• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ben şöyle bir tişört aldım ilk fotodaki gibi 🥰
ikinci fotodakini de beğendim. Onu da alabilirim ek olarak 😀

Bugün instada karşıma çıktı bana da hatta kırmızısını attım sepete ama sonra aklıma geldi anneler gününde o bana bişey almadı hemen kapattım sayfayı :D Tişortler çok güzel ama kesin çok kalitelidir belli 😍

Evet sürpriz yapmış cocikim🤣 çok şükür. Bi de ekledi. Eğer diğer yerler büyüse ve kafa büyümese niye büyümedi diye düşünürdük ama sonuçta o da büyüyor yani önemli olan haftasının artması dedi 🥰 cocikimin de fotosu bu 🥰 inşallah bizi banlamazlar 🤣

Hahaha ya kurban olurum onun parmaklarına maşallah! 🧿

Maşallah 🧿 hayalimdeki kilo ya 3100-3200 doğsa havalara uçarım ❤️ sancı düzenli gibi geldi inş sorun yoktur

Evet 10 gün içinde para vermeden kontrol muayenesi olursun leydiciğim

Benim muayenemi ebe yaptı, nasıl geçtiği hakkında konuşmak istemiyorum alttan muayeneler beni çok zorluyor 🥺 sadece çatı değil açılma vs hepsini kontrol etti rahim yumuşamasını vs. Hepsini elle kontrol etti cihazla değil. Bu kadar söyleyebilirim 🙊 benim nstde biraz sancım çıktı ama çok büyük değilmiş.

Çatı muayenesi denilen şeyde eliyle kontrol ederken eğilip bakıyor mu bi de? Yok öyle bişey dimi... Henüz hiç girmedik kontrollerde o muhabbete ama acayip geriliyorum bahsederken bile :(

Okmeydanında randevu alıp gittim. Doktor dedi buraya gelmene gerek yok acil kadın dogumda takip ederler seni dedi heryer öyle mi kızlar

Ben anlamadım. Acil durumun varsa zaten acilden girersin. Seninki rutin muayene değil miydi ?

Yok bu durum normal bende sarı alandan muayene olacağım mesela, randevu beklemekle almakla ugrastirmamak için her hastane aynı mı bilmiyorum da 36dan sonra haftalık acil alanda beklemeden muayene olabilirsiniz diyorlar

Evet sürpriz yapmış cocikim🤣 çok şükür. Bi de ekledi. Eğer diğer yerler büyüse ve kafa büyümese niye büyümedi diye düşünürdük ama sonuçta o da büyüyor yani önemli olan haftasının artması dedi 🥰 cocikimin de fotosu bu 🥰 inşallah bizi banlamazlar 🤣
Benimki de afedersin nah yapmıştı detaylıda fjjfkf

Eklentiler

• IMG_9294.webp
    IMG_9294.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 49
Çatı muayenesi denilen şeyde eliyle kontrol ederken eğilip bakıyor mu bi de? Yok öyle bişey dimi... Henüz hiç girmedik kontrollerde o muhabbete ama acayip geriliyorum bahsederken bile :(
Yok kız ona niye baksın elini koyacağı yere bakıyor sonra o muayene ederken muhabbet ediyorsun bakisarak bı acayip durum işte 😂😂

Hahaha😂😂kız yok neden baksın oraya sadece elini koyacak bir dakika bile sürmez gerilme 😍😃

Yok yok eğilip bakmıyor eliyle anlıyor her şeyi rahat olursanız rahat geçer canım

Kızlar haftaya randevu aldım 19. Haziran. Kontrol muayenesi oluyor di mi? Bi daha ücret vermek istemem.
Her hastane işleyişi farklı aslında benim Dr ultrason kağıdının arkasına randevu gününü yaziyo sıkıntı yaşamayalım diye he birde tatil günleri sayılmıyor mesela sadece iş günü hesap edip 10 gün sonra randevu alıyorum ben hep senin hastanede öyleyse 19 Haziran tam günü oluyo
Kızlar kanamam var dua edin doktora çıkıyorum. Daha çok erken
Dualarımız seninle canım benim bebeğin sağlıklı vaktinde gelir inşallah 🤲 haberdar et bizleride

Ben anlamadım. Acil durumun varsa zaten acilden girersin. Seninki rutin muayene değil miydi ?
Aynen canım rutin kontrol icin geldim. Randevu alıp gelmene gerek yok artık haftada bir gelmen lazım kadındogum acilden kontrol ederler dedi devlet hastanesine gittim bugun kendi doktorum tatilde

Back
X