Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Gecmiş olsun canım.Her ikisindemi kalbi durdu?eğer öyleyse bence bir genetik test vere bilirsin ve ya eşin bir yoklansın

Valla bende izmirliyim ve izmirde yaşıyorum kizim temmuz doğumlu çok perişan olmuştum sıcaktan oglum kasim doğumlu onda biraz daha iyidi valla erken doğum olmazsa eylul de gelecek bu da yandık

Evet ya resmen günün sonunda ağrımayan yerim olmuyor sen birde emziriyorsun zor çok bende yemekle uğraşıyorum kafasını sağa sola sallıyor
Yemek yedirmekte emzirmekte hepsi yorucu bu süreçte artık sabredeceğiz

Çok üzüldüm.. sabırlar diliyorum..

Vajinadan bakması gerekiyordu ama belki geç döllenme zaten bebekler küçük şuan da çok erken bunu soyleye bilmesi için helede karindan baktıysa başka bir doktora gitmelisin çok kolay konuşuyorlar anlamıyorum onlara göre bebek dünyaya gelmediği için kolay gözüküyor ama öyle deyil

İlk defa yazın hamilelik yaşayacağım , kışın bile bunalıp dayanamazken şimdi yazın gerçekten zor olacak

Başın sağolsun Rabbim sabır versin. Verende alanda O'dur. Rabbim hayırlısı ile çok mutlu olduğun günleri göstersin amin

Sabırlar diliyorum. Bende 2 kere düşük yaptım. 3 kere kimyasal. Birde 2 günlük küçücük canımı evladımı toprağa verdim. Pes etmedim. Sonraki hamileligimde hep hayırlı ise doğsun dedim. Çok şükür şuan sağlıklı bir 11 aylık evladım var. 6 haftalık da hamileyim. Rabbimin mucizelerine aklımız bile eremez. Eğer bekletiyorsa vardır bir hayır. Şuan ki çektiğin acıyı çok iyi anlıyorum. Ama şöyle düşün bir gün gelecek ve küçücük canın kanın senin en ihtiyacın olduğu zaman sana gelecek. Sağlıkla kal seni hiç tanımıyorum ama içimden yazmak geldi.

Başın sağolsun Rabbim sabır versin. Verende alanda O'dur. Rabbim hayırlısı ile çok mutlu olduğun günleri göstersin amin
Kiz toprak benide ekle hele Listeye kaç kere yazdım görmüyorsun

Kolay gelsin işin de aslında kolay değil bence çalışmak senin için iyi maddi olarak da çok iyi ama doktorunla görüş bence bu durumu
Dikkat etmeye çalışıyorum ya sağ olsun diğer öğretmenlerde çok yardımcı oluyorlar. Çocukların uyku saatinde bende çıkıp uyuyorum falan Rahat bi kurumdayım pek bi zorluğu yok

sizi o kadar iyi anlıyorum ki, geçen hafta aynı şeyleri yaşadım üstelik ikizmiş tek kesede, bu güne kadar tek kese tek bebek gördük, kalbinin durduğunu öğrendiğim gün tek yumurta ikizleri olduğunu kalplerinin durduğunu öğrendim, hala kendimde değilim sanki benim başıma gelmedi rüya görüyorum. Embriyolar biyopsiye yollandı kalplerinin durmasının sebebini öğrenmek için, vardır doğru zamanı Allahtan ümit kesilmez, yıpratmayın kendinizi rahim mutluluktan beslenirmiş

Çok üzüldüm.. sabırlar diliyorum..
Lütfen başka bir doktora gidin belkide geç döllenme dua ederken hayırlısını dilemeyin Rabbimin herşeye gücü yeter dilediğiniz içinden olmasını istediğiniz herşeyi isteyin istediğiniz şeyleri hayırlı kıl hakkımda nasip et diyerek dua edin Rabbimin herşeye gücü yeter o dilerse hayırlı olmayanı da hakkımızda hayırlı eyler. Sonuç ne olursa olsun üzülmeyin biliyorum çok zor ama sağlam durun pes etmeyin başka bir hekim görüşü alın ve buraya yazın olur mu

Birebir aynı her şey benim de. Oğlum haziranda doğmuştu iyiydi havalar. Yaza kalacağız bunda baya sıcakta. Üstelik ailem İzmir'de ben de yaz tatilinde orda oluyorum

Kızlar ALT ve AST değerlerim yüksek çıktı. Sizlerde böyle bişey oldu mu? Kötü bişey mi? Kimi yerde hamilelik sebebiyle olabilir yazıyor sizlerde de var mı öğrenmek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…