2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Merhaba ben 2025 Mart annesiyim. Lohusalık depresyonu nedir iyi bilirim. Çıkmazda gibi hissetmek, boğazında hep bi yumru olması, her an ağlamaya hazır olmk, hep böyle mi olacak diye düşünmek, bebeğine bakınca içini bi hüzün kaplaması.. Oy oy zor arkadaşım biliyorum. Amaaa geçecek diyenlere inan olur mu geçiyormuş gerçekten deŞimdi kızım üç aylık ve ben büyüdüğüne inanamıyorum, Erkenden başladım bile yenidoğan dönemini özlemeye. Çok yakında etrafı izlemeye ve sana gülmeye başlayacak böylece onu daha kolay şekilde dışarı çıkaracaksın. Temiz hava almayı denemelisin eğer imkanın varsa. Ve tüm bu hislerin normal olduğunu bil, kendine kızma yüklenme. Bebeğe gösterdiğin şefkati kendine de göstermelisin ki iyileşmen hızlansın

Arkadaşım bebek görmeye gelecek sabah fırsatım olmuyor diye akşamdan etrafı topladım sildim süpürdüm şuan büyük oğlum oyuncakları her tarafa saçtı evi geri batırdı zar zor Bi kek Bi salata yaptım zaten şimdiden yoruldum İnş benim minik arkadaşım gelince durur 2 oğlan onda 2 tane de bende nasıl oturacağız bilmiyorum ama bakalım

Gördüğüm ve yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla misafir geldiğinde de misafirliğe gittiğinizde de çok zorlanıyorsunuz, iki çocukla normal olarak. Biraz toparlanana kadar gelme ve gitme işlerine ara verirseniz daha az yorulursunuz. Çevrenizdeki insanlar da anlayışla karşılayacaktır eminim, karşılamayanlar da zaten önemsizdir bence

Kızlar dil bağı olanlar vardı benim kızım da da dudak bağı var öbür cocuklarimda da vardı 4 yaşında diş hekimi kesmişti emmelerinde sorun yoktu bu kızım dada var şimdi zorlanıyor dudaklarını rahat açamıyo bununki daha kalın sanki dr emmede sorun olmazsa kesilmiyo demişti göğsüm çok acımaya başladı emdikçe siz hangi bölüme kestirdiniz ve kaç gün sürdü acısı

Merhaba,
Bizde dil bağı vardı, çocuk diş hekimi kesti. Bebekte bi acı olmadı bence, çünkü işlem bittiğinde ağlamıyordu ve hemen emzirdim. Bir daha bi şey olmadı.

Merhaba,
Bizde dil bağı vardı, çocuk diş hekimi kesti. Bebekte bi acı olmadı bence, çünkü işlem bittiğinde ağlamıyordu ve hemen emzirdim. Bir daha bi şey olmadı.
Off dudaklarını açamiyo emerken ama drlar dil bağı kadar ciddiye almiyo kesmeye yanasmiyo

Off dudaklarını açamiyo emerken ama drlar dil bağı kadar ciddiye almiyo kesmeye yanasmiyo
Bilemiyorum, farklı doktorlardan görüş alabilirsiniz. Beni de hastanedeki çocuk doktoru o şimdi konumuz değil, kiloya konsantre oluyoruz diye geçiştirmişti. Diş hekimine tavsiye üzerine gitmiştik, o keselim dedi. Kesilince olumlu anlamda büyük değişiklik gördüm ben. Sizin durumunuz için ne desem yanlış olur.

yaaaa resmen umut oldunuzz çok tesekkur ederim siz evladinizla o guzel uyumu yakalamissiniz darisi bize insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…