2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Anladım canım bakayım benimki almışmı ama 2 saat olmadan acıkıyor bilemedim ben

Ben bugünde doğurmadım benim sancılar yok oldu kaçtı karnım sertleşiyor sadece başka hiçbir şey yok doktorumda suyun gelene kadar gelme dedi

Ben bugünde doğurmadım benim sancılar yok oldu kaçtı karnım sertleşiyor sadece başka hiçbir şey yok doktorumda suyun gelene kadar gelme dedi
Benimki de öyleydi. Hiç acilma ve sancı olmadan geziyordum. Sonra 1 Eylül pazartesi için sözleştik doktorumla artık son günüydü bebisin suni sancı vererek başlatacaktı. 31 ağustosta suyum geldi hastaneye zor yetiştim. 12.45te girdim hastaneye 4 cm açıklık ile 14.25te kızım doğdu çok şükür. O yüzden hiç belli olmaz o işler. Hatta eşimle nasılsa bebek gelmiyor diye 1 saatlik mesafede sehirdisina kahvaltıya gitmiştik kahvaltinin bitmesi ve masadan kalkmamla mekanin ortasında suyumun gelmesi bir anda oldu.

Ay en çok korktuğum şey ama tabi normal bi şey

Kaç cc ve hangi mama canım bende mama veriyorum göğüslerim de ağrı olmaya başladı ama süt yok
Hipp organik combiotik 15-20 cc anca içiyor onu da avent anne ucuna yakın biberonlarla değil hani eski tip uyguna satılan hızlı akan biberonlar var ya onlarla

Erkekler niye geliyor ya hiç anlam veremiyorum daha yeni doğum yapmışsın benmi yalnış düşünüyorum bana garip geliyor
Bziim ev müstakil ve ufak bir bahçemiz var aslında dayı bahçe işleri yapmaya geldi hatta balkondan hiç içeri bile girmedi balkona yemek için çıktığımda da hep geline yardım edin iyi görünmüyor dedi inan erkekler kadınlardan bilinçli o öyle diyjnce içeri geçip uzandım bulaşıkları ellemedim
Haftaya da kaynım gelip mangal yapacak arkadaşıninda kirgiz bir sözlüsü varmıs hediye yollamıştı oda gelecek mis

Ben evde misafir olunca uzanamam canım malesef geçen annemin doğum günü için gelmiştiler o zaman ağrılarım vardı hep ayakta kaldım oğlum abur cubur masada görünce hiç durmadı beni desen sanki hiç amaliyattan çıkmamıştım yok masada şu olsun bu olsun kendimi yıprattım ondan eşime diyorum bir süre misafir bize gelmesin yani aklı olan gelmez hiç uyumuyorum nerdeyse

Ya sen ne güzelmişsin

Umarım bende bu kadar kolay doğurabilirim 2 gün önce kıvrana kıvrana sancı çekerken ben yapamıycam galiba diyodum ertesi gün nişanım gelince o sancılarımı unuttum gitti artık geliyor diye heyecana kapıldım ama benim bebe bana oyun oynadı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…