- 8 Ağustos 2011
- 12.150
- 11.687
- 498
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #20.641
Yürü beaaaah!Bende yalnızım oğlumu babasıyla bırakıp gideceğim doğuma, kimseye güvenip yapmadık ya bebelerimizi, hallederiz sıkma canını..

Ben de böyle düşünüyorum. Allahın izniyle neden yalnız yapamayalım ?Eşim izin alır doğum zamanı ama en fazla iki gün gece yanımda kalamaz devlet hastenesi kabul etmiyor eşleri kızım eşimde kalır muhtemelen doğum yaptıktan sonra tek kalacağım sanırım aklım kızımda da olacak biliyorum sonrası zaten tek başıma idare edeceğim![]()

Benim Kv, hemşire. Kızıma hamileyken ben söyle bebek yoğun bakımda çalıştım. Söyle çocuk servisinde nöbet tuttum, anlattı durdu. O zaman da aynı binada oturuyoruz. Dedim ki doğumda refakatçi olmak istiyor demek. Şimdi onu çağırmazsam alınır küser.Benim yok annem, kv.m de istemez böyle işleri, dil ucuyla gerek var mi dedi yok dedim, hallederim dedim, eşim kızdı annesine bende gerek yok dedim, zaten odaya çıkana kadar kimseyi almazlar odada da arkadaşlık etsin diye gelmiş olur gerek yok dedim yalan söyledim biraz, zorlamanın anlamı yoktu, hiç düşünmüyorum ne olur diye, hallederiz biz![]()

Benim annemin ciddi hastalıkları var, tansiyon ve şeker hastası olması yanı sıra. Kalmayı ister ama kotaramaz. O yüzden annem hiç alternatif olmadı kafamda.
Neyse doğum oldu. Ben odaya geldim. Annemin şekeri benim kesi yerimi görünce fırladı. Fenalaştı. Hemşireler müdahale etti falan. Baktı olmuyor. Dedi ki sen iyisin. Kv de burda madem seni ona emanet ediyorum, baban beni götürsün kızım. Tamam dedim. Ayağa kalktı gitmek için.
Kv de o saniye ayağa kalktı. Eşime, oğlum sen de beni eve bırak dedi.

Hakket annem ve Kv gitti. Ben bacımla kaldım. Ama düşündüm kardeşim kalsa yanımda kotarır durumu ama ya acil bi durum olursa, eşimin karar vermesi yada onayı gereken?

Eşimin bana bi yardımı olmadı fiziken. Ama varlığı bi destekti. Sabaha kadar kaç kez bebeği emzirdim yerine koydum. Altını değiştirdim, hiç uyumadım. Sabaha da ahiretliğimle bacım geldi yine sağolsun.
Diyeceğim o ki, zaten gönlü olmayana hiç minnet etmemek lazım. Allah bana güç versin. Sürünür yine işimi yaparım.

Son düzenleme: