• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Selam anneler 🌸 bugünde doğuramayan kaç kişi kaldık 😂 benim bugün de sancım çıkmadı pazartesine kadar gelmezse suni sancı vercem dedi
Aynı durumdayım 🤭 benim bu akşam yatışım yapılıyor, suni sancı alacağım. İnşallah kalanlar olarak sağ Salim doğururuz 🙏🏼🙏🏼

Sanırım yazımı okumadınız. Sütüm var, 15.gündeyiz 13 gündür şırınga ile besliyorum serçe parmağımı emdirerek. Hiç biberon veya emzik kullanmadım. Ama yine de memede huzursuz emmiyor uyuyor bir iki emip bırakıyor. Sorunum bu.
Tüm anneler için yazdım şırınga ile besliyorum demişsiniz peki her şırıngadan önce meme de kalıyor mu 20 dk en azından meme de kalması lazım bir anne yazmış gazı olabilir mi doğru üst gaz olunca bebekler emmeye devam etmiyor belki tutamıyor memeyi o sıra hava yutuyor o gazı çıkarması lazım emmiyor sonra biz sanıyoruz memeyi tutmak istemiyor üst gazı olan bebek memeyi tutmuyor mesela 2. Bebeğim ilkinde hep bu hataları yaptım anneler bilsin istiyorum genel yazıyorum size değil sadece 🫶🏻

Gittim balım enfeksiyon yok ama nemli bırakmışsın dedi batikonla pansuman yap dedi ilaç vs bişe vermedi
Kuruyana kadar pamuklu bir bez koy oraya canım iç çamaşırı nemlendirebiliyor. Doktorum bana hem korumak hemde izlerin geçmesi için bant verdi istersen ondan al sende

Arkadaşlar merhaba, doğumdan bu yana buraya yazamadım. Diğer bir başlığa konu açtım meme reddi ile alakalı. Bilginiz varsa oraya yazabilirseniz çok sevinirim
Canım meme reddi çook zor çok iyi anlıyorum seni ilk bebeğimde çok zorluk yaşayıp üzülmüştüm bir ay uğraşıp sonunda emzirebilmiştim. Genelde biberon ve şırınga gibi hızlı gelmediği için kızıp reddediyorlar. Önden şırıngayla meme ucuna dökmek veya aşağıya Görsel ekliyorum bu aparatı kullanmak çok işe yarıyor. Tadını alıp sakinleşip demekki memeden gelen var diye ağzını açıyor bebek

Eklentiler

• IMG_5031.webp
    IMG_5031.webp
    7 KB · Görüntüleme: 38
Lohusalıgin en pis halini yaşıyorum şuan
Kendini bitkin hissetme
Bakımsız görme
Hiç giyecek biseyinin olmaması hissi
Kendini değersiz görme
Herkes hayatını yaşıyorken eve tikildigini hayattan soyutlandigini hissetme

Misafirim geldi gitti tüm gün temizlik ve yemekle uğraştım çok yorgun hissediyorum not: misafirim uzun salaş bir gömlek dar bir şort son derece bakımlı yüz metreden parfümü gelen starbakstan başka yerde kahve icmem diyen biriydi
yukarda belirttikleri mi🥴🥴😓 hissediyorum lohusalık kapıya konacak şey değil

Kızlar ctesi spinal ile sezaryen oldum normal doğum bekledim 40+2 de. Bebek yan dönük olduğu için normal doğumdan vazgeçtik. Kendi doktorum da hastanede yoktu. Korktuğum her şeyi o gün yaşadım ancak sonucu çok güzel oldu 🥹 çok şükür
Hayırlı olsun sağlıcakla büyüsün

Kızarıklık yok canm dikiş olan bölge de şişlik var. Sarktı diyince benim karnım resmen hamile gibi duruyor ya 🥹7kilo vermişim ama karnımı bir görsen resmen hamile dersin bu karnimiz ne zaman sertlesiyodu lıngır lıngır resmen biran önce gitsede pantolonlarimi giyebilsem hamilelikte giydiğim taytı giyiyorum hala
Benimde göbek sarktı dikşlerin üstüne. Bence ödemdir seninkide. 7 kilo iyi gitmiş yaaa. Ben 3200 çocuk doğurdum tartıda 72 den 70 e düştüm nasıl olabikir yaaa 😄yarın sabah bi daha tartılcam

Ya bu gece 2 saatte bir kaldırıp emzirmeyi kim bulmuş? Ben sanmıyorum bizim analarımız bizi böyle kaldırmamıştır ya… daha 1 hafta oldu ama sıkıldım. İlkinde bi heves yapıyorsunda 2. De zor geliyor. 3. Filan olsa koyardım herhalde kendi haline 😄

Ya bu gece 2 saatte bir kaldırıp emzirmeyi kim bulmuş? Ben sanmıyorum bizim analarımız bizi böyle kaldırmamıştır ya… daha 1 hafta oldu ama sıkıldım. İlkinde bi heves yapıyorsunda 2. De zor geliyor. 3. Filan olsa koyardım herhalde kendi haline 😄
Ay aynı şeyi düşünüyorum bugün afakanlar basmaya başladı bana. Belim sırtım heryerim ağrıyor. Birde her emzirme 30-40 dk. Nolcak böyle ya

Lohusalıgin en pis halini yaşıyorum şuan
Kendini bitkin hissetme
Bakımsız görme
Hiç giyecek biseyinin olmaması hissi
Kendini değersiz görme
Herkes hayatını yaşıyorken eve tikildigini hayattan soyutlandigini hissetme

Misafirim geldi gitti tüm gün temizlik ve yemekle uğraştım çok yorgun hissediyorum not: misafirim uzun salaş bir gömlek dar bir şort son derece bakımlı yüz metreden parfümü gelen starbakstan başka yerde kahve icmem diyen biriydi
yukarda belirttikleri mi🥴🥴😓 hissediyorum lohusalık kapıya konacak şey değil
Al bendende o kadar günün sonunda ağlıyorum yorğunluktan

Ay aynı şeyi düşünüyorum bugün afakanlar basmaya başladı bana. Belim sırtım heryerim ağrıyor. Birde her emzirme 30-40 dk. Nolcak böyle ya
Ya sizin bebekler gece 30 40 dk beslenince hemen uyuyor mu benimki yarım saat meme de duruyor sonra bi tur mama veriyorum üstüne geri uykuya geçirmem onu toplam bir buçuk saatimi alıyor ne anladım ben işten dedim en sonunda annem de biz sizi kaldırmazdık dedi bende kaldırmıyorum artık benim kızım 3 saat sonra beni uyandırıyor

Bebeğini 2 saatte bir uyandırabiliyor musun ben uyandıramıyorum ya bir de kaç dk emziriyorsun

Kizlar nasılsınız ben iyi değilim bugün doktor kontrolumuz vardi bingildak darmis nöroloji ile takip edilecek ve bu konuda hep kötü sey duydum canim acayip skkn baya hastanelerde olcaz cok kafama taktım

Kizlar nasılsınız ben iyi değilim bugün doktor kontrolumuz vardi bingildak darmis nöroloji ile takip edilecek ve bu konuda hep kötü sey duydum canim acayip skkn baya hastanelerde olcaz cok kafama taktım
İlk defa duydum kuzum ne demek ki benim ilk kızımınki ilk bir ayda kapanmıştı hemşireler hayret etmişti ama çok şükür nörolojik bir rahatsızlığı yok öyle bisi mi

Bizimki gece uyumadigi için uyasada hemen uyandığı için iki saatte bir emmiş oluyor gündüzde ise dalmazsam hemen emziriyorum bir emzir sora gazı sora çişi sora hickiririgi az bişi daha emzirmesi uyutmasi heralde bir yada bir buçuk saat sürüyor
Al bendende o kadar günün sonunda ağlıyorum yorğunluktan
Kirgiz kız öyle bakimliydi ki off ne bilim ya takilmam böyle şeylere ama galiba çok paspal oldum

Back
X