Artık kimse rahat uyuyamıyor
Bekliyorum ağrı da kalmadı hiçbir şey yok canım hiçç öyle doğuracak gibi de değilim yani bilemedim ne olacak
Bebekli otel tatiline gitmiş gibi olduk çok zor oyalamak
Artık kimse rahat uyuyamıyor
Bekliyorum ağrı da kalmadı hiçbir şey yok canım hiçç öyle doğuracak gibi de değilim yani bilemedim ne olacak Eki Görüntüle 3628417
Bebekli otel tatiline gitmiş gibi olduk çok zor oyalamak
Aile hekiminde düzenli kontrolde bakıyorlar bu değerlere. En son gittiğinde baktılar mı acaba. Bence de bir görün doktora. Bazen normal olarak da kaşıntı olabiliyormuş ama kolestazsa teşhis koyulsun
Doğumun kendi halinde başkasını bekliyoruz dedi az önce.. mümkün olduğu yere kadar bekleyeceğim müdehale etmem dedi.. bizde bekliyoruz canım bakalım bir şey olursa yazarım buraya
Doğumun kendi halinde başkasını bekliyoruz dedi az önce.. mümkün olduğu yere kadar bekleyeceğim müdehale etmem dedi.. bizde bekliyoruz canım bakalım bir şey olursa yazarım buraya
Geçen hafta bende de aşırı bir kaşınma vardı ama sadece göbeğimde ben çatlıcam diye düşündüm kantaron sürdüm işe yaradı bi deneyin ama doktora görünün mutlaka
Ya hahah güldüm kusura bakma komik komik anlatmışsın baya güçlüsün idare ediyorsun durumu sanırım aşmışsın bazı şeyleri yoksa baya sinir bozucu bir durum