Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    161
Günaydın kızlar, aynen bende hiç uyuyamadım. Hatta uyanır uyanmaz julettae doğurdumu diye baktım. Canım nasıl gidiyo süreç, ağrılarım varmı?

Günaydın kızlar, aynen bende hiç uyuyamadım. Hatta uyanır uyanmaz julettae doğurdumu diye baktım. Canım nasıl gidiyo süreç, ağrılarım varmı?
Artık kimse rahat uyuyamıyor
Bekliyorum ağrı da kalmadı hiçbir şey yok canım hiçç öyle doğuracak gibi de değilim yani bilemedim ne olacak

Bebekli otel tatiline gitmiş gibi olduk çok zor oyalamak

Yok baktirmadim canim sağlık ocağında bakıyorlar mi o değere. Yoksa dahiliyemi bakıyor aşiri tatlı kaşiniyor geçmiyor .
Aile hekiminde düzenli kontrolde bakıyorlar bu değerlere. En son gittiğinde baktılar mı acaba. Bence de bir görün doktora. Bazen normal olarak da kaşıntı olabiliyormuş ama kolestazsa teşhis koyulsun

Ya canım seni çok iyi anlıyorum oğlun tatlı MaşAllahNe diyor doktorlar?
Doğumun kendi halinde başkasını bekliyoruz dedi az önce.. mümkün olduğu yere kadar bekleyeceğim müdehale etmem dedi.. bizde bekliyoruz canım bakalım bir şey olursa yazarım buraya

Doğumun kendi halinde başkasını bekliyoruz dedi az önce.. mümkün olduğu yere kadar bekleyeceğim müdehale etmem dedi.. bizde bekliyoruz canım bakalım bir şey olursa yazarım buraya
O zaman suyun şimdi gelmiyorsa bakmışlar dimi bebeğinde suyu iyiyse kalsın daha sen yine haberdar et merak ettim canım

O zaman suyun şimdi gelmiyorsa bakmışlar dimi bebeğinde suyu iyiyse kalsın daha sen yine haberdar et merak ettim canım
Geliyor hala çok garip ne çok su oluyormuş içerde akıyor ama bitmiyor. Nstde de sancı 35,40 arası yazıyor ama ebe sancın yok dedi anlamadım bende

Sabaha kadar kaşindim şimdi tekrar duşa giricem geçmezse acile mı gitsem acaba.
Yok baktirmadim canim sağlık ocağında bakıyorlar mi o değere. Yoksa dahiliyemi bakıyor aşiri tatlı kaşiniyor geçmiyor .
Geçen hafta bende de aşırı bir kaşınma vardı ama sadece göbeğimde ben çatlıcam diye düşündüm kantaron sürdüm işe yaradı bi deneyin ama doktora görünün mutlaka

Geliyor hala çok garip ne çok su oluyormuş içerde akıyor ama bitmiyor. Nstde de sancı 35,40 arası yazıyor ama ebe sancın yok dedi anlamadım bende
Yaaa geliyorsa o zaman niye sancı gelsin diye iğne vurmuyorlarki illa suyun bitmesinimi bekliyorlar

Türkiyede olsa şak sancı su patlatma olurdu beklemezler hiç benim sancım yok suyum var başlattı doğumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…