• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Her şey güzel olur inşallah bir sorun olmaz bebeğine sağ salim kavuşursun 🌸

Amin canım insallah hepimiz saglikla kavusuruz 🙏🏼🩵

Ay canım inşallah 2 hazirana kadar bekler yavrun.
Inşallah sonuç olumlu çıkar.
Ben de yarın gün alicam kısmet ise.
Herşey çok güzel olsun inşallah.
Senin sonuç ne zaman belli olur?

İnsallah canim amin 🙏🏼 bugün idrar biriktirmeye başlayacağım, yarın sabah son idrarı verip gönderecegız aynı gün cıkar sanırım çünkü doktor cumartesi sonucu görmem lazım dedi
Psikolojik olarak bittik haldeyim
2 gün önce arkadaşlarım baby shower yaptı sürpriz bir sekilde tüm motivasyonum yerime gelmisti dünden beri yine tamamen sifirlanmis gibiyim.
Bugün çocuğumu okula bile bırakacak gücü hissetmiyorum kendimde :( Sağlıkla hayirlisiyla bitsin artık şu süreç.

Senin kontrolün ne zaman insallah sen güzel haberlerle gelirsin bugün 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Bugün iş yerimde son günüm. Günlerdir artık bitsin diye beklerken bugün hüzünlendim😞 ücretsiz izin vs derken 27 ay iş e gitmeyeceğim. Aslında çok mutluyum bunun için ama sanırım özlicem🫢
Öyle oluyor insan, ben ayrıldığımda ağlamıştım. Hayır nedir sanki 😃 bitsin diye gün sayıyoruz sonra hüzünleniyoruz

İlk zamanlar bi boşluğa düşüyor insan yalan değil ama sonra alışıyosun hatta seviyosun 🤍

Öyle oluyor insan, ben ayrıldığımda ağlamıştım. Hayır nedir sanki 😃 bitsin diye gün sayıyoruz sonra hüzünleniyoruz

İlk zamanlar bi boşluğa düşüyor insan yalan değil ama sonra alışıyosun hatta seviyosun 🤍
Bende iple çekiyordum ya. Ptesi sendromu yok izin derdi yok yarın iş var stresi yok mükemmel bence😂😂 neyse bugün hüzünlenirim yarın geçer 🫢

Kızlar bugün sağlık ocağı kontrol için çağırdı gittim kan aldılar zaten 1 ayı geçmişti en son verdiğimin üstünden. Sonuçlar için tekrar gitmiyoruz demi sisteme girmek için istiyorlar ben öyle biliyorum yoksa gitmem gerekiyor mu kendide gel demedi🤔

Benimki de plasenta previadan dolayı dönemiyor ve makat geliş duruyor canım. Ayniyiz. 🤗
Olsun dönemesinler ne yapalım iyi olsunlar da . Bu arada ben hala dogurmadim 😀 yatıyorum hastanede nst ler iyi çıkıyor,sıvı kaçağı testleri idrar testleri falan hepsi iyi çıkıyor ama suyum az göründüğü için takibe devam edecez dediler bgn. Hastanedeyim biraz sanırım.

Canım pekmezi yoğurtla yeme etkisi sıfır oluyor ya sade olarak ye ya da suya karıştırıp limon sıkıp tüket 🌸
Bu limon olayını çok duydum cidden limonla faydası daha çok artiyormus ben hep öyle yapıyorum artık,suya da değil direkt içeceğim kadar pekmeze baya limon sıkıp öyle yiyorum, çok kansizdim ben en son yattığımda ikiye çıkar dedi ilaçları onları da ikiye çıkardım demir serumu da verdiler birazcık yükselmiş 😀

Siz o iklimde lohusa halinizle klima açmazsanız güneşe ateş edersiniz, hemen açın klimaları 😂
Ben İstanbul'da yaşıyorum benim evim güney cephe aşırı sıcak oluyor mecburen ben de klima açacam alışıyorlar bebekler klimaya benim kız kardeşim Kıbrıs'ta yaşıyor heryerleri klima yazın doğdu mecburen klima içinde büyüdü alışkın klimaya bende ona güveniyorum 😀

Özel odalar var ama denk gelmedi acil olunca, 2 4 kişilik, takipli değilse şu ana kadar alırlar mı bilmiyorum, hamilelik takibinde 20. Haftadan sonra almıyorlardı diye biliyorum. Bireyse oda olmayınca yanımızda hasta olmamasına rağmen kadın refakatçi kabul ediyorlar,hatta ben sütümü elle sağmayı başaramadım,eşim yapabilyor,yalnız olduğumuz halde çıkardılar,sadece süt sağma ve masaj için izin veriyorlar,görüş saati dışında diyim. Doğumhanede bi pamuklara sarmadıkları kaldı,emzirme danışmanı baldan tatlı, servistekiler ilgileniyorlar yalan yok ama biz size sağmayı bir kere gösterdik deyip çekiliyorlar. Ortam bu şekilde,sütüm geliyor 1,2 cc kadar da olsa ama işte ben de öğreneceğim,kızım iyileşsin inşallah yenidoğan ünitesinde çok güzel bakıyorlar bebeklere gerçekten, çok şükür halimize. Dualarınızı eksik etmeyin, gerçekten en çok buna ihtiyacı var insanın.
İnşallah bir an önce iyi olur gelir yanına prenses 😍

Kızlar yazamadim size de oyle yogunum ki
Bugun doktor endiselendi bu duruma biraz simdi 24 saatlik idrar biriktirip cumartesi lab. gondermemizi istedi.
Sonuc olumsuz olursa acil dogum olabilirmis
Bunun yani sure surekli tansiyon olcumu yapmami istedi 13-8 olursa hemen hastaneye gel dedi.
Eger her sey yolunda giderse ayin 2 sinde dogum insallah
1 hafta daha dayanmaya calisacagim 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
İnşallah dayanır bebislerimiz 🙏🙏🙏

Bende iple çekiyordum ya. Ptesi sendromu yok izin derdi yok yarın iş var stresi yok mükemmel bence😂😂 neyse bugün hüzünlenirim yarın geçer 🫢
Nasıl dayandiniz kizlar ya. Valla ben 35 teyim. Bu iki hafta nasıl geçecek bilmiyorum. Bı de raporumda 32+5 te gitmiştim. Sekreter acemiydi Beni sistemde 32 başı olarak göstermiş. Normalde bayramda bitecek olan 13 üne sarktı. Aslında bu benim sonrası için güzel bir durum ama gidemem gibi geliyor bana. 38 sonu olacak o şekilde. Sizler 37 başında mi bitiminde mi çıktınız? Dediğiniz gibi çok zor oluyor bide ben arabayı sürüyorum yolda suyum patlar mı korkusu var hep🫨

Çok halsizim çok kanamam var pıhtı şeklinde , benim iyi şükür

Bende aşırı var acaba plasentamı kanıyor içerde bilemedim çok halsizim dün doğum yaptım yerimden zor kalkıyorum

Evet öyle olması gerekiyor ama hala kanamam var benim tedirgin oldum açıkçası bugün ikinci günüm yarın devam ederse doktora söylicem
Oyyyy kıyamam Allah yardımcın olsun tatlım bebiş nasıl peki ?

Nasıl dayandiniz kizlar ya. Valla ben 35 teyim. Bu iki hafta nasıl geçecek bilmiyorum. Bı de raporumda 32+5 te gitmiştim. Sekreter acemiydi Beni sistemde 32 başı olarak göstermiş. Normalde bayramda bitecek olan 13 üne sarktı. Aslında bu benim sonrası için güzel bir durum ama gidemem gibi geliyor bana. 38 sonu olacak o şekilde. Sizler 37 başında mi bitiminde mi çıktınız? Dediğiniz gibi çok zor oluyor bide ben arabayı sürüyorum yolda suyum patlar mı korkusu var hep🫨
Merhaba,

Evet 37+0 olunca ayrılıyorsunuz.Benimde Çarşamba günü son.Pazartesi kontrol var bu nedenle son 2 iş günü diyebiliriz çok şükür bitiyor.

Benimde normalde yarın 37+0 ama dediğiniz gibi benimde sisteme 3 gün geri girilmiş . Aslında 3 gün daha iş e gidebilirim. Ama gitmek zorunda değiliz bende gitmeyeceğim çalışamaz raporu alıp. Haftaya doğumum var çünkğ yeterlş bu kadar 😂 bu arada bende sizin gibi 35 te iken kalamam falan diyoedım ama zaman su gibi geçiyor hiç merak etmeyin. Ama zorlanırsanız da bırakın raporunuzu alıp 🥰

Kızlar ilk tecrübesi olanlar doğum sancısını mutlaka anlar mı? Benim kordondan dolayı doğum sancısı başlar başlamaz hemen hastaneye gitmem gerekşyor, beklemek gibi bir lüksüm yok. Hemen anlar mıyım 🫤 şimdi mesela regl olur gibi ağrı girdi karnıma endişelendim😞 ya anlayamazsam diye korkuyorum
Ben ilk dogumumda anlamamistim ama bana anlatan kimse olmamistu sancı birden değil mesela 20 dk bir 10 dk da bir 5 dk bir ve doğum da 2 dk bir şekilde geliyor.Uzerine ben bide duşa girdim çıktım suyum geldi sancı varken banyo yapmak doğumu başlatıyormus bilmiyodum tabi ben 😀 ama sancilardan anlarsınız düzenli bir sancı oluyor.

Ben İstanbul'da yaşıyorum benim evim güney cephe aşırı sıcak oluyor mecburen ben de klima açacam alışıyorlar bebekler klimaya benim kız kardeşim Kıbrıs'ta yaşıyor heryerleri klima yazın doğdu mecburen klima içinde büyüdü alışkın klimaya bende ona güveniyorum 😀
Yapacak bir şey yok bazı durumlarda, açacaksınız yoksa belki de bebek zaten sıcaktan hasta olur, bu işin bir de bu tarafı var 😅

Bugün iş yerimde son günüm. Günlerdir artık bitsin diye beklerken bugün hüzünlendim😞 ücretsiz izin vs derken 27 ay iş e gitmeyeceğim. Aslında çok mutluyum bunun için ama sanırım özlicem🫢
İzne ayrildiginiz ilk gün öyle hissediliyor ama inanın bu hafta raporlu olmasam ise gitmem mümkün değilmiş 🙂

Ayy burada da klimasız büyüyen çocuk yok 😅 alışırsa bir şey olmaz sıcak daha çok hasta ediyor

Bu limon olayını çok duydum cidden limonla faydası daha çok artiyormus ben hep öyle yapıyorum artık,suya da değil direkt içeceğim kadar pekmeze baya limon sıkıp öyle yiyorum, çok kansizdim ben en son yattığımda ikiye çıkar dedi ilaçları onları da ikiye çıkardım demir serumu da verdiler birazcık yükselmiş 😀
Aynenn baya iyi ikisi beraber, bizde küçükken yoğurtla sütle yer içerdik pekmezi ama ikisi birbirini nötrlüyormuş geç öğrendik😅

Amin canım insallah hepimiz saglikla kavusuruz 🙏🏼🩵

İnsallah canim amin 🙏🏼 bugün idrar biriktirmeye başlayacağım, yarın sabah son idrarı verip gönderecegız aynı gün cıkar sanırım çünkü doktor cumartesi sonucu görmem lazım dedi
Psikolojik olarak bittik haldeyim
2 gün önce arkadaşlarım baby shower yaptı sürpriz bir sekilde tüm motivasyonum yerime gelmisti dünden beri yine tamamen sifirlanmis gibiyim.
Bugün çocuğumu okula bile bırakacak gücü hissetmiyorum kendimde :( Sağlıkla hayirlisiyla bitsin artık şu süreç.

Senin kontrolün ne zaman insallah sen güzel haberlerle gelirsin bugün 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Canim üzülme eger gelmesi gerekiyor ise gelicek yavrular. Cok sukur artık gunleri de güzel. Sok oldun haklisin. Beklenmedik haber aldin ama en hayirli zamanda saglikla dünyaya gelsinler inşallah.
Benim kontrolüm de bugün. Tarh belli olucak ve nst ye giricem Sabahtan beri çok duygusalim ben de ağlıyorum ara ara nedense. Zaman yaklaştıkça duygular yoğunlaşıyor.

Back
X