Valla ikisi de sağlıklı olsun da varsın sezeryan olsun kuzu bakalik insallah bizi merakta bırakmazSezaryana kayacaz bu gidişle iki doğum yapıldı bugün diğer kızçemizden ses Seda yok
Hahaha ay ne güldüm ya sanaEşime dedim şimdi benim burcum kocmus dedim mee diye geziyorum evdekoptuk gulmekten yapay zeka uctu baya bencede kendini gelistirmeli başka sayfalardan da baktim hep boğayim yükselen oğlak tamam ama ay burcum yengeç yapay zekada ay burcum kova çıktı ona da sok oldum zaten direkt kapattim
Umarım saatler içe sancı çekip sonu sezaryen olmaz :/Sezaryana kayacaz bu gidişle iki doğum yapıldı bugün diğer kızçemizden ses Seda yok
Tabiki önce sağlık diyoruz sağlıklı olacak olan sezeryanse o olur ama bende normal doğum taraftarıyım ilk çocuğum ve korkmuyorum başıma gelince çekicem diyprum birde sancılar bütün gün seninle olmuyor ara ara geliyor gidiyor elbette zordur ama en fazla 1 gün çekip bitiyor ama bütün gün değil diyor herkes en çok çocuğun kafası çıkarken acıyormuş canın o da toplasanız 10 15 dakikaymış. Ebelerimiz büyüklerimiz evde tek başlarına doğuruyorlarmış bizde yaparız Allahın izniyleKızımızdan cevap yok ama bu normal bence sezeryan sonrasıda ağrıdan insan eline telefonu alamıyor mesela ben öyle olmuştum ama her kes öyle olmuyor ben mesela hala şaşırıyorum sezeryan sonrası makiyaj yapıp resim çektiren var ben resim çektirmek için bayılan birisi hiç aklıma bile gelmedi ve ya makiyaj etmeyi çok severim hiç yapmadım bu insana bağlı ondan normal doğum isteyenler bence vazgecmeyin etrafımda kardeşim normal doğum yapmış o an ağrın oluyor zorlanıyorsun sonrası süper ben ama 1 hafta yataktan sürünerek kalkıyordum
Ay inanmıyorum içimizden böyle güzel birşey çıkabildiğine maşallah sizeKızlar kan ter icindeyim biraz Ağrı sızı aralıklarla çiş yapiyor teyzem ilgili bakıyor ben perişan yalnız Allah'ım maşallah farklı bir duygusüsleme yapmadık canımın derdine düştüm minicik bir bebek
Direkt soruyorum ve farklı gbtleri deniyorum mesela mia life coach bu harita sahibinin annesi ile ilişkisi nasıl ve neden vs diyeCanım ya nasıl böyle yorumluyor chatgbt? Benimki sadece Mars ikizler merkül başak bilmem ne böyle saçma şeyler diyor
Yaaa ben bunu güzelliği yerimKızlar kan ter icindeyim biraz Ağrı sızı aralıklarla çiş yapiyor teyzem ilgili bakıyor ben perişan yalnız Allah'ım maşallah farklı bir duygusüsleme yapmadık canımın derdine düştüm minicik bir bebek
Kızlar kan ter icindeyim biraz Ağrı sızı aralıklarla çiş yapiyor teyzem ilgili bakıyor ben perişan yalnız Allah'ım maşallah farklı bir duygusüsleme yapmadık canımın derdine düştüm minicik bir bebek
Kuzu sen oyle diyince şüphelenmeye degil cunku bnm esim de akrepHahaha ay ne güldüm ya sanaben koç burcuyum kocam akrep sürekli kavga halindeyiz valla her şeyi alttan alır susar susar en son varya öyle nasıl can yakacağını bilir ki ordan vurur sonra köşeye çekilir öyle bir akreptir ama seviyoruz işte katlanıyoruz sen smdi boğa mısın emin misin? Küçük oğlum da boğa çok yemek yemeyi seviyor ve duygusal
Tabi her kesin durumu farklı ama kesinlikle bana göre normal doğum kendim yapmasam bile normal doğumda çok asistanlık yaptım sancıyı çekiyorsun o an zor oluyor ama sezeryan çocuk olduktan sonrada yardım edenin kesin olmalı ağrıdan çocuk nasıl diye bakamıyorsun bile..Ben sezeryan için kadınlar kolaya kaçıyor diyenleri ağzından vurasım geliyor o dikişler hep bizimle oluyor keşki ilk çocuğum normal olsaydıTabiki önce sağlık diyoruz sağlıklı olacak olan sezeryanse o olur ama bende normal doğum taraftarıyım ilk çocuğum ve korkmuyorum başıma gelince çekicem diyprum birde sancılar bütün gün seninle olmuyor ara ara geliyor gidiyor elbette zordur ama en fazla 1 gün çekip bitiyor ama bütün gün değil diyor herkes en çok çocuğun kafası çıkarken acıyormuş canın o da toplasanız 10 15 dakikaymış. Ebelerimiz büyüklerimiz evde tek başlarına doğuruyorlarmış bizde yaparız Allahın izniyle
Ben çok acı çektim normal doğumda ama son bir saat yani çektim o acıya katlandım bebeğim doğdu masadan kalkıp giyindim fotoğraf çekilip size attımKızımızdan cevap yok ama bu normal bence sezeryan sonrasıda ağrıdan insan eline telefonu alamıyor mesela ben öyle olmuştum ama her kes öyle olmuyor ben mesela hala şaşırıyorum sezeryan sonrası makiyaj yapıp resim çektiren var ben resim çektirmek için bayılan birisi hiç aklıma bile gelmedi ve ya makiyaj etmeyi çok severim hiç yapmadım bu insana bağlı ondan normal doğum isteyenler bence vazgecmeyin etrafımda kardeşim normal doğum yapmış o an ağrın oluyor zorlanıyorsun sonrası süper ben ama 1 hafta yataktan sürünerek kalkıyordum
Maşallah kuzuma yaa kuzum dinlen yorma kendini ilk zmnlar olacak ama geçecek inşallah kısa zmnda bu acıların en güzel yanı yavruna kavuşmak oluyor şükürKızlar kan ter icindeyim biraz Ağrı sızı aralıklarla çiş yapiyor teyzem ilgili bakıyor ben perişan yalnız Allah'ım maşallah farklı bir duygusüsleme yapmadık canımın derdine düştüm minicik bir bebek
Bence bu da insana bağlı mesela kardeşim ilk çocukta normal doğum yapmıştı hiç asla zorlanmadı ne oluysa o an çekti bitti.Sezeryan çok zor valla ben süs püs seven birisi boşunamı hastanede süs yapmadım yataktan kalkmam için öyle bir ağlıyordumki Allah'tan eşim çok çok iyi baktı bana resmen çocuğa baktığı gibi baktı WC her yere onunla sadece ağrı olsa bile bol bol yürümek minik bir bebek içinBen çok acı çektim normal doğumda ama son bir saat yani çektim o acıya katlandım bebeğim doğdu masadan kalkıp giyindim fotoğraf çekilip size attımöyle bir güzelliği var normal doğumun.. ancak ilk normal doğumum tabiki uzundu ve doğum sonrası çok zorlanmıştım tuvalet olsun giyinmek olsun sonra vücut diğerlerini daha kolay yapıyor ..
sezeryan olan bir kadın gördüm gerçekten hastanede aklıma geldiniz bence sizin doğumunuz daha zor inşallah güzel bakan biri olur yanınınzda
Bu kadar kararlıysan çok daha kolay sabredersin sancılaraTabiki önce sağlık diyoruz sağlıklı olacak olan sezeryanse o olur ama bende normal doğum taraftarıyım ilk çocuğum ve korkmuyorum başıma gelince çekicem diyprum birde sancılar bütün gün seninle olmuyor ara ara geliyor gidiyor elbette zordur ama en fazla 1 gün çekip bitiyor ama bütün gün değil diyor herkes en çok çocuğun kafası çıkarken acıyormuş canın o da toplasanız 10 15 dakikaymış. Ebelerimiz büyüklerimiz evde tek başlarına doğuruyorlarmış bizde yaparız Allahın izniyle
Bende keske diyorum kuzu inan vajinal dogumu tercih edebilseydim Ama sonucta yavrumuz kavuscaz Allahın izniyle cekicez aci ama bizimde gecicek napalim nasip böyleymiş zamanı geri alamıyoruz ama herkes için tek dileğim nasil olursa olsun sağlıkla kucaklarimiza alalım bebikolarimiziTabi her kesin durumu farklı ama kesinlikle bana göre normal doğum kendim yapmasam bile normal doğumda çok asistanlık yaptım sancıyı çekiyorsun o an zor oluyor ama sezeryan çocuk olduktan sonrada yardım edenin kesin olmalı ağrıdan çocuk nasıl diye bakamıyorsun bile..Ben sezeryan için kadınlar kolaya kaçıyor diyenleri ağzından vurasım geliyor o dikişler hep bizimle oluyor keşki ilk çocuğum normal olsaydı
Çok iyi anlıyorum seni sonuçta ameliyat oluyorsunuz normal doğumla kıyaslanamaz bile kesinlikle kolay değil. Yine de iyiki var iyiki bir sürü anne bebek kurtuldu bu sayedeBence bu da insana bağlı mesela kardeşim ilk çocukta normal doğum yapmıştı hiç asla zorlanmadı ne oluysa o an çekti bitti.Sezeryan çok zor valla ben süs püs seven birisi boşunamı hastanede süs yapmadım yataktan kalkmam için öyle bir ağlıyordumki Allah'tan eşim çok çok iyi baktı bana resmen çocuğa baktığı gibi baktı WC her yere onunla sadece ağrı olsa bile bol bol yürümek minik bir bebek için
Amin canım Amin tabi her şey onlar için bende ilkte doktor sezeyan deyince birde bu kadar bekledik çocuğumuz olsun diye hiç demedim normal olsun yeterki olsun dedim.Ondan ağrılarda unutuluyorBende keske diyorum kuzu inan vajinal dogumu tercih edebilseydim Ama sonucta yavrumuz kavuscaz Allahın izniyle cekicez aci ama bizimde gecicek napalim nasip böyleymiş zamanı geri alamıyoruz ama herkes için tek dileğim nasil olursa olsun sağlıkla kucaklarimiza alalım bebikolarimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?