- 8 Ağustos 2011
- 12.126
- 11.533
- 498
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #20.661
Şarjı azmıs. Şarj aleti gelince yazacakUmutvari senden güzel haberler bekliyoruz kuzum plesentadan kaynaklı bir kanama degildir inş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şarjı azmıs. Şarj aleti gelince yazacakUmutvari senden güzel haberler bekliyoruz kuzum plesentadan kaynaklı bir kanama degildir inş
O zaman hastanede. Rabbim yar ve yardımcısı olsunŞarjı azmıs. Şarj aleti gelince yazacak![]()
Ben şöyle bir tişört aldım ilk fotodaki gibi
ikinci fotodakini de beğendim. Onu da alabilirim ek olarak![]()
Evet sürpriz yapmış cocikimçok şükür. Bi de ekledi. Eğer diğer yerler büyüse ve kafa büyümese niye büyümedi diye düşünürdük ama sonuçta o da büyüyor yani önemli olan haftasının artması dedi
cocikimin de fotosu bu
inşallah bizi banlamazlar
![]()
Ben anlamadım. Acil durumun varsa zaten acilden girersin. Seninki rutin muayene değil miydi ?Okmeydanında randevu alıp gittim. Doktor dedi buraya gelmene gerek yok acil kadın dogumda takip ederler seni dedi heryer öyle mi kızlar
Maşallahhayalimdeki kilo ya 3100-3200 doğsa havalara uçarım
sancı düzenli gibi geldi inş sorun yoktur
Evet 10 gün içinde para vermeden kontrol muayenesi olursun leydiciğim
Benim muayenemi ebe yaptı, nasıl geçtiği hakkında konuşmak istemiyorum alttan muayeneler beni çok zorluyorsadece çatı değil açılma vs hepsini kontrol etti rahim yumuşamasını vs. Hepsini elle kontrol etti cihazla değil. Bu kadar söyleyebilirim
benim nstde biraz sancım çıktı ama çok büyük değilmiş.
Okmeydanında randevu alıp gittim. Doktor dedi buraya gelmene gerek yok acil kadın dogumda takip ederler seni dedi heryer öyle mi kızlar
Ben anlamadım. Acil durumun varsa zaten acilden girersin. Seninki rutin muayene değil miydi ?
Benimki de afedersin nah yapmıştı detaylıda fjjfkfEvet sürpriz yapmış cocikimçok şükür. Bi de ekledi. Eğer diğer yerler büyüse ve kafa büyümese niye büyümedi diye düşünürdük ama sonuçta o da büyüyor yani önemli olan haftasının artması dedi
cocikimin de fotosu bu
inşallah bizi banlamazlar
![]()
Yok kız ona niye baksın elini koyacağı yere bakıyor sonra o muayene ederken muhabbet ediyorsun bakisarak bı acayip durum işteÇatı muayenesi denilen şeyde eliyle kontrol ederken eğilip bakıyor mu bi de? Yok öyle bişey dimi... Henüz hiç girmedik kontrollerde o muhabbete ama acayip geriliyorum bahsederken bile![]()
Yani son ayda artık her kontrolde istenilecek nstKızlar her kontrole gittiğimde nstye bağlanacak miyim
HahahaÇatı muayenesi denilen şeyde eliyle kontrol ederken eğilip bakıyor mu bi de? Yok öyle bişey dimi... Henüz hiç girmedik kontrollerde o muhabbete ama acayip geriliyorum bahsederken bile![]()
İnşallah her şey yolundadırŞarjı azmıs. Şarj aleti gelince yazacak![]()
Yok yok eğilip bakmıyor eliyle anlıyor her şeyi rahat olursanız rahat geçer canımÇatı muayenesi denilen şeyde eliyle kontrol ederken eğilip bakıyor mu bi de? Yok öyle bişey dimi... Henüz hiç girmedik kontrollerde o muhabbete ama acayip geriliyorum bahsederken bile![]()
Her hastane işleyişi farklı aslında benim Dr ultrason kağıdının arkasına randevu gününü yaziyo sıkıntı yaşamayalım diye he birde tatil günleri sayılmıyor mesela sadece iş günü hesap edip 10 gün sonra randevu alıyorum ben hep senin hastanede öyleyse 19 Haziran tam günü oluyoKızlar haftaya randevu aldım 19. Haziran. Kontrol muayenesi oluyor di mi? Bi daha ücret vermek istemem.
Dualarımız seninle canım benim bebeğin sağlıklı vaktinde gelir inşallahKızlar kanamam var dua edin doktora çıkıyorum. Daha çok erken
Süper OzamanYok bu durum normal bende sarı alandan muayene olacağım mesela, randevu beklemekle almakla ugrastirmamak için her hastane aynı mı bilmiyorum da 36dan sonra haftalık acil alanda beklemeden muayene olabilirsiniz diyorlar
Aynen canım rutin kontrol icin geldim. Randevu alıp gelmene gerek yok artık haftada bir gelmen lazım kadındogum acilden kontrol ederler dedi devlet hastanesine gittim bugun kendi doktorum tatildeBen anlamadım. Acil durumun varsa zaten acilden girersin. Seninki rutin muayene değil miydi ?
Çölde geçen filmlerde ortada yumak halinde bi şey dolanır ya hahhh tam olarak öyle şeyler geziyo 2 gün süpürmeyinceBı yapma da görsünler ertesi gün tozdan oturuluyor mu![]()