Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    161
Amin canım Rabb'im şifa versin. Normal doğum olacaksa evet birde kadın doğum doktoruna sor. İnşallah bugünleri atlatırız

Kızlar benim durumu anlatmıştım bebeğim de gelişim geriliği ve down sendromu şüphesi var diye ben Riskli Gebelik grubundayim diye Perinatoloji de takipteyim. Bugün kontrole gittim Perinatoloji doktorum ben izne çıkıyorum başka hastaneden randevu bul takipte kal dedi ama randevu bulamıyorum başka hastanede. Birtakım olaylar yaşadık birikimimiz falan hep gitti özele de gidemiyorum ne yapacağımı şaşırdım. Bana 5 dakika mesafede hastane var ama ne Perinatolojiye ne de gebe doğuma randevu bulamıyorum. Bana bi akıl verin

Perinatoloji direkt randevu almıyor olabilir canım. Hastaneye gidip içerden sana yeşil alan açmalarını isteyebilirsin. Kadın doğumdan randevu alman lazım ama onun için de.

Evet öyle yapıcam vakit bulursam

Perinatoloji direkt randevu almıyor olabilir canım. Hastaneye gidip içerden sana yeşil alan açmalarını isteyebilirsin. Kadın doğumdan randevu alman lazım ama onun için de.
Burda gebelere kadın doğum değil gebe doğum bakıyor canım bu ayın sonuna kadar randevu bulamadım. Çok şükür az önce baktım Perinatolojiye randevu buldum ikili üçlü testleri yapıyor o hafta ama genede aldım randevuyu en azından durumumu anlatacak vaktim olur diye

Bence hiç hoş bir şey değil ya hastalıklı takıntılı bazı anneler
Benimki evin en büyük çocuğu kv diyorki onun sayesinde o birilere süt yetmiyordu ve resimlere bakıyorum çok zayıftı çocukluğu hatta doktora bile götürmüşler neden bu kadar zayıf diye yemek yemiyormuş derdi sadece süt doktorda demiş bu senden benden sağlam

O yaşta süt işe yaramaz işte beslenmesi yemeklerden olması lazım.. ondan zayıf kalmıştır

İnşallah ana kuzusu değildir

Ben çok dardayım belimden giren inanılmaz bir ağrı var duramazsam hastaneye gideceğim dua edin ve daha var diye canta bile hazırlamadım ben inşallh korktugum basıma gelmez
yoruldun mu iş mi yaptın acaba ben çok iş yapınca belim çok ağrır daha vakit var

Ben çok dardayım belimden giren inanılmaz bir ağrı var duramazsam hastaneye gideceğim dua edin ve daha var diye canta bile hazırlamadım ben inşallh korktugum basıma gelmez
Ağrı nereye vuruyor?İn şa Allah korktuğun gibi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…