- 18 Haziran 2025
- 410
- 124
- 18
Ben ayçiçekle yaptımhangi yağda kavruluyor çemen otunu aktardan mı alıyorsun canım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ayçiçekle yaptımhangi yağda kavruluyor çemen otunu aktardan mı alıyorsun canım?
Eder canım ben 1 kere yaptım akşam 22 gibiSiz yaptınız mı tadı nasıl acaba birde benim göğüsler çok boşaldı 20 ml anca çıkar ikisinden bana da etki eder mi acaba![]()
hangi yağda kavruluyor çemen otunu aktardan mı alıyorsun canım?
Zeytinyağı sürüyorumKızlar bebişlerin yüzünü nemlendirmek için hangi kremi kullanıyosunuz
Odasına bı tane buz kasesi yap sonra onu yattığı odaya koy oda nemini arttırıyormuş Instagram'da gördüm bize sanki iyi gelmiştiKızlar bebeklerinizin burnu tıkalımı?mesela şimdi uyuyor fosur fosur ses geliyor arada ben kendim gripim maske takıyorum acaba diyorum hastamı oldu serumla temizliyorum yinede ben
Doktor banyo öncesi zeytinyağı sür sonra güzelce yıka dedi eğer geçmezse mustela önerdiKızlar bebişlerin yüzünü nemlendirmek için hangi kremi kullanıyosunuz
Mustela alayım o zaman canım, teşekkürlerDoktor banyo öncesi zeytinyağı sür sonra güzelce yıka dedi eğer geçmezse mustela önerdi
Merhaba benimMerhaba anne adayları, benim sat 10 Aralık. 20 aralıkta çatlatma iğnesi vuruldum. İlk kan testimi 31. Aralıkta yaptım. Sonuçlarım bu şekilde
31 Aralık: 15
2 Ocak: 68
4 Ocak: 171
6 Ocak: 347
Lütfen bana beta değerlerinizi yazar mısınız ? İki kat artıyor ama yine de tedirginim biraz
Kimyasal olmayabilirMerhaba benim
18
47
90
180
Acaba kimyasal mı ya
Alttan baktı rahim duvarı kalınlaşmış dedi kanama yok dediKimyasal olmayabilir
Allah gönlünüze göre versin inşallahAlttan baktı rahim duvarı kalınlaşmış dedi kanama yok dedi
Ben de sezaryen ile yaptım benim de öyle geçer mi kalacak mı acaba çok sinir bozucu korse taksam nefes alamıyorumKızlar ben 6 eylülde doğum yaptım normal doğum açıkçası çok da üstüne düşmedim göbeği sarmak için ama şuan 6 aylık hamile gibiyim ve sert karnım normal mi bu durum ya çok sinirimi bozuyor
Merhaba benim bebeğim de prematüreMerhaba guzel anneler biz taburcu olduk cok sukur bebegime mucizeme kavustum.
Umarim sizlerde saglicakla kavusmussunuzdur meleklerinize.
Uzun zaman oldu buraya giremedim..yogun bakim sureci cok zor ve uzun bi surecti Rabbim kimsenin basina vermesin.bebegi erken dogup premature olan var mi
2 yıllık sür sağma sürecinde sütünüzü nasıl korudunuzHiç psikolojin bozulmasın .İlerde ben niye kendimi uzmusum diyeceksin . Kızım beni hiç emmemişti emzirme danışmanları silikon silikon meme uçları eds'ler hortumlar her şeyi denedim olmayınca pes ettim 2 yıl boyunca süt sağdım hiç mama vermedim Yeter ki anne sütü alsın dedim çok da sağlıklı bir çocuk şu anda çok şükür emzirmek çok konforlu her yerde aç memeni emzir. Bazen bebeğin karakteri istemeyebiliyor kendini hiç yorma üzme. Mutlu anne mutlu bebek bunu unutma![]()
Bol motivasyon sütüne inanmak .bol sağım bol ten temasi2 yıllık sür sağma sürecinde sütünüzü nasıl korudunuz
İki kat artış yapmış kimyasal değil benceMerhaba benim
18
47
90
180
Acaba kimyasal mı ya
Benim de aynı yaa, ilk dümdüz oldu karnım ne güzel ya gitti hemen dedim. 2 ay olunca bi baktım göbek çıkmış 5 aylık hamileyken böyleydi gobegimKızlar ben 6 eylülde doğum yaptım normal doğum açıkçası çok da üstüne düşmedim göbeği sarmak için ama şuan 6 aylık hamile gibiyim ve sert karnım normal mi bu durum ya çok sinirimi bozuyor