Tam kaç haftalıkEvet canım çok şükür rahatladı içim
7 haftalık canımTam kaç haftalık
Merhaba canım benimde sat 26 Aralık kalp şu an 5+4 haftayız aynı olmalıyız kalp atışı duydun mu@topraktonlari canim benide eklermisin yaş 23 2. Çocuk sat 26 Aralık. Tahmini doğum tarihi 2 ekim ama sezeryan olacağı için eylül olur o yüzden burayada ekleneyim jsjsjjs
Demir emilimini bozar canım zaten gebelikte demir sıkıntı biliyorsın içme benceAslında 2.ci gebeliğim ama hiç birşey bilmiyor gibiyimm:) Kızlar bide beni çay icememek çok zorluyor ya çok seviyorum çayı 3 4bardak içiyorum 2 demlik cay içiyordum acık içiyorum çayı birsey olur mu ki kahve hiç içmiyorum.
Bugün bende aynısını hissettim ikinci bebeğim. Deli demiştim kendimeNasılsınız kızlar nasıl gidiyor gebelikler?? Ben çok hafif bulantı ile devam ediyor. Çok şükür. Henüz kontrole de gitmedim. Yarin sabah bakalım inşallah aksilik çıkmazsa gideceğim. 8.30 da randevum. Yarın 6+3 günlük olmuş olacağım. Çılgınca geliyor Ama ben bugün otururken karnımın alt kısmı böyle kalp atımı var gibi atıyordu. Biran istemsizce mutlu oldum. Varmı benim gibi hisseden. İkinci gebelik olduğu içinmi böyle oluyor. Yoksa uyduruyor muyum ahaha analık delilik gercektenn
Çok mu ayakta kaldın acaba canimKızlar selaam. Malum okullar açıldı bugün ve işe başladım ama akşam eve geldiğimde belimde ve bacaklarımda ağrı vardı halada devam ediyor endişeleniyorum bende. Normal midir acaba bu durum ?
Kalmamaya dikkat ettim ama okul öncesi öğretmeniyim pek mümkün olmuyorÇok mu ayakta kaldın acaba canim
Selam.Ben evden çıkmıyorum ama bel ve bacak ağrılarım oluyor en çok günün sonunda demekki yoruluyormuşuzKızlar selaam. Malum okullar açıldı bugün ve işe başladım ama akşam eve geldiğimde belimde ve bacaklarımda ağrı vardı halada devam ediyor endişeleniyorum bende. Normal midir acaba bu durum ?
Evet yorgunluktan böyle oldu sanırım aman başka bişey olmasında. bu ağrıları bile seviyorum ne kadar endişelensemdeSelam.Ben evden çıkmıyorum ama bel ve bacak ağrılarım oluyor en çok günün sonunda demekki yoruluyormuşuz
Gecen gebeligimde 5+2 de keseyi bile gorememistim 5+4 de keseyi gordum bebegi de 6+2 falandi. Degisio canm . Yolk sac varsa bebek de gorunuyor sonradan.Bu doktorda sıkıntı vardı herkes 6 haftalıkken mi gördü bebeği.
Ay ben hemen korkuyorum bu gebeliğim çok çok farklı geciyorEvet yorgunluktan böyle oldu sanırım aman başka bişey olmasında. bu ağrıları bile seviyorum ne kadar endişelensemde
Korkuyor insan evet. Belkide beniş bu sefer kızdır ondandır bu farklılıkAy ben hemen korkuyorum bu gebeliğim çok çok farklı geciyor
Canım ne yaptın, başka doktorla görüşebildin mi?8 + 4 olmam gerekirken ultrasonda altı çıktı ve kalp atışı yok yani büyük bir ihtimal kaybettim kadın doktorum da ayın 6’sında randevum var biz sonuçları ona fakslacağız dedi hastane
Oda muayene ettikten sonra sana bir hap verir yaşı itibari ile kürtaja önermiyoruz hap ile düşük yaparsın dediler
6 Şubatı bekliyorum Dr randevuma gideceğimCanım ne yaptın, başka doktorla görüşebildin mi?
Bugün acile gittim canım kız ultrason cihazı iyi değil kalp atışı var bebek küçüktür dedi cumartesi birde özele gitcem içim rahat etsinGecen gebeligimde 5+2 de keseyi bile gorememistim 5+4 de keseyi gordum bebegi de 6+2 falandi. Degisio canm . Yolk sac varsa bebek de gorunuyor sonradan.
Amin AminKorkuyor insan evet. Belkide beniş bu sefer kızdır ondandır bu farklılıksağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
Hangi marka yalancı pozitif çıkaran çok oluyor artımed filansa bide kaç gün geçti testin resminide atarmısınKızlar merhaba. Bugün test yaptım pozitif çıktı. Hiç beklemiyordum çünkü prezervatifin yırtıldığını fark edip ertesi gün hapı içmiştim. Asla ihtimal vermiyordum ve kızım daha 14 aylıkşimdi de ertesi gün hapıyla dış gebelik çok oluyormuş onun endişesi sardı böyle bir şey var mıdır daha doktora bile gidemedim 1 test yaptım net çift çizgi çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?