Gecmiş olsun canım.Her ikisindemi kalbi durdu?eğer öyleyse bence bir genetik test vere bilirsin ve ya eşin bir yoklansın1. tremester I tamamlayamadigim 2. Halimeligimin yine sonuna geldim
Bugün ki randevum da bebeğimin yine kalbinin atmadığını öğrendim
2 si de 9. Haftada son buldu, bu sürece kadar bile yaşadığım heyecan tarifsiz bir de 9 ayi geçirdiğimi tahmin bile edemiyorum
Her şer de bir hayır vardır diye avutuyorum kendimi
Yaşım 37 Zaman geçtikçe çocuk sahibi olmanın sorumlulukları gözümü daha da çok korkutuyor
Ne isteyip dileyeceğime korkar oldum
Hayırlısını Allah’ıma bıraktım
Sizlere sağlıklı süreç geçirmenizi diliyorum ve inşallah Allah gönlünüze göre versin
Valla bende izmirliyim ve izmirde yaşıyorum kizim temmuz doğumlu çok perişan olmuştum sıcaktan oglum kasim doğumlu onda biraz daha iyidi valla erken doğum olmazsa eylul de gelecek bu da yandıkay hiç ağzımın tadı yok kızlar ya. çaydan soğudum, türk kahvesi olsada olur olmasada. suyun tadı bi değişik
şikayet gibi olmasın ama zor
bide içinizi karartmak gibi olmasın ama yaz mevsiminde gebelik çok zor. benim ilki yine aynı ay olmuştu, ikincisi de aynı denk geldi. hele bide izmir deyseniz allah hepimize bu yaz sabır versin
Yemek yedirmekte emzirmekte hepsi yorucu bu süreçte artık sabredeceğizEvet ya resmen günün sonunda ağrımayan yerim olmuyor sen birde emziriyorsun zor çok bende yemekle uğraşıyorum kafasını sağa sola sallıyor
Çok üzüldüm.. sabırlar diliyorum..1. tremester I tamamlayamadigim 2. Halimeligimin yine sonuna geldim
2 si de 9. Haftada son buldu, bu sürece kadar bile yaşadığım heyecan tarifsiz bir de 9 ayi geçirdiğimi tahmin bile edemiyorum
Yaşım 37 Zaman geçtikçe çocuk sahibi olmanın sorumlulukları gözümü daha da çok korkutuyor
Sizlere sağlıklı süreç geçirmenizi diliyorum ve inşallah Allah gönlünüze göre versin
Vajinadan bakması gerekiyordu ama belki geç döllenme zaten bebekler küçük şuan da çok erken bunu soyleye bilmesi için helede karindan baktıysa başka bir doktora gitmelisin çok kolay konuşuyorlar anlamıyorum onlara göre bebek dünyaya gelmediği için kolay gözüküyor ama öyle deyilKarindan baktı
İlk defa yazın hamilelik yaşayacağım , kışın bile bunalıp dayanamazken şimdi yazın gerçekten zor olacakay hiç ağzımın tadı yok kızlar ya. çaydan soğudum, türk kahvesi olsada olur olmasada. suyun tadı bi değişik
bide içinizi karartmak gibi olmasın ama yaz mevsiminde gebelik çok zor. benim ilki yine aynı ay olmuştu, ikincisi de aynı denk geldi. hele bide izmir deyseniz allah hepimize bu yaz sabır versin
Keseyi ne zamn gördün. Kaç haftalikkenEvet gittim ben keseyi gördüm çok şükür 2 hafta sonra tekrar gidecm
Aynen öyle hepsi zorYemek yedirmekte emzirmekte hepsi yorucu bu süreçte artık sabredeceğiz
Başın sağolsun Rabbim sabır versin. Verende alanda O'dur. Rabbim hayırlısı ile çok mutlu olduğun günleri göstersin amin1. tremester I tamamlayamadigim 2. Halimeligimin yine sonuna geldim
Sabırlar diliyorum. Bende 2 kere düşük yaptım. 3 kere kimyasal. Birde 2 günlük küçücük canımı evladımı toprağa verdim. Pes etmedim. Sonraki hamileligimde hep hayırlı ise doğsun dedim. Çok şükür şuan sağlıklı bir 11 aylık evladım var. 6 haftalık da hamileyim. Rabbimin mucizelerine aklımız bile eremez. Eğer bekletiyorsa vardır bir hayır. Şuan ki çektiğin acıyı çok iyi anlıyorum. Ama şöyle düşün bir gün gelecek ve küçücük canın kanın senin en ihtiyacın olduğu zaman sana gelecek. Sağlıkla kal seni hiç tanımıyorum ama içimden yazmak geldi.1. tremester I tamamlayamadigim 2. Halimeligimin yine sonuna geldim
Kiz toprak benide ekle hele Listeye kaç kere yazdım görmüyorsunBaşın sağolsun Rabbim sabır versin. Verende alanda O'dur. Rabbim hayırlısı ile çok mutlu olduğun günleri göstersin amin
Canım ben grubu yönetmiyorum artık daha öncede yazdım. İsteyen gönüllü olarak yönetebilirKiz toprak benide ekle hele Listeye kaç kere yazdım görmüyorsun
Dikkat etmeye çalışıyorum ya sağ olsun diğer öğretmenlerde çok yardımcı oluyorlar. Çocukların uyku saatinde bende çıkıp uyuyorum falanKolay gelsin işin de aslında kolay değil bence çalışmak senin için iyi maddi olarak da çok iyi ama doktorunla görüş bence bu durumu
sizi o kadar iyi anlıyorum ki, geçen hafta aynı şeyleri yaşadım üstelik ikizmiş tek kesede, bu güne kadar tek kese tek bebek gördük, kalbinin durduğunu öğrendiğim gün tek yumurta ikizleri olduğunu kalplerinin durduğunu öğrendim, hala kendimde değilim sanki benim başıma gelmedi rüya görüyorum. Embriyolar biyopsiye yollandı kalplerinin durmasının sebebini öğrenmek için, vardır doğru zamanı Allahtan ümit kesilmez, yıpratmayın kendinizi rahim mutluluktan beslenirmiş1. tremester I tamamlayamadigim 2. Halimeligimin yine sonuna geldim
1. tremester I tamamlayamadigim 2. Halimeligimin yine sonuna geldim
Lütfen başka bir doktora gidin belkide geç döllenmeÇok üzüldüm.. sabırlar diliyorum..
Anladım. O zaman ben kaçırmışım O mesajı. Bebeğin iyi demi.Canım ben grubu yönetmiyorum artık daha öncede yazdım. İsteyen gönüllü olarak yönetebilir
Birebir aynı her şey benim de. Oğlum haziranda doğmuştu iyiydi havalar. Yaza kalacağız bunda baya sıcakta. Üstelik ailem İzmir'de ben de yaz tatilinde orda oluyorumay hiç ağzımın tadı yok kızlar ya. çaydan soğudum, türk kahvesi olsada olur olmasada. suyun tadı bi değişik
Evet şükür çok iyi. 3 hafta sonra cinsiyetini öğreneceğiz onu bekliyoruzAnladım. O zaman ben kaçırmışım O mesajı. Bebeğin iyi demi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?