- 5 Ağustos 2016
- 1.555
- 2.425
- 133
Aminnnn canım bize de dua etAynen kafaya bir sürü düşünce geliyor bir anda. Amin canım teşekkür ederim. Senin bebisler de sağlıkla gelsinler inşallah.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnnn canım bize de dua etAynen kafaya bir sürü düşünce geliyor bir anda. Amin canım teşekkür ederim. Senin bebisler de sağlıkla gelsinler inşallah.![]()
Ben de o cihazı pek bilmiyorum ama alerjik bünyelere hava temizleyiciler genel olarak çok iyi geliyor. Dediğim gibi iki türlü de kullandık. Hem gece boyu hem yatmadan önce. Doğrudan çocuğa üflemesin yeter benceMiu aldık ama esim ilgileniyor bu konularla hiç bilmiyorum tipinisurekli evde hava temiz diyor, alali 2-3 gun ancak oldu. Tavsiyeniz varsa dinlerim. Oglumuz alerjik oldugu icin aldik. Simdi sabaha kadar acik ama fark var mi bilemiyorum
hafiften serinlik olayini ben de fark ettim, hos
![]()
Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallahMerhaba kızlar. Bugün doktorum gün verdi. Kısmet ise 37+4 te doğum olacak yani 29 Mayıs perşembe saat:11 de doğuma alıncam. Bebek aşağıda olduğu için beklemek riskli dedi doktorum. Şuan kilosu 2,800-2,900 civarı dedi. Sağlıklı gelsin de inşallah. Tarihi duyunca ağladım. Son nst me de girdim. Duygusalım.
Ben de dyson kullanıorum 4-5 yıllık filtresini değiştim 2-3 kez çok memnunum yemek kokularını bile tertemiz yapıyor havayı temizliyor miss gibiBen de o cihazı pek bilmiyorum ama alerjik bünyelere hava temizleyiciler genel olarak çok iyi geliyor. Dediğim gibi iki türlü de kullandık. Hem gece boyu hem yatmadan önce. Doğrudan çocuğa üflemesin yeter bence![]()
Allah sağlıkla kavuştursun canım. Zamanı belli olunca insan tuhaf oluyordur, haklısın, heyecanlı bir süreç. 1 haftadan az kalmış ne güzel kavuşuyorsun inşaallah bebeğine, çektiğin tüm sıkıntılar bitiyor artık, çok şükür sabrettin Mevla mükafatını en güzel şekilde versin inşaallah.Merhaba kızlar. Bugün doktorum gün verdi. Kısmet ise 37+4 te doğum olacak yani 29 Mayıs perşembe saat:11 de doğuma alıncam. Bebek aşağıda olduğu için beklemek riskli dedi doktorum. Şuan kilosu 2,800-2,900 civarı dedi. Sağlıklı gelsin de inşallah. Tarihi duyunca ağladım. Son nst me de girdim. Duygusalım.
Ara ara dediğiniz nasıl bir ara, kaç dk da bir geliyor düzenli mi? Ağrı süresi ne kadar sürüyor? 1 dk dan fazla mı? Hareket ettiğinizde ya da ovuşturduğunuzda geçen bir ağrı mı? Yalancı kasılmalar olabilir, rahmi doğuma hazırlayan, o zaman sıkıntı yok normal bir durum.Kızlar bugğn belimde adet olacakmışım gibi ağrım var ara ara girip çıkıyor normal mi
Aaa sen de gün alıcak misin canım? Amin ınsallah canım cok tesekkur ederim.
Ben normal doğum düşünüyorum o yüzden gün almayacağım ama çatı muayenesi yapıcak doktor eğer farklı bir durum olursa gün verir tabi hayırlısı bakalımAaa sen de gün alıcak misin canım? Amin ınsallah canım cok tesekkur ederim.![]()
Aaaa benden ikimgun sonra. Hadi hayirlisi bakalim. Spinal anestezi oluyormus. Bana kan bulundurucaklar önlem olarak. Ayy heyecanlı gerçekten. Amin sağlıkla kolaylıkla gelsinler inşallah.,Ben de bugun nst girdim kizlar 37+0 bisey cikmadi cok sukur.
Hafta ici dr a gidicem 31 mayis a planlicaz gibi duruyor, dr bakar karar veririz dedi. Zaten ilkinde anestezi uzmani ile falan gorusup kan vermistim bir kac gun onceden onu da hallederim gitmisken cok az kaldi gercekten hepimizin saglikla gelsin kuzular![]()
Hayırlısı olsun canım. Doktor normal doğum olsaydı ikinci olduğu için kolay olurdu dedi. Ama bebek kendi doğumunu seçti dedi. En sağlıklısı ve hayırlısı olsun inşallah canım.Ben normal doğum düşünüyorum o yüzden gün almayacağım ama çatı muayenesi yapıcak doktor eğer farklı bir durum olursa gün verir tabi hayırlısı bakalım![]()
Ederim canım tabi ki. Saglikla kavuşun inşallah.Aminnnn canım bize de dua et![]()
Spinal tercih etmemisti ilkinde ayaklarim falan cok gec uyusmustu, simdi de epidural olur gibi geliyor ama bakalim yonlendirirler tekrarAaaa benden ikimgun sonra. Hadi hayirlisi bakalim. Spinal anestezi oluyormus. Bana kan bulundurucaklar önlem olarak. Ayy heyecanlı gerçekten. Amin sağlıkla kolaylıkla gelsinler inşallah.,
Hepimizin öyle aslında biz ne düşünürsek düşğnelim bebek sonucuna karar vericek. AminnHayırlısı olsun canım. Doktor normal doğum olsaydı ikinci olduğu için kolay olurdu dedi. Ama bebek kendi doğumunu seçti dedi. En sağlıklısı ve hayırlısı olsun inşallah canım.![]()
Ay canım inşallah çok teşekkür ederim.Allah sağlıkla kavuştursun canım. Zamanı belli olunca insan tuhaf oluyordur, haklısın, heyecanlı bir süreç. 1 haftadan az kalmış ne güzel kavuşuyorsun inşaallah bebeğine, çektiğin tüm sıkıntılar bitiyor artık, çok şükür sabrettin Mevla mükafatını en güzel şekilde versin inşaallah.![]()
Tatlım bende suyum az diye hastanede yatıyorum 34 de sonra ciğer geliştirici yapmıyorlar gerçi bazı doktorlarda yapıyormuş ben kriteri anlamadım ama ben 36 yım bana yapmadılarKızlar ben yarın 35. Haftaya giriyorum. Bugün doktora gittim bebeğimin suyu azalmış ve plasentam yaşlanmaya başlamış. 35 haftalık doğan bebeklerde ciğer geliştirici iğne yaparlar mı? Bununla ilgili bir şey demedi doktorum
Spinal ile epidural arasında ne fark var anlamadım canım. Senin ne yapılmıştı ilk doğumda?Spinal tercih etmemisti ilkinde ayaklarim falan cok gec uyusmustu, simdi de epidural olur gibi geliyor ama bakalim yonlendirirler tekrargercekten heyecanli ama cok guzel bir duygu
![]()
Yok ne zaman gelirse o zaman inşaallah şu an beklemedeyiz.Ay canım inşallah çok teşekkür ederim.sen de sağlıkla kavus inşallah canım. Senin tarih belli olucak mi canım?