Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Benimde başıma geldi ama ultrasonda baktılar canım dedıkı bugun doğum ama bebek daha doğmadı hahahaa açılma bile yok şuan 37 haftalıgız 38 olmadan gelir dedi beklemedeyiz

Oy kuzum yakın zmanda yaşadığım için hala etkisindeyim ilk adım beklediğim kadar zor olmadı kendimizi motive ediyoruz sanırım korkma

Genital bölgedeki baskıyı ben geçtim acağip bir sancı ağlatacak kadar acı eğer devam ederse akşam acilden girmeyi düşünüyorum ben özele gitmeyi tercih etmediğim için devlete gidiyorumda
bi ara benimde ayağımda vardı. basınca acıyordu seke seke yürüyordum. sonra geçti. bi git bakalım ihmal etme

bi ara benimde ayağımda vardı. basınca acıyordu seke seke yürüyordum. sonra geçti. bi git bakalım ihmal etme

Çocuk aşağı iniyo diyenler oldu telaş kapladı ev temizliğine başladım hayırlısı artık akşama kadar geçmezse de gidicem

yaaaa gözlerim doluyor benim böyle mesajları okuyunca sağlıkla huzurla büyüsün minnoş, gözünüz aydın olsun

Senin bu denk geldiğin doktorlar beni acayip sinirlendiriyor ya ne bu böyle allasen. Neyin nolduğunu anlayana kadar doğum zamanın geldi resmen.

Az kaldı canımm senin çok az kaldı
Emiyor ama çok yoruluyor tabi sürekli kısa kısa emziriyorum en çok kaka yaparken zorlanıyor çok ıkınıyor kıpkırmızı oluyor ona çözüm bulamadım daha
Jaaa çok tatlıı Belki emzik denersen, güçlenip birden daha çok emmeye alışabilir? Ebelere danış bence. Sancısımı var acaba kuzum, bana doğumdan sonra yediklerine dikkat et dediler birçok şey sancı/gaz yapıyo diye.
Ay okadar haklısınkii, şükür edip, pozitif olana odaklanmalı gerçekten.. çok yoruldum, bebiş gelmeyi düşünmüyo şimdilik ama birden bebeği olmayanlar geliyor aklıma ve ben "onlar bunu yaşamak işin can atıyor" azcık dayan diyip veya sağlık sorunları yaşayanları düşünüp kendimi teselli ediyorum.. Hayırlısını kolaylıkla nasip etsin rabbim hepimize. Sağlıkla gelsinler/büyüsünler

Son düzenleme:
ağustos annelerini okudum geldim şimdi de emzirme dönemi gerçekten bu kadar stresli mi? çok korkar oldum doğurup emzirememekten
Canim ben hatta hatırlarsanız yazdım kendimi sartladim emzirmeye dair bir şey almadım ilk günler az geliyor sonra artacak yaglanacak rengi gelecek diye biliyordum kendimi hiç üzmedim kendimi emzirecegim diye hazırladım ilk gun cok zordu annemler sürekli elleriyle ova ova süt çıkıyordu ama zaten ilk gün şelale gibi gelmez ki vücut bu daha yeni anne oluyorsun vücut bir sürü ilaçla tepkime veriyor yani birkaç güne süt kendine gelmeye başlıyor. Ben bu hamilelikte tek öğrendiğim şey herkesin deneyimi kendine ve sen istersen bu hikaye çok güzel oluyor benim doğum sürecim çok zordu çünkü tansiyonum oynamış dikim esnasında beni ameliyat bitiminde genel uyutmak zorunda kaldılar. Ama ben buna uzulmedim şuan bebeğim yanında uyuyor. Gerisi önemli değil. Uzun uzun yazıyorum ama oradan buradan okuyup kendimi çok strese sokmuştum o gün. İstiyorum ki siz hiç o stresi yaşamadan çok güzel geçirin

Canım çok geçmiş olsunn, umarım bir an önce toparlanırsın Bir doktor vardı sosyal medyada takip ettiğim ve "ilk emzirmelerde birkaç damla gelmesi normal, bebeğin midesine göre geliyor zaten" diye anlatıyordu. Kendimizi bu şekilde bilgilendirirsek aslında hiç stress yapmayıp bu anların tadını çıkarabiliriz

O kadar güzel söyledin ki süreç kolay değil ama insanları soğutacak bir süreç de asla değil. Ne kadar sukretsek
Dediğin gibi lohusa depresyonunu anne ancak kendi yonetebilirmis

Ben eve ikinci gün geldim ama o akşam çok sancilandim acilde Ağrı kesici oldum doktor zaten demişti. günlük sancım başlamadan parol alıyorum. Demir kan ilaclari 3 ay daha devammis devam ediyoruz biz de

Aynen öyle kötü yazıları okumayın bile ben okudum hata ettim

Emzik deneyeceğim bugğn alıp dediğin gibi iyi gelebilir
Ayy senin doğumu da çok merak ediyorum yaa hayırlısıyla kolaylıkla olsun inşallah
Biraz sancılar acılar olacak ama korkma geçecek hepsi kendini hazırla
hastaneye kimle gideceksin eşinle mi annenle mi nasıl olacak? Sancı çekerken çok kalabalık olma bence süre çok uzunmuş gibi gelir herkes beklerken seni stres olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…