- 13 Mayıs 2025
- 251
- 77
- 13
Benimde başıma geldi ama ultrasonda baktılar canım dedıkı bugun doğum ama bebek daha doğmadı hahahaa açılma bile yok şuan 37 haftalıgız 38 olmadan gelir dedi beklemedeyizKızlar ben gün aldım 12 Eylül doğum inşallah. Bu doktor çok tuhafıma gitti muayene etmedi ultrasonla bebeğin gelişimine bakmadı. Geçen hafta ki doktor 37 de alırım dedi bu doktor 12 Eylüle gün verdi 38+4 de Alcam dedi.
Oy kuzum yakın zmanda yaşadığım için hala etkisindeyim ilk adım beklediğim kadar zor olmadı kendimizi motive ediyoruz sanırım korkmaTeşekkürler kızlar toplu olarak cevab veriyorum evet spinal anestezi oldum..bu defa daha çok heyacan vardı bende amaliyat odası aşırı soğuktu ilkte hiç titreme oldu daha yeni titremem geçti tansiyon bir kaç defa yükseldi ağrım yavaştan başlıcak bastırıyorlar kanı takip ediyorlar ama şimdi bastırınca ağri hiss etmiyorum bende dedimki ilk evlatımda hiç bastırmadılar şaşırdılar o zaman dedim narkozum etkisi geçince yapmayın yok çok az bile olsa yapılmalı sonra doktorum gelince söyledim hemşire dedi çok kanı yok o zaman dedi zorlamayın gerek yok bakalım artık nasıl olucak ilk kalkmayımı şimdiden düşünüyorum
bi ara benimde ayağımda vardı. basınca acıyordu seke seke yürüyordum. sonra geçti. bi git bakalım ihmal etmeGenital bölgedeki baskıyı ben geçtim acağip bir sancı ağlatacak kadar acı eğer devam ederse akşam acilden girmeyi düşünüyorum ben özele gitmeyi tercih etmediğim için devlete gidiyorumda
İnşallah canım acilman olurda bir ciglikta halledersinCanim egzersiz bilmiyorum ki hangisini yapacağımı internette bir sürü var hamgısı iyi hangisi kötü kararsız kaldım
Amin canım benim Allah Razi olsunİnşallah canım acilman olurda bir ciglikta halledersin
Ay deme hele o wc olayı yap yap bitmiyorAy varya smdi uyumak yatmak öyle kolay kiaz kaldı sabret
Yatmak ve sürekli tuvalete gitmek zorunda olmamak çok güzel bir şey
bi ara benimde ayağımda vardı. basınca acıyordu seke seke yürüyordum. sonra geçti. bi git bakalım ihmal etme
Çocuk aşağı iniyo diyenler oldu telaş kapladı ev temizliğine başladım hayırlısı artık akşama kadar geçmezse de gidicembi ara benimde ayağımda vardı. basınca acıyordu seke seke yürüyordum. sonra geçti. bi git bakalım ihmal etme
yaaaa gözlerim doluyor benim böyle mesajları okuyuncaKızlar çok çok şükür kavuştuk oğlumlaKilosu 3070gr minnak bir şey çok minnak sütümü emiyor şimdi uyuyor.Darısı burda bekleyenlerin her kese nasip etsin zamanında.Ağrımı hiss etmiyorum şimdilik yazayım dedim hemen
Senin bu denk geldiğin doktorlar beni acayip sinirlendiriyor ya ne bu böyle allasen. Neyin nolduğunu anlayana kadar doğum zamanın geldi resmen.Kızlar ben gün aldım 12 Eylül doğum inşallah. Bu doktor çok tuhafıma gitti muayene etmedi ultrasonla bebeğin gelişimine bakmadı. Geçen hafta ki doktor 37 de alırım dedi bu doktor 12 Eylüle gün verdi 38+4 de Alcam dedi.
Jaaa çok tatlııAz kaldı canımm senin çok az kaldı
Emiyor ama çok yoruluyor tabi sürekli kısa kısa emziriyorum en çok kaka yaparken zorlanıyor çok ıkınıyor kıpkırmızı oluyor ona çözüm bulamadım daha
Ay okadar haklısınkii, şükür edip, pozitif olana odaklanmalı gerçekten.. çok yoruldum, bebiş gelmeyi düşünmüyo şimdilik ama birden bebeği olmayanlar geliyor aklıma ve ben "onlar bunu yaşamak işin can atıyor" azcık dayan diyip veya sağlık sorunları yaşayanları düşünüp kendimi teselli ediyorum.. Hayırlısını kolaylıkla nasip etsin rabbim hepimize. Sağlıkla gelsinler/büyüsünlerYa video çekip şöyle zor böyle zor sürekli mağduriyet anlatıyorlar ben anlayamıyorum bana o kadar zor berbat bir duygu gibi gelmiyortabiki zorlanacağız ama sağlıklıyız dediğin gibi bence güzel günler hele biraz sevilecek düzeye gelsinler tadından yenmez dediğin gibi sağlıklıyız yorgunluk uykusuzlukta çekeceğiz sen şimdi sezeryan ağrıları çekiyorsun ben vajina ağrıları yaşıyorum hepimizin çektiği şeyler var ama bunu yaşamak içinde doktor doktor gezen insanlar da var ya da bebeğini tedavi ettirmeye çalışan ebeveynler var güzel şeylere odaklanmak en güzeli olur yoksa lohusa depresyonu gelir bir de
Ağrın nasıl peki ilaç kullanabiliyor musunben arada parol benzeri şeyler içiyordum iki üç gündür hiç kullanmadım
Bende Philips var arada alıyor almıyor tavsiye ederim alışacak benceEmzik alacam bugün yumuşak damaklisindan
Ben 37 yim 7 tane yiyorum günlük 36 da başladım doktor dedi bebek kanalda doğum her an olabilir 38 olmadan demoştı ama açıklık yok hâlaKızlar hurma yenmiyor mu hamilelikte? Ben hergün iki üç yiyorum kahve yanında aylardır
Canim ben hatta hatırlarsanız yazdım kendimi sartladim emzirmeye dair bir şey almadım ilk günler az geliyor sonra artacak yaglanacak rengi gelecek diye biliyordum kendimi hiç üzmedim kendimi emzirecegim diye hazırladım ilk gun cok zordu annemler sürekli elleriyle ova ova süt çıkıyordu ama zaten ilk gün şelale gibi gelmez ki vücut bu daha yeni anne oluyorsun vücut bir sürü ilaçla tepkime veriyor yani birkaç güne süt kendine gelmeye başlıyor. Ben bu hamilelikte tek öğrendiğim şey herkesin deneyimi kendine ve sen istersen bu hikaye çok güzel oluyor benim doğum sürecim çok zordu çünkü tansiyonum oynamış dikim esnasında beni ameliyat bitiminde genel uyutmak zorunda kaldılar. Ama ben buna uzulmedim şuan bebeğim yanında uyuyor. Gerisi önemli değil. Uzun uzun yazıyorum ama oradan buradan okuyup kendimi çok strese sokmuştum o gün. İstiyorum ki siz hiç o stresi yaşamadan çok güzel geçirinağustos annelerini okudum geldim şimdi de emzirme dönemi gerçekten bu kadar stresli mi? çok korkar oldum doğurup emzirememekten
Canım çok geçmiş olsunn, umarım bir an önce toparlanırsınCanim ben hatta hatırlarsanız yazdım kendimi sartladim emzirmeye dair bir şey almadım ilk günler az geliyor sonra artacak yaglanacak rengi gelecek diye biliyordum kendimi hiç üzmedim kendimi emzirecegim diye hazırladım ilk gun cok zordu annemler sürekli elleriyle ova ova süt çıkıyordu ama zaten ilk gün şelale gibi gelmez ki vücut bu daha yeni anne oluyorsun vücut bir sürü ilaçla tepkime veriyor yani birkaç güne süt kendine gelmeye başlıyor. Ben bu hamilelikte tek öğrendiğim şey herkesin deneyimi kendine ve sen istersen bu hikaye çok güzel oluyor benim doğum sürecim çok zordu çünkü tansiyonum oynamış dikim esnasında beni ameliyat bitiminde genel uyutmak zorunda kaldılar. Ama ben buna uzulmedim şuan bebeğim yanında uyuyor. Gerisi önemli değil. Uzun uzun yazıyorum ama oradan buradan okuyup kendimi çok strese sokmuştum o gün. İstiyorum ki siz hiç o stresi yaşamadan çok güzel geçirin
O kadar güzel söyledin kiYa video çekip şöyle zor böyle zor sürekli mağduriyet anlatıyorlar ben anlayamıyorum bana o kadar zor berbat bir duygu gibi gelmiyortabiki zorlanacağız ama sağlıklıyız dediğin gibi bence güzel günler hele biraz sevilecek düzeye gelsinler tadından yenmez dediğin gibi sağlıklıyız yorgunluk uykusuzlukta çekeceğiz sen şimdi sezeryan ağrıları çekiyorsun ben vajina ağrıları yaşıyorum hepimizin çektiği şeyler var ama bunu yaşamak içinde doktor doktor gezen insanlar da var ya da bebeğini tedavi ettirmeye çalışan ebeveynler var güzel şeylere odaklanmak en güzeli olur yoksa lohusa depresyonu gelir bir de
Ağrın nasıl peki ilaç kullanabiliyor musunben arada parol benzeri şeyler içiyordum iki üç gündür hiç kullanmadım
Aynen öyle kötü yazıları okumayın bile ben okudum hata ettimCanım çok geçmiş olsunn, umarım bir an önce toparlanırsınBir doktor vardı sosyal medyada takip ettiğim ve "ilk emzirmelerde birkaç damla gelmesi normal, bebeğin midesine göre geliyor zaten" diye anlatıyordu. Kendimizi bu şekilde bilgilendirirsek aslında hiç stress yapmayıp bu anların tadını çıkarabiliriz
Gözün aydın canımKızlar çok çok şükür kavuştuk oğlumlaKilosu 3070gr minnak bir şey çok minnak sütümü emiyor şimdi uyuyor.Darısı burda bekleyenlerin her kese nasip etsin zamanında.Ağrımı hiss etmiyorum şimdilik yazayım dedim hemen
Emzik deneyeceğim bugğn alıp dediğin gibi iyi gelebilirJaaa çok tatlııBelki emzik denersen, güçlenip birden daha çok emmeye alışabilir? Ebelere danış bence. Sancısımı var acaba kuzum, bana doğumdan sonra yediklerine dikkat et dediler birçok şey sancı/gaz yapıyo diye.
Ay okadar haklısınkii, şükür edip, pozitif olana odaklanmalı gerçekten.. çok yoruldum, bebiş gelmeyi düşünmüyo şimdilik ama birden bebeği olmayanlar geliyor aklıma ve ben "onlar bunu yaşamak işin can atıyor" azcık dayan diyip veya sağlık sorunları yaşayanları düşünüp kendimi teselli ediyorum.. Hayırlısını kolaylıkla nasip etsin rabbim hepimize. Sağlıkla gelsinler/büyüsünler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?