Ama 2.gun oldu gündüz bişey yoktu akşam birden huysuzlandi asidanmidir ozamanBende onu yazacaktım. Bizde 4.ay karma aşılarını olduk ama menenjit aşısının ikinci dozunu önümüzdeki ay yani 5 aylıkken olucaz. Karma aşılar ağır menenjit de ağır bir aşı zorlamıştır bebişi
Valla bilemedim aşı da olabilir diş de yada aklımıza gelmeyen başka bir şey dertlerini anlayamıyoruz kiAma 2.gun oldu gündüz bişey yoktu akşam birden huysuzlandi asidanmidir ozamanokadar uykusuzum ki
Yok kuzum malesef ailelerden çok uzaktayiz kimse yok eşimden başka .sürekli emmek istiyor sanki dişimi kaşınıyor anlamadım bide anneler günü çok aglayasim varValla bilemedim aşı da olabilir diş de yada aklımıza gelmeyen başka bir şey dertlerini anlayamıyoruz kisabretmeye çalış, geçecek bu günler de. Bırakabileceğin biri varsa bir saatte olsa bırak. Şu an çoğumuz aynı durumdayız kendini yalnız hissetme
ben instagramda da değilim burdayım ama bebe kucağımda oluyor yazmadan okuyorum çoğunlukla sadeceKızlar artık yazan yok herkes Instagram'da mi
Valla ben de hiçbir yerde değilim. Çocuğum 2 gündür mahvetti beni. Onunla uğraşıyorum. Bi çocuk uyumadan kaç saat geçirebilir, rekor denemeleri yapıyoruzKızlar artık yazan yok herkes Instagram'da mi
Valla ben de hiçbir yerde değilim. Çocuğum 2 gündür mahvetti beni. Onunla uğraşıyorum. Bi çocuk uyumadan kaç saat geçirebilir, rekor denemeleri yapıyoruz
Bizimkide hep kucakta gezmek istiyor yalandan ağlamalar vs akşam uyumuyor 12 ye kadar 4.ay atakları geldiben instagramda da değilim burdayım ama bebe kucağımda oluyor yazmadan okuyorum çoğunlukla sadece
Evet canım iliklerimize kadar hissediyoruz bu seferkini. Bakalım ne kadar sürecek4.ay ayağımı canım seninde bizimkide çok fenalarda bu sıra
Benim hala talep devam ediyor diye görünüyor. Bekliyoruz bakalımArkadaşlar selam. Doğum parası hesabına yatan oldu mu? Anneler gününde yatacak dendi ama benim hala yatmadı
Selam. Bnm de yatmadi henuz. Bu hukumetin hayati yalan zaten:)Arkadaşlar selam. Doğum parası hesabına yatan oldu mu? Anneler gününde yatacak dendi ama benim hala yatmadı
Bizimkide hep kucakta gezmek istiyor yalandan ağlamalar vs akşam uyumuyor 12 ye kadar 4.ay atakları geldi
Nasıl dayanıyorsunuz kızlar ne yapıyorsunuzEvet canım iliklerimize kadar hissediyoruz bu seferkini. Bakalım ne kadar sürecek
Ben yapıyorum sabah akşam bişey görünmese de sümük çıkıyor yapınca canımKızlar bi de ne sorucam size, serum fizyolojiği her gün yapıyor musunuz? Bi ara Kuzeyin burnundan çok hırıltı geliyordu o zaman sabah akşam yapıyordum tabii ki hiç hoşuna gitmiyordu ama bayadır hırıltı gelmiyor bende yapmıyorum. Aklıma takıldı yine de yapmam gerekiyor mu? Sabah akşam göğsüne mustelanın göğüs balmını sürüyorum o baya ferahlatıyor burnunu açıyor bence. Ama yine de serum fizyolojik yapmama gerek var mı?
Bugün gündüz hiç uyumadı nerdeyse Allah'tan eşim evdeydiNasıl dayanıyorsunuz kızlar ne yapıyorsunuz
Çok zorlandım bu gün. Hiçbir yerde durmadı. Sürekli söylenme ve vızıklama halinde. Memelerimi sündürdü artık nasıl emdiyse 4 saat oldu daha dolmadı tam göğüslerim. Oyuncakla falan anlık dikkati dağılıyo gülüyo 3 dk sonra gene. Ana kucağından kendini atmalara mı kalkmadı, parmaklaya parmaklaya kendini mi kusturmadı. Allahım kabus gibiydi bu gün. Nasıl olcak böyle hiç bi fikrim yokNasıl dayanıyorsunuz kızlar ne yapıyorsunuz
Geçen haftaya kadar her gün yapıyodum. Geçen hafta bi kere öyle bir balgam çıkardı ki ağzından burnundan bütün hırıltısı kesildi. O yüzden 2-3 günde bir yapıyorum artık. Zaten krizdeyiz daha da kavga etmeyelim diye azıcık azalttımKızlar bi de ne sorucam size, serum fizyolojiği her gün yapıyor musunuz? Bi ara Kuzeyin burnundan çok hırıltı geliyordu o zaman sabah akşam yapıyordum tabii ki hiç hoşuna gitmiyordu ama bayadır hırıltı gelmiyor bende yapmıyorum. Aklıma takıldı yine de yapmam gerekiyor mu? Sabah akşam göğsüne mustelanın göğüs balmını sürüyorum o baya ferahlatıyor burnunu açıyor bence. Ama yine de serum fizyolojik yapmama gerek var mı?
Biz hırıltı varsa veya rahat nefes alamıyor gibiyse yapıyoruzKızlar bi de ne sorucam size, serum fizyolojiği her gün yapıyor musunuz? Bi ara Kuzeyin burnundan çok hırıltı geliyordu o zaman sabah akşam yapıyordum tabii ki hiç hoşuna gitmiyordu ama bayadır hırıltı gelmiyor bende yapmıyorum. Aklıma takıldı yine de yapmam gerekiyor mu? Sabah akşam göğsüne mustelanın göğüs balmını sürüyorum o baya ferahlatıyor burnunu açıyor bence. Ama yine de serum fizyolojik yapmama gerek var mı?
Aspiratörle çekiyor musunuz bir de kaç ml sf veriyorsunuzBen yapıyorum sabah akşam bişey görünmese de sümük çıkıyor yapınca canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?