirdiğimi tahmin bile edemiyorum
Her şer de bir hayır vardır diye avutuyorum kendimi
Yaşım 37 Zaman geçtikçe çocuk sahibi olmanın sorumlulukları gözümü daha da çok korkutuyor
Ne isteyip dileyeceğime korkar oldum
Hayırlısını Allah’ıma bıraktım
Sizlere sağlıklı süreç geçirmenizi diliyorum ve inşallah Allah gönlünüze göre versin
Çok yeni sanırım, gelişiminde problem yoktuBaşınız sağ olsun sabırlar diliyorum.kontrolde öğrendiniz sanırım öncesinde herhangi bir belirti yaşadınız mı?
Çok yeni sanırım, gelişiminde problem yoktuBaşınız sağ olsun sabırlar diliyorum.kontrolde öğrendiniz sanırım öncesinde herhangi bir belirti yaşadınız mı?
çok teşekkürler. Allah im hepimizin için hayırlısını versinmesajınızı okumak göğsümü sızlattı, Çok üzüldüm, çok çok geçmiş olsun. sabırlar diliyorum. anlık acı ve his ile insan aklından bir sürü negatif yönlü şeyler geçiriyor. Ama her daim diyoruz ki veren Allah alan Allah, vardır bir hayırlısı.. şu an için çok zor bu cümleleri okumak bile anlıyorum sizi ama doğru zaman ne yazık ki şimdi değilmiş.siz inancınızı kaybetmeyin modunuzu düşürmeyin yasınızı da bastırmayın tabi ki yaşayın ve vedalaşıp o defteri en kısa sürede kapatın, boş gebelik geçirdiğim 2. ayımda yeniden gebeyim şu anda.
nasıl ilerleyecek yolun başında olduğum için kaygılıyım ben de ama Rabbime teslimim.dilerim ki size tez zamanda istiyorsanız yeniden sağlıklı bir gebelik, bizlere de gebeliğimizi sağlıkla ilerlemesini nasip etsin Rabbim.
Kanamam lekelenmem oldumu hiçÇok yeni sanırım, gelişiminde problem yoktu
Dün akşam karin sancım çoktu ve dünden beri göğüs acim hafifti ki en başından beri göğüslerim hep acılıydı
Teşekkürler
çok teşekkürler. Allah im hepimizin için hayırlısını versin
İnşallah hepiniz sağlıkla bu süreci atlatırsınız
Hayır. Daha önceki aynı yaşadığım durumda 9+ haftasında kalbi durmuş ama ben 12. Haftada karin ağrısı ve kahve lekeyi gördüğümde hastaneye girmiştimKanamam lekelenmem oldumu hiç
Daha kalp atışını duymadım hiç belirti yok bişe olsa leke gelirdi anlarım diye düşündüm kalbi durunca anlaşılmıyor ozmanHayır. Daha önceki aynı yaşadığım durumda 9+ haftasında kalbi durmuş ama ben 12. Haftada karin ağrısı ve kahve lekeyi gördüğümde hastaneye girmiştim
Öğrenmek mi istedin yoksa endişelerin mi var ( Allah göstermesin)
İçinizi ferah tutun (uygulaması zor olsa daDaha kalp atışını duymadım hiç belirti yok bişe olsa leke gelirdi anlarım diye düşündüm kalbi durunca anlaşılmıyor ozman
2 yaşadığım deneyimde hemen anlaşılmadığıni tecrübe ettim ileri zamanda mutlaka karin ağrısı ve leke geliyorİçinizi ferah tutun (uygulaması zor olsa da)
Farkedersin, farketmezsin ama mutlaka 1 belirti bile vardır
Başından beri göğüslerim tek ve devam eden belirtim di, nadir batmalarım olurdu (çok mutlu oluyordum) yemekle ilgili hiç problemim olmadı, çok nadir koku hassasiyetim oldu
Belirtisiz gebeliklerin olduğunu, çok az belirtisi olanları mutlaka sen de okumuşsundur
Hikayeni bilmiyorum ama inşallah korkularınızın geride kaldığı mutlu günleriniz olsun inşallah
Yarın 7+4 kalp etışını dinlemeye gideceğiz.herkesin bulantı istifra başladı bende tık yokİçinizi ferah tutun (uygulaması zor olsa da)
Farkedersin, farketmezsin ama mutlaka 1 belirti bile vardır
Başından beri göğüslerim tek ve devam eden belirtim di, nadir batmalarım olurdu (çok mutlu oluyordum) yemekle ilgili hiç problemim olmadı, çok nadir koku hassasiyetim oldu
Belirtisiz gebeliklerin olduğunu, çok az belirtisi olanları mutlaka sen de okumuşsundur
Hikayeni bilmiyorum ama inşallah korkularınızın geride kaldığı mutlu günleriniz olsun inşallah
Benim ilk gebeliğimde hiç belirtim yoktu ondan kötü düşünme her keste bulantı olucak diye bir şey yok gerçi ben ne kadar kalbini duysam bile hala korkuyorumYarın 7+4 kalp etışını dinlemeye gideceğiz.herkesin bulantı istifra başladı bende tık yok
Çünkü kalb durması bende yaşadım malesefBenim ilk gebeliğimde hiç belirtim yoktu ondan kötü düşünme her keste bulantı olucak diye bir şey yok gerçi ben ne kadar kalbini duysam bile hala korkuyorum
Bir çok grupta okuduğum gibi endişeler bitmiyor sanırımYarın 7+4 kalp etışını dinlemeye gideceğiz.herkesin bulantı istifra başladı bende tık yok
Sebeb ne doktor tahmini bir şey diyorum Benm bi önceki kimyasal oldu tutma sorunu var bendedeBir çok grupta okuduğum gibi endişeler bitmiyor sanırım
Ben kalbini duysam rahatlayacağım diyordum, duydum da 1. Den sebep korku kalmış ki içim de kalbini duymama rağmen rahat değildim
Kan tahlilimi yaptırdım sonuçların güzel olmasına rağmen şu 12. Hafta gelse diye bekliyordum
Gruplarda okumuştum ve çok doğru gelmişti bana ‘hamileliğin tadını çıkarın’ diyor dr lar
Endişeler bitmiyor odaklandığın yerleri değiştir boş ver haftaları an’ı yaşa
En azından bir şansım da olsa öyle yapacağım
Dün gece şiddetli ağrı ve kanamayla ambulansla hastaneye gittim full anestezi altında kürtaj oldum evimdeyim 1 saat oldu geleli ve dinleniyorum yorucu uzun bir süreç Rabbim kimsenin kucağına boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin her şeyi takdiri İlahidir6 Şubatı bekliyorum Dr randevuma gideceğim
Umarım hep rahat geçerDikkat etmeye çalışıyorum ya sağ olsun diğer öğretmenlerde çok yardımcı oluyorlar. Çocukların uyku saatinde bende çıkıp uyuyorum falanRahat bi kurumdayım pek bi zorluğu yok
Gecmis olsun insallh bu bebeginizi saglikla kucaginiza alirsinzHayır. Daha önceki aynı yaşadığım durumda 9+ haftasında kalbi durmuş ama ben 12. Haftada karin ağrısı ve kahve lekeyi gördüğümde hastaneye girmiştim
Öğrenmek mi istedin yoksa endişelerin mi var ( Allah göstermesin)
Canım benim çok geçmiş olsun uzun süre dinlen, inşallah her şey istediğin gibi olurDün gece şiddetli ağrı ve kanamayla ambulansla hastaneye gittim full anestezi altında kürtaj oldum evimdeyim 1 saat oldu geleli ve dinleniyorum yorucu uzun bir süreç Rabbim kimsenin kucağına boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin her şeyi takdiri İlahidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?