2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Ben parfüm hiç kullanmıyorum zaten tesettürlüyüm olmasam bile evde çocuk var daha annem burdayken anneme izin vermedim kullanmaya tahmin ediyorum ne kadar zor olmuş sana.Makiyaj dışarı çıkınca ediyorum etmesem var ya zaten kapalıyım gözlerimin altı mosmor uykusuzluktan etrafımda bakımlı kadın görmek istemiyorum

Hic sorma ya tırnaklarımi dibinden kesip başkasına bu halimde pizzalar çorbalar
O gelen başkası da yapılı tirnaklarla geliyor

Yok o kadar emip üstüne mama yemezse asla uyumuyor uyursa da hemen kalkıp tekrar emmek istiyor anne sütü mü uyutmuyor anlamadım ki
Ben de aynı durumdayım bebeğim 18 günlük memede toplamda bir buçuk iki saat kalıyor en az ve emiyor ara ara duruyor ama sonunda mutlaka mama veriyorum. Burada yarım saat 40 dakika emzirenleri görünce keşke diyorum ben çekmesem asla ayrılmıyor mememden ve memeden gelen sütle doymuyor sütümü sağıp veriyorum yine de uyumuyor hep en son mamayla bitiyor sonumuz bazen 60 cc bazen 20 cc nasıl sadece kendi sütümle doyacak hiç bilmiyorum sütüm de geliyor ama yeterli değil herhalde

Hic sorma ya tırnaklarımi dibinden kesip başkasına bu halimde pizzalar çorbalar
O gelen başkası da yapılı tirnaklarla geliyor
Yapma sana yapsınlar getirsinler eşini bu kadar alıştırma ben senin yerine sinir oluyorum

Ben baglatmadım ne yapıcam bilmiyorum
Kuzu benim 3.oldugu icin ve artik kotamız dolmuştu senin 2.daha ilerde istersin hic belli olmaz
Omg çok kararlıymışsın kız hayırlı olsun .
Bu arada geçmiş olsun dediğin hastalığı hiç duymadım umarım önemli değildir
Kararlıyım kuzu bnm icin üreme konusu bu kadar kafi valla inşallah kuzumda sknti yoktur dünden beri üzüntüden başımın ağrısı gitmedi

Canım benim kızım hastaneden çıktığımız da 2 kilo bile değildi benim kızımda gelişim geriliği vardı. Erken doğum da oldu çok küçük bebekti kızım ama emin ol çabuk toparlanıyorlar

Kızlar bir kaç gündür sürekli ağlıyorum sebebi kalın bağırsakdan dolayı benim deri altı hastalığım var sürekli apse kapıyor tam sezeryan dikişlerim geçti dedim tekrar hastalığım dan dolayı daha önce ameliyat olduğum yer gene apse kaptı eğer patlamazsa ameliyata alınacaktım ki çok şükür apse kendi patladı. Yürümekte zorlanıyorum bebeğime ve oğluma zar zor bakıyorum. Kendimi tükenmiş yorgun hissediyorum. Yardım edenin destek verenin olmayınca bazı şeyler zorlaşıyor dua edin de hemen iyileşeyim

Eşya meşya boş bunu öğrendim erkekler için sadece bakım giyim makyaj önemli
Neyse moralim düzeldi kontroldeydim bebeğim 1260 gram kilo almış bana hala küçücük geliyordu çok iyi dedi doktor emzir sadece dedi. Gaz için de damla verdi

Oh mis canım sağlıcakla gelsin
Kesinlikle öyle dipleri düşüyor bakımlı birini görünce
Az bişi daha toparlanayimda kendime bakacam
Dün maske siparişi vermiştim cilt bakımına gidemiyorum bari maske alan dediydim iyi yapmışım

Böyle dedim diye kimse korkmasın, karnımda ölürse fark edemezsem diye aklına gelmesin kimsenin. Allah ona göre ayarlıyor gerçekten. Bizim kontrolümüz Pazartesi'ydi normalde, bir sürü aksilik çıktı Salı'ya erteledik. Pazartesi gitmiş olsak herşey yolunda görünecekti ve biz Salı günü evde olacaktık. Kordonu o gün dolamış, Nst'de bile başta iyiydi kalp atışları, ne olduysa oradayken oldu. Ve bu gerçekten Rabbim'in işi diyorum şimdi düşündükçe. Sağlıkla doğacak olana Rabbim bir şekilde tüm olayları vesile kılıyor. Şimdi sarılıkla uğraşıyoruz ama çok şükür, herşey olabilirdi, oksijensiz kalıp engelli doğabilirdi, ölü doğum olabilirdi. Sarılığa şükrediyoruz şu an..

Ben asıl size çocuğunuzun tahlil sonuçlarına nasıl baktığınızı soracağım. E-Nabız'da yetkili olduklarım kısmında adı çıkıyor ama tıklayınca beni giriş sayfasına yönlendiriyor. Bunun bir yolu var mı?

Şu kiloları versek eski kıyafetlerimiz olsa daha iyi olur her şey ben artık dikkat etmeye başladım kendimi zar zor üç gündür tatlıdır bisküvidir helvadır yememek için tutuyorum zorlanıyorum ama bir haftaya alışırım heralde. Evde yapalım evet bebeği babasının kucağına ver sen maskeni tırnağını vs yap o da görsün sen kendine bakıyorsun zamana ihtiyacın var bebeğe o da bakmalı bizde insanız yani onlar hayatına devam ederken izle izle nereye kadar

Çok doğru tam bir mucize olmuş

Onun derdi de ayrı ayyy bir şarkı var onu atamda halimize hem gülelim hem ağlayalım

Onun derdi de ayrı ayyy bir şarkı var onu atamda halimize hem gülelim hem ağlayalım
Ayyyy orası da öyle maalesef bırakmıyorlar
Canım ben birkaç gün baya uğraşcam bu ara çok zor günler beni bekliyor doktor büyük oğlunu emzirme sakın dedi ağzında burnunda yaralar var düşmüştü mikrop kapmış memeyi kes artık zaten büyük dedi. Kızın mikrop kaparsa çok kötü olur kaldıramaz bile risk alma dedi. Emzirmeyeceğçm artık bakalım artık çığlık ve ağlama seslerine katlanıcam biraz

Babanın kendi hesabından onay vermesi gerekiyormuş, araştırdım buldum şimdi

Çok geçmiş olsun. Neden destek almiyorsun kendi tercihin mi yoksa yardım eden mi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…