• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Merhaba kızlar. Bugün doktorum gün verdi. Kısmet ise 37+4 te doğum olacak yani 29 Mayıs perşembe saat:11 de doğuma alıncam. Bebek aşağıda olduğu için beklemek riskli dedi doktorum. Şuan kilosu 2,800-2,900 civarı dedi. Sağlıklı gelsin de inşallah. Tarihi duyunca ağladım. Son nst me de girdim. Duygusalım.
Sağlıkla gelsin inşallah 🐣 Kilosu gayet iyi, haftaya en az 3 kg olur 😍 Tarih de çok güzelmiş. İsmini ne koyacaktınız?

Spinal ile epidural arasında ne fark var anlamadım canım. Senin ne yapılmıştı ilk doğumda?
Valla ben kendi hikayemi anlattim anestezi tutmuyor biz de ailede ablamlarda gibi bir durumumuz var dedim o kadar epikrizde gordum epidural yaptigini ama dogumda cok ilgilendi tutmicak diye cok gerildim dedi genele donmek icin hazirdik dedi. Inan farkini detayli bilmiyorum ama daha hizli etki edip uyusturuyor sonra hizlica etkisi geciyormus spinal in daha kullanisli bir yontem anladigim kadariyla , epidural de ilac agir agir etki ediyor ve uzun suruyomus yani kendi arastirdigim bu 😀

Valla ben kendi hikayemi anlattim anestezi tutmuyor biz de ailede ablamlarda gibi bir durumumuz var dedim o kadar epikrizde gordum epidural yaptigini ama dogumda cok ilgilendi tutmicak diye cok gerildim dedi genele donmek icin hazirdik dedi. Inan farkini detayli bilmiyorum ama daha hizli etki edip uyusturuyor sonra hizlica etkisi geciyormus spinal in daha kullanisli bir yontem anladigim kadariyla , epidural de ilac agir agir etki ediyor ve uzun suruyomus yani kendi arastirdigim bu 😀
Aaa tamam canım teşekkür ederim. Inşallah bu sefer tutar senin de. Sezeryan kaç dakika sürüyor?

Aaa tamam canım teşekkür ederim. Inşallah bu sefer tutar senin de. Sezeryan kaç dakika sürüyor?
Yani herkesin hikayesi baska oncelikle 🤗 bebek hemen cikariyorlar da 10.30 girdim daha masada degildim o saatte, 10.50 gibi de almisti bebegi 11.30 gibi de benimki bitmisti tam hatirlamasamda ama odaya ne zaman ciktim vs hic hatirlamiyorum ben valla dinlenme odasina goturmuslerdi 🤗 ama tekrar ediyorum herkesin hikayesi dogum sureci dr ve hastane proseduru baska insallah hizli sekilde bebeginize kavustursun Allah 🤲

Yani herkesin hikayesi baska oncelikle 🤗 bebek hemen cikariyorlar da 10.30 girdim daha masada degildim o saatte, 10.50 gibi de almisti bebegi 11.30 gibi de benimki bitmisti tam hatirlamasamda ama odaya ne zaman ciktim vs hic hatirlamiyorum ben valla dinlenme odasina goturmuslerdi 🤗 ama tekrar ediyorum herkesin hikayesi dogum sureci dr ve hastane proseduru baska insallah hizli sekilde bebeginize kavustursun Allah 🤲
Amin canım inşallah hepimizin kolaylıkla olsun inşallah. 🌸💖

Amin canım inşallah çok teşekkür ederim. Gerçekten öyle. Ağladım zaten hastanede. Garip bir his oluyor. Sırayla başlıyoruz artk. 💖
Merhaba sizle durumumuz çok benziyor ama benim 37. Hafta muayenem yolumuzu belirleyecek o da perşembe günü. Doktor bebek aşağıda baya dedi. Acaba siz mi sezaryen istediniz yoksa aşağıdayken normal doğumu beklemek riskli mi ? Ben de doktorumla görüşürken rehber olsun diye soruyorum

Merhaba kızlar. Bugün doktorum gün verdi. Kısmet ise 37+4 te doğum olacak yani 29 Mayıs perşembe saat:11 de doğuma alıncam. Bebek aşağıda olduğu için beklemek riskli dedi doktorum. Şuan kilosu 2,800-2,900 civarı dedi. Sağlıklı gelsin de inşallah. Tarihi duyunca ağladım. Son nst me de girdim. Duygusalım.
Hem risksiz olsun varsın erken kavusalim diyoruz, hem biraz daha bekleseler daha iyi mi olur diyoruz ahhh bizim bu annelik duyguları, kafa karışıklığı, endişeler, bende şu an senin gibiyim hem bir an önce doğsun bu riske benim psikolojim dayanmıyor diyorum hemde kıyamıyorum biraz daha büyüse diyorum akşamdan beri yine çok duygusalim bende 😥 seni de çok iyi anlıyorum o yzuden ama senin haftan çok daha iyi güzel olacak alllahin izniyle 😍

Merhaba sizle durumumuz çok benziyor ama benim 37. Hafta muayenem yolumuzu belirleyecek o da perşembe günü. Doktor bebek aşağıda baya dedi. Acaba siz mi sezaryen istediniz yoksa aşağıdayken normal doğumu beklemek riskli mi ? Ben de doktorumla görüşürken rehber olsun diye soruyorum
Merhaba. evet bebek aşağıda. Kordonu ve ayakları aşağıda bekliyor. Sanci durumunda bu durum riskiymiş bebek için. O yüzden de normal doğum olmuyor. Bir de bebek makat geliş duruyor. O yuzden planli sezeryan uygun dedi doktorum. Sizde de previa mi var?

Canım sen nasılsın?
Ben yine kafayı yemeye çeyrek var modundayım bgn hareketlerini çok az hissettim bebeğin, sürekli nstye bağlayıp takip ediyorlar ama benim edisem yine çok fazla, kafam çok karışık ne yapacam diye kıyamıyorum, kalp atışı falan iyi evet ama suyu çok çok azaldı demekki hiç hareket edemiyor yavrum artık, haftaya alsınlar sezeryanla diyorum ama bu seferde bekleyebildiği kadar beklesin birazdaha mi büyüsün diyorum. Burada doğum yapmak istemiyorum özeldeki doktorumlada aramı açtım şimdi hemen doğum için doktorlar kabul etmezmis bi hastaneyi aradım en az bir kez muayene olman lazım dedi 😥😥😥 offf ben çok karisigim

Hem risksiz olsun varsın erken kavusalim diyoruz, hem biraz daha bekleseler daha iyi mi olur diyoruz ahhh bizim bu annelik duyguları, kafa karışıklığı, endişeler, bende şu an senin gibiyim hem bir an önce doğsun bu riske benim psikolojim dayanmıyor diyorum hemde kıyamıyorum biraz daha büyüse diyorum akşamdan beri yine çok duygusalim bende 😥 seni de çok iyi anlıyorum o yzuden ama senin haftan çok daha iyi güzel olacak alllahin izniyle 😍
Aynen canım ama diyorum sonra hayırlısı böyle demek ki. Doktor da riske atmak istemiyor. Senin de güzel olacak canım inşallah. 🤗💖

Ben yine kafayı yemeye çeyrek var modundayım bgn garjetlerini çok az hissettim bebeğin sürekli nstye bağlayıp takip ediyorlar ama benim edisem yine çok fazla kafam çok karışık ne yapacam diye kıyamıyorum kalp atışı falan iyi evet ama suyu çok çok azaldı demekki hiç hareket edemiyor yavrum artık haftaya alsınlar sezeryanla diyorum ama bu seferde bekleyebildi kadar beklesin birazdaha mi büyüsün diyorum. Burada doğum yapmak istemiyorum özeldeki doktorumlada aramı açtım şimdi hemen doğum için doktorlar kabul etmezmis bi hastaneyi aradım en az bir kez muayene olman lazım dedi 😥😥😥 offf ben çok karisigim
Hastaneden memnun kalmadın mi canım? Gönlüne göre olsun inşallah. Bakarsın aynı zamanlarda doğum yaparız. Ama bebişin inşallah daha çok bekler canım. Seni anlıyorum gel git içindesin. Ama de ki en iyisi hangisi ise o olsun. Akışa bırakalım kendimizi. Olması gereken olacak zaten.

Merhaba. evet bebek aşağıda. Kordonu ve ayakları aşağıda bekliyor. Sanci durumunda bu durum riskiymiş bebek için. O yüzden de normal doğum olmuyor. Bir de bebek makat geliş duruyor. O yuzden planli sezeryan uygun dedi doktorum. Sizde de previa mi var?
Aslında previa gibi net bir teşhis koymadı. Ama baya aşağıya inmiş dedi son kontrolde ama bizimkinin başı aşağıda. Bayramda vs olursa diye de geriliyorum, erken olursa diye de çekiniyorum. Hayırla güzellikle kolaylıkla gelsin inşallah yöntemi ve zamanını belirlemişsiniz ne güzel şimdi mental olarak hazırlanmak kalıyor size.

Back
X