@topraktonlari canim benide eklermisin yaş 23 2. Çocuk sat 26 Aralık. Tahmini doğum tarihi 2 ekim ama sezeryan olacağı için eylül olur o yüzden burayada ekleneyim jsjsjjs
Aslında 2.ci gebeliğim ama hiç birşey bilmiyor gibiyimm:) Kızlar bide beni çay icememek çok zorluyor ya çok seviyorum çayı 3 4bardak içiyorum 2 demlik cay içiyordum acık içiyorum çayı birsey olur mu ki kahve hiç içmiyorum.
Nasılsınız kızlar nasıl gidiyor gebelikler?? Ben çok hafif bulantı ile devam ediyor. Çok şükür. Henüz kontrole de gitmedim. Yarin sabah bakalım inşallah aksilik çıkmazsa gideceğim. 8.30 da randevum. Yarın 6+3 günlük olmuş olacağım. Çılgınca geliyor Ama ben bugün otururken karnımın alt kısmı böyle kalp atımı var gibi atıyordu. Biran istemsizce mutlu oldum. Varmı benim gibi hisseden. İkinci gebelik olduğu içinmi böyle oluyor. Yoksa uyduruyor muyum ahaha analık delilik gercektenn
Kızlar selaam. Malum okullar açıldı bugün ve işe başladım ama akşam eve geldiğimde belimde ve bacaklarımda ağrı vardı halada devam ediyor endişeleniyorum bende. Normal midir acaba bu durum ?
Kızlar selaam. Malum okullar açıldı bugün ve işe başladım ama akşam eve geldiğimde belimde ve bacaklarımda ağrı vardı halada devam ediyor endişeleniyorum bende. Normal midir acaba bu durum ?
Gecen gebeligimde 5+2 de keseyi bile gorememistim 5+4 de keseyi gordum bebegi de 6+2 falandi. Degisio canm . Yolk sac varsa bebek de gorunuyor sonradan.
8 + 4 olmam gerekirken ultrasonda altı çıktı ve kalp atışı yok yani büyük bir ihtimal kaybettim kadın doktorum da ayın 6’sında randevum var biz sonuçları ona fakslacağız dedi hastane
Oda muayene ettikten sonra sana bir hap verir yaşı itibari ile kürtaja önermiyoruz hap ile düşük yaparsın dediler
Gecen gebeligimde 5+2 de keseyi bile gorememistim 5+4 de keseyi gordum bebegi de 6+2 falandi. Degisio canm . Yolk sac varsa bebek de gorunuyor sonradan.
Amin Aminbenim arkadaşım 2 farklı gebelik gecirmiş birinde çok fazla kusuyormuş birinde asla bulantı bile yokmuş ama ikiside erkekondan bu işler hiç belli olmuyor ya hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun İn şa Allah
Kızlar merhaba. Bugün test yaptım pozitif çıktı. Hiç beklemiyordum çünkü prezervatifin yırtıldığını fark edip ertesi gün hapı içmiştim. Asla ihtimal vermiyordum ve kızım daha 14 aylık şimdi de ertesi gün hapıyla dış gebelik çok oluyormuş onun endişesi sardı böyle bir şey var mıdır daha doktora bile gidemedim 1 test yaptım net çift çizgi çıktı
Kızlar merhaba. Bugün test yaptım pozitif çıktı. Hiç beklemiyordum çünkü prezervatifin yırtıldığını fark edip ertesi gün hapı içmiştim. Asla ihtimal vermiyordum ve kızım daha 14 aylık şimdi de ertesi gün hapıyla dış gebelik çok oluyormuş onun endişesi sardı böyle bir şey var mıdır daha doktora bile gidemedim 1 test yaptım net çift çizgi çıktı
Günaydın herkese benim sekiz buçukta randevum vardii. Devlette normalde 6+3 um ama sadece kese göründü 16 mm 4 haftayla uyumlu dedi. Bebek ve kalp atışı yok dedi. 15 gün sonra tekrar gel kontrole dedi. Çok üzgünüm şuan. Bugün kalp atışı duyarım ümidi ile geldiydim bebek de yok dedi. İnşallah saglikla duyarım kalp atışını.