Aa tamam göğüs ucu kremi koymamıştım çantaya onu da alayımHastaneden vermişlerdi canım komposto lohusa şerbeti filan ama her hastane aynı olmuyo sen al istersen yanına bence emzirme yastığı da çok önemli rahat edersin bir de gümüş kapak ve göğüs ucu kremi benim hemen yara oldu
Hatırladıklarının hepsi doğru ve ben senin hafızana hayranım :) Kontrole gitmiştik, Nst'de kalp atışları düşmeye başladı bir anda doğumhaneye çıkardılar, orada da Nst bağladılar, ultrason çekeceklerdi ama kalp atışları hızla düşmeye devam edince 10dk içinde ameliyathanede uyuşturulmuş halde buldum kendimi. Meğer kordonu boynuna dolamış. Herşey 1 saat içerisinde oldu ve bitti. Çok şükür oradan ikimiz de sağ çıktık. Daha önce de yazmıştım, bebekler kendisi belirliyor geleceği tarihi, geliş şeklini. Biz sadece izliyoruz :)
Gözün aydınncanımm çok çabuk iyileşirsin inşallahAncak dönebildimctesi sezaryen yaptım 17 saat sancı sonrasında
Ahahah aynı ben 3. YaşıyorumYa bu gece 2 saatte bir kaldırıp emzirmeyi kim bulmuş? Ben sanmıyorum bizim analarımız bizi böyle kaldırmamıştır ya… daha 1 hafta oldu ama sıkıldım. İlkinde bi heves yapıyorsunda 2. De zor geliyor. 3. Filan olsa koyardım herhalde kendi haline
Niqu bilemedim farklı bir durum hissettim biz hep azla yetinen bir nesil olduk ama ne bilim yeni nesil farklı Kırgız kızın dolabında altı ay giyse yetecek etiketi sokulmemis marka kıyafet varmış. Sevgilisi söylüyor starbakstan iciyormus kahveyi birde starbaksin her şubesine gitmezmis hele bir parfüm sıkmış belli en kaliteli koku odayı aldı bebeği kucağına alıyor düşün parfüm Ayline sinmiş. Beni gör ustumde bir tişört bir de şort saclar ıslak tepeden toplu . ayak ayak üstüne atarak oturdu Allah var mütevazi kız ama 23 yaşına göre de kendinden emin kaşları yapılmış makyajı giyimi duruşu saçı hepsi bakımlı
Kendimi herşeyden vazgeçmiş bakımsız hissettim mesela sevdiğim bir şampuan var yıllardir paraya kıyar alırdım son zamannlarda onu bile almaz oldum
Bir elbise alırken kılı kırk yarıyorum bir yere giderken yada bir misafir geleceği zaman giyecek bişi bulmakta zorlanıyorum
Tırnaklarıma en son ne zaman bakim yaptirdim en son ne zman cilt bakımına gittim hatırlamıyorum
Lohusalik mi bu şimdi kızlar söyleyin
Bence bu lohusalık çünkü şimdi banada böyle misafir gelse alınırım kendimi bakımsız hiss ederim ama normalde böyle tepki vermem mesela sadece onunda yaşam tarzı öyle deyip geçerim.Ama onun gibiler evlenince hiç zorluğa katlanamıyor canım heyat pembe sanıyorlar bende şimdi bakıma gidemiyorum hatta evlendiğimden hiç gidemedim ama bekarken hiç öyle diğildim eşime söylesem git söyler ama işte ben diyorum yok şunu bunu yapak ona para veremem diye..Mesela ben kendimi böyle motive ediyorum işte nigu zamanında çok baktın kendine çok para harcladın ve anne olmak için çok göz yaşı döktüm doktorları gezdim bu günler için az kaldı hayalini yaşıyorsun hepsi gecicek ve sen yine kendine dönüceksinNiqu bilemedim farklı bir durum hissettim biz hep azla yetinen bir nesil olduk ama ne bilim yeni nesil farklı Kırgız kızın dolabında altı ay giyse yetecek etiketi sokulmemis marka kıyafet varmış. Sevgilisi söylüyor starbakstan iciyormus kahveyi birde starbaksin her şubesine gitmezmis hele bir parfüm sıkmış belli en kaliteli koku odayı aldı bebeği kucağına alıyor düşün parfüm Ayline sinmiş. Beni gör ustumde bir tişört bir de şort saclar ıslak tepeden toplu . ayak ayak üstüne atarak oturdu Allah var mütevazi kız ama 23 yaşına göre de kendinden emin kaşları yapılmış makyajı giyimi duruşu saçı hepsi bakımlı
Kendimi herşeyden vazgeçmiş bakımsız hissettim mesela sevdiğim bir şampuan var yıllardir paraya kıyar alırdım son zamannlarda onu bile almaz oldum
Bir elbise alırken kılı kırk yarıyorum bir yere giderken yada bir misafir geleceği zaman giyecek bişi bulmakta zorlanıyorum
Tırnaklarıma en son ne zaman bakim yaptirdim en son ne zman cilt bakımına gittim hatırlamıyorum
Ben de senin gibiyim. Neler hissediyorum öyle zor kiLohusalıgin en pis halini yaşıyorum şuan
Kendini bitkin hissetme
Bakımsız görme
Hiç giyecek biseyinin olmaması hissi
Kendini değersiz görme
Herkes hayatını yaşıyorken eve tikildigini hayattan soyutlandigini hissetme
Misafirim geldi gitti tüm gün temizlik ve yemekle uğraştım çok yorgun hissediyorum not: misafirim uzun salaş bir gömlek dar bir şort son derece bakımlı yüz metreden parfümü gelen starbakstan başka yerde kahve icmem diyen biriydi
yukarda belirttikleri mihissediyorum lohusalık kapıya konacak şey değil
Aynı hastanede her iki çocuğum doğdu ilkte depent 2 tane kullandım bir söz demediler ikincide izin vermediler dikişlerde terleme olmasın diye ondan normal bez kullandımDoğum yapan kızlar hastaneye depend külot bezlerden mi götürdünüz yeterli oldu mu bana ebe hasta bezi getir depend olmaz demişti ama ben almadım hastane çantama depend koydum da hasta bezi de mi alsam
Bence bu lohusalık çünkü şimdi banada böyle misafir gelse alınırım kendimi bakımsız hiss ederim ama normalde böyle tepki vermem mesela sadece onunda yaşam tarzı öyle deyip geçerim.Ama onun gibiler evlenince hiç zorluğa katlanamıyor canım heyat pembe sanıyorlar bende şimdi bakıma gidemiyorum hatta evlendiğimden hiç gidemedim ama bekarken hiç öyle diğildim eşime söylesem git söyler ama işte ben diyorum yok şunu bunu yapak ona para veremem diye..Mesela ben kendimi böyle motive ediyorum işte nigu zamanında çok baktın kendine çok para harcladın ve anne olmak için çok göz yaşı döktüm doktorları gezdim bu günler için az kaldı hayalini yaşıyorsun hepsi gecicek ve sen yine kendine dönüceksinBen büyük oğlumda bir kaç defa doktora onu götürdüğümde bakımsız halimle evden çıkmıştım sonra gördümki iyice alıştım bu duruma ve birde o hatayı yaptım ondan sende canım çokta bırakma kendini mesela sağlık ocağına giderken ne kadar ayakta zor dursam bile makiyajımı yapıp giderim ama onu nasıl yapıyorum bir Allah görüyor ne mecbur söyleye bilirsin kendim için yapıyorum kendimi bakımlı görünce aynada yok diyorum iyisin kendime
Ben birde yemekli agirladim ne yapayım diye eşimi aradımBen de senin gibiyim. Neler hissediyorum öyle zor ki
O kız keşke o kadar parfüm sıkmadan gelseymiş biraz düşünseymiş ama yaşı küçükmüş smdi her şeyi de bilemez.. canım benim ya ben de bu duyguları yaşayan bir benim diyordum.. bir gün bakımlı olsam diğer gün yine pert şekilde kalkıyorum yorgunluktan zaten kıyafetler olmuyor çok makyaj yapamıyorum bebeğe sürülüyor. Zaten terliyorum . Dün Restaurant a gittik eşimle bize servis yapan garson kız çok bakımlıydı parfüm bütün masayı sardı iğrenç hissettim kendimi hemen kalkmak gitmek istedim nasıl toparlayavoımm her şeyi bilmiyorumNiqu bilemedim farklı bir durum hissettim biz hep azla yetinen bir nesil olduk ama ne bilim yeni nesil farklı Kırgız kızın dolabında altı ay giyse yetecek etiketi sokulmemis marka kıyafet varmış. Sevgilisi söylüyor starbakstan iciyormus kahveyi birde starbaksin her şubesine gitmezmis hele bir parfüm sıkmış belli en kaliteli koku odayı aldı bebeği kucağına alıyor düşün parfüm Ayline sinmiş. Beni gör ustumde bir tişört bir de şort saclar ıslak tepeden toplu . ayak ayak üstüne atarak oturdu Allah var mütevazi kız ama 23 yaşına göre de kendinden emin kaşları yapılmış makyajı giyimi duruşu saçı hepsi bakımlı
Ay pizzayı nasıl yaptın . Belki yapmakla uğraşma diye pizza alırız mı demek istedi acaba bilemedim:/Ben birde yemekli agirladim ne yapayım diye eşimi aradım
Eşim dur arkadasla konusayim dedi oğlanı aramış kız arkadaşın ne sever diye oda pizza demiş
Yani kim kendine bakıyorsa herkes ona ayrı bir kıymet veriyor
Zorlandım ben açıkçası pek bir yoruldum
Yok o kadar emip üstüne mama yemezse asla uyumuyor uyursa da hemen kalkıp tekrar emmek istiyor anne sütü mü uyutmuyor anlamadım kiYa sizin bebekler gece 30 40 dk beslenince hemen uyuyor mu benimki yarım saat meme de duruyor sonra bi tur mama veriyorum üstüne geri uykuya geçirmem onu toplam bir buçuk saatimi alıyor ne anladım ben işten dedim en sonunda annem de biz sizi kaldırmazdık dedi bende kaldırmıyorum artık benim kızım 3 saat sonra beni uyandırıyor
Sen iyice yıprattın kendini yemek ne ya kuzum daha 40 günün olmamış ben daha kendime zor yemek yapıyorum normalde tatlısı poğaçası her şeyim olurdu evde şimdi çok zorlanıyorum eşimde farkında dışardan geliyorlar yeni doğan bebek var evde bilemedim benBen birde yemekli agirladim ne yapayım diye eşimi aradım
Eşim dur arkadasla konusayim dedi oğlanı aramış kız arkadaşın ne sever diye oda pizza demiş
Yani kim kendine bakıyorsa herkes ona ayrı bir kıymet veriyor
Zorlandım ben açıkçası pek bir yoruldum
Aynen birde o var adamlar bakımlı işveli cilveli kadın görüyor benim giydiğim tişörtler hep aynı uzun pijamalar geçen gün bir şort giydim kocam beni görünce birden ha şöyle ya rahat giyin dedi ne bilm ya eski modumuza dönmemiz zaman alacakO kız keşke o kadar parfüm sıkmadan gelseymiş biraz düşünseymiş ama yaşı küçükmüş smdi her şeyi de bilemez.. canım benim ya ben de bu duyguları yaşayan bir benim diyordum.. bir gün bakımlı olsam diğer gün yine pert şekilde kalkıyorum yorgunluktan zaten kıyafetler olmuyor çok makyaj yapamıyorum bebeğe sürülüyor. Zaten terliyorum . Dün Restaurant a gittik eşimle bize servis yapan garson kız çok bakımlıydı parfüm bütün masayı sardı iğrenç hissettim kendimi hemen kalkmak gitmek istedim nasıl toparlayavoımm her şeyi bilmiyorumsaçımı kestirmeye kuaföre gidicem eşimin izinli olmasını bekliyorum daha . Kıyafet alsam daha bu kilolar gidecek beklemem lazım . Parfüm zaten yok olsa da sıkılmaz bebek boğulur . Kafam çok yorgun sonra diyorum bunlara üzüleceğine bebeklerine bak tüm ilgini ona ver diyorum kendime ama olmuyor eşim kalabalık iş yerinden geliyor bakımlı insanların içinden kendimi hep başkasıyla yarış halinde hissediyorum
Oy maşallah bunların varlıkları herşeyden önemli
Tamam ben de alacam yanımda bulunsun ikisi deAynı hastanede her iki çocuğum doğdu ilkte depent 2 tane kullandım bir söz demediler ikincide izin vermediler dikişlerde terleme olmasın diye ondan normal bez kullandım
Aynen kuzum Allah isteyen herkese versinOy maşallah bunların varlıkları herşeyden önemli
Ya sorma içgüdüsel olarak sürekli bebeği o parfüm şişesinden alıp besige koyasim geldi klimanın karşısına oturup seviyor suraya otursan diyorum.bAylin'in üstü açılıyor ara gelip üstünü örtüyorum ne biçim bir akşam geçirdim sorma canımSen iyice yıprattın kendini yemek ne ya kuzum daha 40 günün olmamış ben daha kendime zor yemek yapıyorum normalde tatlısı poğaçası her şeyim olurdu evde şimdi çok zorlanıyorum eşimde farkında dışardan geliyorlar yeni doğan bebek var evde bilemedim ben
Tabi canım kocama birisi sorsa ne seviyor ne yapalım yapın kafanıza göre derAy pizzayı nasıl yaptın . Belki yapmakla uğraşma diye pizza alırız mı demek istedi acaba bilemedim:/
gerçek bu kendine bakanın kıymeti farklı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?