Anladım canım teşekkürler öyleymiş sanırım. Şimdi de nstde hareketsiz çıktı Bebiş üçüncü defa nstye aldılar çikolata kahve gazoz yedim içtim bakalım şimdi ne sonuç çıkacak biraz stres yaptım sanırım
Okuyorum canım ama artık düzenli okuyayım bir de Meryem süresine başladım Kur'an okumasını bilmiyorum ama en azından Türkçe mealini doğuma kadar okuyayım
Canım sûreleri okuyacağında Türkçe mealinden değil de, Arapça okunuşunun Türkçe halinden okusan daha iyi olur, sayılar gibi seslerin ve kelimelerin de sekansı var çünkü ben buna çok inanıyorum. Eğer onu da okuyamam dersen Youtube'da hepsi var, açıp dinleyebilirsin hem bebeğin de dinlemiş olur..
Tabi ya sabah sekizde gidicem sıram gelince alacaklar sezeryana bugün biraz ortalığı topluyorum evde bir hafta kayınvalidem bana bakacak mis az evvel konuştuk
İnşallah bi an modum düştü. Bir ayda 1 kilo almıştı daha önce iki hafta da daha az gibi geldi. Bakalım nstye de girdim Bebiş uyuyormuş tekrar bişeyler ye bi daha bakalım dediler
Canım sûreleri okuyacağında Türkçe mealinden değil de, Arapça okunuşunun Türkçe halinden okusan daha iyi olur, sayılar gibi seslerin ve kelimelerin de sekansı var çünkü ben buna çok inanıyorum. Eğer onu da okuyamam dersen Youtube'da hepsi var, açıp dinleyebilirsin hem bebeğin de dinlemiş olur..
Sabah 8 de hastanede olacağız ama simdiden heyecan bastı. Doktor 12 den sonra hiçbir şey yeme dedi su içme dedi. Ben su içmeden nasıl duracağım bilmiyorum
İnşallah sancimi alır, bir güzel açılır, çocuğu kucağıma sağlıkla alırım.
Aynı öyleyim bende iki tane var yüksek ciktigijda teyit ediyorum
Ağlamak istiyorum ama ev de dolu. Banyoya girip aglayacagim içimde durduramadığım öfke sinir hüzün heyecan yani her duygu var. Ne hissedecegimi şaşırdım
Ağlamak istiyorum ama ev de dolu. Banyoya girip aglayacagim içimde durduramadığım öfke sinir hüzün heyecan yani her duygu var. Ne hissedecegimi şaşırdım
Duygular tavan ne hissedecegini şaşırdın dimi canım sabah evladını kucağına alınca birçoğu geçicek güzel duygular gelicek yerine. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım. Yarın iki bebiş geliyor ne güzel