Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
İzmir sehir hastanesinde misin sanki senle aynı yere geliyordu bende nst sırası bekliyorum da

Okuyorum canım ama artık düzenli okuyayım bir de Meryem süresine başladım Kur'an okumasını bilmiyorum ama en azından Türkçe mealini doğuma kadar okuyayım
Canım sûreleri okuyacağında Türkçe mealinden değil de, Arapça okunuşunun Türkçe halinden okusan daha iyi olur, sayılar gibi seslerin ve kelimelerin de sekansı var çünkü ben buna çok inanıyorum. Eğer onu da okuyamam dersen Youtube'da hepsi var, açıp dinleyebilirsin hem bebeğin de dinlemiş olur..

Tabi ya sabah sekizde gidicem sıram gelince alacaklar sezeryana bugün biraz ortalığı topluyorum evde bir hafta kayınvalidem bana bakacak mis az evvel konuştuk
ay bi dk benim hamilelikten dolayı beynim küçüldü hemen anlayamıyorum
yarın sabah sezeryana mı giriyorsun sen şimdi
doğru mu okudum ben

İnşallah bi an modum düştü. Bir ayda 1 kilo almıştı daha önce iki hafta da daha az gibi geldi. Bakalım nstye de girdim Bebiş uyuyormuş tekrar bişeyler ye bi daha bakalım dediler
Geçen benide 2 defa çekti ben dedimki hiç atıştırmadan evden çıktım git dedi karnını doyur gel bende öyle yaptım sonra haraketlendi

Gilmors sevindim kv bakıcak diye çok güzel geçsin doğumun sağlıkla kucağına al canım senden sonra sıra bende

Tam canım şimdi bakarım teşekkür ederim

Canım sanki senin doğum da yarındı dimi ben mi yanlış hatırlıyorum

Ağlamak istiyorum ama ev de dolu. Banyoya girip aglayacagim içimde durduramadığım öfke sinir hüzün heyecan yani her duygu var. Ne hissedecegimi şaşırdım

Ağlamak istiyorum ama ev de dolu. Banyoya girip aglayacagim içimde durduramadığım öfke sinir hüzün heyecan yani her duygu var. Ne hissedecegimi şaşırdım
Duygular tavan ne hissedecegini şaşırdın dimi canım sabah evladını kucağına alınca birçoğu geçicek güzel duygular gelicek yerine. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım. Yarın iki bebiş geliyor ne güzel

Yarın sabah 8 de hastanede olacağım. Çok tuhafim şuan. Herkes otur diyor ama ben şuan bir şeyler yapıyorum kendimi ve zihnini durduramiyorum

yaaaa
fotoğraf çek göbeğinle :) değişik bi histir. şimdi düşünüyorum sabah doğuma gidecek olsam ne hissedeceğimi şaşırdırırm bnde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…