• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Muhtaç olmazdın ama insan yine birilerini istiyor o yüzden farketmiyor aslında :( annene tekrar bir söyle yani sen sezaryen olacaksın mutlaka ihtiyacın olacak onlara tek bırakmamaları gerekiyor
2gun basimda duracak adam yok şaka gibiler benide bı tanısan ailenin aptalı herkesn herşeyine en başta kosanıyım komşularımdan rica ederim onlara gene söylemem su doğumu bir atlatayim onlara söyleyeceklerimi biliyorum ben zaten hayırlısı ile o gün gelsin de bi

2gun basimda duracak adam yok şaka gibiler benide bı tanısan ailenin aptalı herkesn herşeyine en başta kosanıyım komşularımdan rica ederim onlara gene söylemem su doğumu bir atlatayim onlara söyleyeceklerimi biliyorum ben zaten hayırlısı ile o gün gelsin de bi
Evet canım çok haklısın eşin çocuğunuzla sana bakacak o zaman inşallah her şey yolunda gider 🙏🏻

😂 39+1 den bildiriyorum. Çocuk doğmak için can atıyor da ben çıkarmıyomuşum gibi davranıyo henüz üni okuyan görümce kişisi ve kv. Hayır sen daha 20 yaşında kızsın üç çocuk büyütmüş gibi... 😅 Ayyyyy kızlar help me ya. Görümcem yanımda kalıyo kv sürekli arayıp durum raporu istiyo sanki. Yürüyüşe çıktınız mı filan soruyo sanki eğitimli köpeğim ben 😂
Yaaa sende biraz çabalasan mı bak insanlar sen doğur diye uğraşıyor 😜😄 20 yaşında nereden öğrenmiş görümcelipi maşallah

Yaaa sende biraz çabalasan mı bak insanlar sen doğur diye uğraşıyor 😜😄 20 yaşında nereden öğrenmiş görümcelipi maşallah
Temizlik yaptık ve ben duramam yardım ettim yani evin bi katını o bi katını ben temizledim ve haliyle yoruldum 😂 yoruldum deyip markete onla çıkmadım gidip gelip iyi misin diye soruyo yahu iyiyiimm doğurmuyorum sadece yoruldummm 😂 bazen iyi misin lafı bile batıyomuş demek ki içinde ima hissediyorum

Temizlik yaptık ve ben duramam yardım ettim yani evin bi katını o bi katını ben temizledim ve haliyle yoruldum 😂 yoruldum deyip markete onla çıkmadım gidip gelip iyi misin diye soruyo yahu iyiyiimm doğurmuyorum sadece yoruldummm 😂 bazen iyi misin lafı bile batıyomuş demek ki içinde ima hissediyorum
Batıyor inanırım 😄
ayyy o lafı benim kocamda gece tuvalete kalktığında soruyor. Bende deliriyorum. İyi misin hayatım noldu hayatım. Elinin körü oldu
Gerçekten bi şey olsa daha çok panikletecekler

Batıyor inanırım 😄
ayyy o lafı benim kocamda gece tuvalete kalktığında soruyor. Bende deliriyorum. İyi misin hayatım noldu hayatım. Elinin körü oldu
Evet ya artık ağzım dilim var kötü olsam söyleyebilirim inanın dedim 😂 Sanıyolar ki sancım tuttu gizli gizli doğurcam ahahjs

Batıyor inanırım 😄
Ay benim eşim de öyle nereye gidiyosun diye soruyo her seferinde gece gece nereye gidebilirim 🤦‍♀️

Ay benim eşim de öyle nereye gidiyosun diye soruyo her seferinde gece gece nereye gidebilirim 🤦‍♀️
Tuvalete bi kaç sefer üst üste gidince tüm gözler bende acaba suyum geldi ve söylemiyo muyum 😂 Off neyse tek ben sinir olmuyormuşum rahatladım kızlar. Ve şu düşğnce beni daha da kudurtuyo kv ve görümce için. 'Düşündüğü kişi aslında ben değilim yalnızca torunu' 🫠

İyiki tek gitmiyor babasıyla gidiyor yoksa çok korkardım ben yani daha üzücü olurdu:( ben de dayanamam öyle hissediyorum ne yapılır bilmiyorum çok sabır diliyorum ve biliyorum ki her şeye alışabiliyoruz biraz zaman geçsin daha az canın yanar
Zamanla alışırım heralde

Kayınvalidem yatalak balım o beni kimseye muhtaç etmezdi iyi olsaydı teyzelerim annem ablam görümcem başka şehirde ablam gelirdi ama 2cocugu var kaynanası köyden gelemedi cocuklari bırakıp gelecekti oda olmadı. Eşim bakar 1hafta anca izin alabilir ama hastaneye de olmazsa komşularım var onlara söyleyecegim onlar gelir olmazsa kimsesiz gibi insanlara söylemeye bile utanıyorum acaba 1haftada toparlanır miyim ki aksi gibi okullarda açılıyor
Evde Esin idare ederde hastanede en azından bir gece bir kadın olması şartBebek bakmasini iyi bilen deneyimli çünkü devlette erkek refakatci olması için ayrı oda lazım onu ayarlamak zor
Komşulara söyle ne olacak benim yan komşum saolsun gelir kalırım kimse gelmezse dedi annem gelememişti Allah'tan teyzem vardı

Kizlar selam aranızda ogretmen olan var mıydı? Bu seminer döneminde vs okula nasil bir dilekce verdiniz bir rapor sundunuz mu, Surec nasil ilerledi?
Selam, ben şu an 38.haftada olduğum için ek bir rapor götürmedim. Çalışabilir raporunu aldığım zamanki tarihe göre ayarlarız dedi müdür yardımcım

Kizlar selam aranızda ogretmen olan var mıydı? Bu seminer döneminde vs okula nasil bir dilekce verdiniz bir rapor sundunuz mu, Surec nasil ilerledi?
32.haftam temmuz ortasına geldiği için çalışabilir raporu alma dediler. Başka bi şey de istemediler doğum yaptığında rapor getirirsin diye söyledi idarem

Kızlar bugün ilk göz ağrım kızım fen lisesine otobüsle on saatlik mesafeye gidiyor içimden sürekli ağlamak geliyor tansiyonum 9/5 düşmüş
Kendisine Belli etmemeye çalışıyorum ama ben bu yükü kaldıramayacak gibi hissediyorum. Babası gelecek götürecek eminim oda benim gibi hissediyordur
Hani gitme desem diyemem geleceği söz konusu bir kaç hafta geçse belkide alışacam sürekli bebekligi gözümün önünde
Ne yapsam bilemedim
Ben burda okul şartlarını bilmiyorum senden çok uzaktamı yani nerde kalıcak?

Keşke bana da verselerdi 🥺 Kucağa alışması kötü bir şey değil bence çok dert etme. Ben de uykusuzum Venüs’te gazlı baya.. idare ediyorum öyle.. Kilosu 18 eylülde randevum var anca öyle öğrenirim bakalım sanki daha iyi gibi
Epidüral istedinde, yapmadılarmı?😭
Sürekli kucak isteyince başka birşey yapamıyorum. Bütün gün yapışık geziyoruz😂 inşaallah güzelce almıştır kilosunu.. eve ebe gelmiyor mu takip için?

Benim kız da 2 kilo 100 gram doğdu senin bebişin boyu kaç cm canım
🥹 Bebeğin nasıl iyidir inşallah 🤲🏻 kaçıncı haftada doğmuştu, birde kuvozde koydular mı? Bana boyunu hiç bir zaman söylemedi doktor 🤷🏻‍♀️ ama 2 kilo dedi. 9. Aya yeni girdik ama korkuyorum haftaya doğururum diye. Kilo önemli değil, sağlıklı olsunlar İnşallah 🤲🏻. Ama yinede insan korkuyor bebişler minik olunca

Back
X