2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Selam canım.. Seni çok iyi anlıyorum ilk oğlumda aynılarını yaşadım ben de.. Bebeğine tek bakıyor olman, destek almaman en büyük etken diye düşünüyorum. Benim bu ikinci çocuğum ve annem yakınımda bunda. İnan iki lojusalığım arasında büyük fark var. Destek alabiliyorsan al lütfen. Başta eşinden olmak üzere.. Bu günler geçici merak etme. Büyüdükçe arkadaşımız gibi oluyorlar.. Allah sağlıklı ömür versin yeter ki

Emin ol böyle hisseden tek sen değilsin. Bende doğum sonrası çok zor toparlandım başıma gelmeyen kalmadı tüp bebekle ve isteyerek hamile kaldım ama her gün ağlıyordum ben bu bebeğe bakmak istemiyorum diye. Yaşadığım hissettiğim fiziksel acıların sebebi olarak bebeğimi görüyordum ve aglamadigim günüm olmadı. Şuan bebeğim 70 günlük fiziksel acılarım yeni yeni geçiyor banyoda oturmadan desteksiz duş almaya yeni basladim. Doğum sonrası yalnız degildim annem ve kayınvalidem olmasına rağmen toparlayamadim şimdi herkes kendi evine dağıldı yemek yiyemedigim tuvalete gidemedigim günler oluyor ama bebeğimin yüzüne bakınca vicdan azabı duyuyorum şuan nasıl onu istemedim diye. Çünkü doğmayı birilerinin anne babası olmayı o seçmedi. Anne olmayı ben istedim onun hiç bir suçu yoktu bunu düşününce kahroluyorum resmen. Emin ol geçecek bunlar sadece biraz zaman gerekiyor

çok güzel anlatmissiniz soylediklerinizi deneyecegim tesekkur ederim, bizi bizden iyi kimse anlamaz

en büyük destekçi eş ama ben o konuda da tam eşime kendimi ifade edemiyorum ya da o anlamiyor. 45 gün gecirdim tek basima ama bu dan sonra umarim her sey yoluna girer , tesekkur ederim

insallah gecicidir, niye boyle oluyor bilmiyorum ve gecmesini cok istiyorum. Fiziksel yorgunluk bir yere kadar ama
psikolojik olarak bitmis hissediyorum kendimi. Sanki eski ben çok uzakta kaldi.

Hissettiklerin çok normal Ben de böyle hissetmiştim halen Ara ara böyle hissediyorum ve suçluluğunu yaşıyorum

çok güzel anlatmissiniz soylediklerinizi deneyecegim tesekkur ederim, bizi bizden iyi kimse anlamaz
Bu arada burada yazan arkadaşlar da oldu çok kısır döngüye girip işin içinden cikamazsanız 1 ölçek veya 2 ölçek mama verebilirsiniz genelde mama sonrası şekerleri hızlıca yükseldiği icin uyuklamaya başlıyorlar. Abartmadan mama da verebilirsiniz bu sekilde günde 1 kere falan hem uzun uyur, hem siz biraz kafa dinlersiniz. Aşırıya kacarsaniz midesine cok gelip huzursuzluğu artabilir veya kusabilir.

Canın cok yanıyorsa slikon meme ucu alıp emzirmeyi deneyebilirsin.

Kendini üzme cnm çok yaygın bir durum. Ama kendini zorla dışarı çık mutlaka en kötü yürüyüş yap. Haftada 1 kez 2 saat bebişi babasına bırak ve tek başına çık bşy yapamadın market gez kendini daha iyi hissedeceksin. Çok zorlanıyorsan ailenden yardım istesen bir süre gelmezlermi yada sen gitsen. İçine kapanma bebeğinde sen huzursuz olduğun için ağlıyor hissediyor. Sen iyi olursan oda daha iyi olur. Bu durumun geçici olduğunu unutma cnm geçecek

insallah gecicidir, niye boyle oluyor bilmiyorum ve gecmesini cok istiyorum. Fiziksel yorgunluk bir yere kadar ama
psikolojik olarak bitmis hissediyorum kendimi. Sanki eski ben çok uzakta kaldi.
Evet eski siz uzakta kaldı, hepimiz icin bu böyle ama daha güzel günler bizleri bekliyor, inanın zor ama güzel olmasa ne unutulurdu, ne bir daha kimse çocuk yapardi. Bu hepimizin cok daha iyi olan en yeni versiyonları, iPhone promax 56987... . Sadece bu da bir süreç ve alışacağız, adapte olacagız, kimimiz daha hızlı kimimiz daha yavaş.
Yavaş yavaş evladınızın yüzüne bakıp konuşmaya calisin, altını açarken, emzirirken, sakin bir bebek değil anladigim kadarıyla ama daha sakin yakaladiginiz zamanlar muhakkak vardır. Benim evladım sabahları ve aksam 5 gibi bir cok tatli vakti oluyor. O zaman konuşuyoruz beraber, taklit etmeye çalışıyor, gülüyor, ben de bol bol fotoğraf ve video çekmeye çabalıyorum bir yandan. Onlar buyurken biz de büyüyoruz, değişiyoruz ve en güzel halimiz oluyoruz, siz de buna inanın. Bizleri çok daha güzel günler bekliyor, yolculuğun başında pes etmek yok.

Kızlar bebeğimin bir göz kapağının üstü kızarık kötü bişey değildir demi, haftaya doktorumuz da randevu var ama şuan kafaya takmaya başladım

yaaa cok tatlisiniz.. Herkese desteginden dolayi tesekkur ediyorum. Sevgili anneler yargilamadan cevapladiginiz icin teşekkür ediyorum. Hepimiz icin zor hepimiz benzer sureclerden geciyoruz. Ben agır yaşayanlardanım bu süreci insallah sizler bu kadar yaşamazsınız, bende en kisa zamanda alışırım insallah

Kızlar bebeğimin bir göz kapağının üstü kızarık kötü bişey değildir demi, haftaya doktorumuz da randevu var ama şuan kafaya takmaya başladım
Benimkinde de var. Ara ara kayboluyo tekrar beliriyo sonra. Ama büyğk oğlımda da vardı. Bi süre sonra tamamen geçiyo. İlkinde doktor olalir demişti

Bnm kızımdada var kıpkırmızı doğum lekesi dedi dr. Ağlayınca kendini sıkınca fkn dahada kızarıyor sanki yumruk yemiş gibi kuzum derisi göz kapağında ince olduğundan uzun sürede geçermiş

Bnm kızımdada var kıpkırmızı doğum lekesi dedi dr. Ağlayınca kendini sıkınca fkn dahada kızarıyor sanki yumruk yemiş gibi kuzum derisi göz kapağında ince olduğundan uzun sürede geçermiş
Anladım canım, aman kötü bir şey olmasında bunlar gelip geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…