2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Ben 1 aylık götürdüm, yarım saat oncesi damla damlatildi, sonrasinda bakıldı. Zeynep kamil e goturdum, mhrs üzerinden hızlıca randevu buldum
Biz Tekirdağdayiz canım çok küçük önce bı inceleyelim ekstra bı durumda makinaya sokariz dedi bı sıkıntı olursa getir olmazsa 9 aylıkken dedi

Kıyamam ya inşallah kolaylıkla atlatırsınız.. Cok üzülüyorum böyle aşı kan alma durumlarında
maşallah sağlıkla büyüsün
Bir problem görmemişler kilo da almış hem kötü düşünme. Eskiden daha sık emiyorlardı. Şimdi eskiye göre az ama daha uzun kalıyorlar bence doyuyordur. Ya da onu huzursuz eden bir durum vardır gaz gibi belki ondan dolayı istemiyordur. Doktoruna sordun mu çişli bez konusunu?

Doktor kilosu iyi takma terliyor ondan da çişi azalmış olabilir dedi kandır rengi turuncumsu falan değilse sıkıntı yapma dedi ama sanki meme reddi yaşıyormuşuz gibi geliyor arada bir tane göğsüme gelince istemiyor ağzını kırıştırıyor ağlıyor öbürüne verince gülmeye başlıyor bir yerini zorla emziriyorum niye böyle oldu birden anlamadım

Daha az geliyo olabilir o istemedigi memenizden. Bana da oldu 2 gun filan. Sonradan gecti. O gunlerde o memeyle kavga ediyordu resmen, mememe kizip vuruyordu filan ben de ilk onu veriyordum hep, sonra dlgerine geciriyordum.

Benimki de benzer merak etmeyin. Bazen meme tercih edebiliyorlar. Birini daha kolay kavrıyorlar, daha tazyikli geliyor gibi durumlar olabiliyor, siz yine vermeye çalışın. Sakin yerlerde emzirmeye çalışın, hapsirmak gibi ani sesler bile bir anda memeyi reddetmesine sebep olabiliyor, baktınız olmuyor gezdirerek veya pış pışla emzirin, hafif sallayın emzirirken. Bebeğinizi sakinleştirerek emzirin.

Kızlar aşı olduk ayakları buz gibi olmuş ev yaniyo acaba ateşimi çıkacak
El ayaklar soğuk olabilir uç organlar bu nedenle zor ısınır, ateşi çıktığında genelde soğuk degil aksine sıcak oluyor. Bebeğe ait bir derece yoksa evdeki derece ile kontrol edebilirsiniz. Benim doktorum zaten normal dereceyi onermisti, kulaktan ölçen cihazlar daha yüksek ölcuyormus sanırim, o nedenle yüksek çıkar korkarsın demişti.
Üşüyüp üşümediğini de el ayak kontrolü ile değil göğsüne ve sırtına bakarak kontrol edebilirsiniz, el ve ayak yanıltıcı olabiliyor.

Benim de öyle bir memede cok rahat diğerinde verirken hala savaşıyoruz birbirimizle.. Sağı hep zorla tutmuştu, biraz daha az süt geliyor sağ mememden sola göre. Belki sende de öyle olabilir

Ateş ölçer var evde dr eğer aniden eli ayağı üşürse ateşi çıkacaktır dikkat edin dedi şimdi baktım ayakları buz gibi

Ben 2 aylık olunca getirdim ama çok gereklimi bilemedim sadece ışıkla sağa sola yukarı aşagi baktırdı okadar 9 aylık olunca ekstra bı durum olmazsa getir dedi
Bizimkine maşa gibi Bi demir taktı öyle baktı getir falan da demediler

Kızlar sizinkileride hıçkırık tutuyo mu?tutunca ne yapıyorsunuz??
Tutuyor. Kursağı genişliyor derler, bu tabiri duydunuz mu bilmiyorum. Emzirererek geçiyor, geçmiyorsa muhtemelen yeni emzirmişsinizdir çok debili süt gelmemiştir. Yoksa da kendiliğinden geciyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…