- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #12.901
Benim dr mda detaylı dan 1 ay sonra gel dedi canımTamam. Bu ay ayrintiliya gireceğim icin kendi doktoruma randevu almamıştım bir ay sonra geç olur mu diye tereddüt ettim 21 haftalik oldum
Yalnız olmadığıma sevindimKendimi okuyorum gibi hissettim , güleyim mi ağlayayım mı bilemiyorum valla ama şükür halimize yine de bebişler iyi olsun da
Bende tek gerçekten devamlı gece kalkıp tuvalete gitmek bazen zorluyor ama sanırım sürecin bir parçacı olduğunu kabul etmeye zorluyorum kendimiEvet gaz da çok oluyo malesef hatta tutmaktan daha çok şişiyorumbugün sağlık ocağına gittim hemşire de aynısını dedi şu az içiyorsan ondanda olur dedi ve ben çok zor içiyorum. Tuvalete gitmekten çok sıkıldım.
Evden çalışıyor olmakta biraz tetikliyor olabilir mi acaba?Kızlar biraz içimi dökeceğim, sosyal medyadaki hamileler nasıl böyle geziyorlar giyinip süslenip her gün başka kombinler gezmeler ben 2 adım yürüyünce nefes nefese kalıyorum. 7.haftadan beri kendim gibi değilim mide hep boğazda hani her an çıkaracak gibi bir his var. Kontrol etmesem şuanda bile çıkarırım. Bir yandan bebek iyi mi diye endişelenmek yani ne bileyim makyaj yapasım falan yok dışarı çıkasım da yok sorun bende mi(evden çalışıyorum) tavsiyeniz varsa iyi olur valla
KesinEvden çalışıyor olmakta biraz tetikliyor olabilir mi acaba?
KARYAkayra mı karya mı?
Fetal DNA yaptırdınız mıMerhaba arkadaşlar
İstanbul Yeditepe Üniversitesi hastanesinde fetal DNA yaptıran var mı acaba?
Yaa işte böyle olunca tavsiyelerde çok havada kalıyorKesinsabah kalkıp işe gitmek büyük lüksmüş son 1 senedir evdeyim
Ya o kadarını yapıyorum 3 gündür baya da iyi geldiYaa işte böyle olunca tavsiyelerde çok havada kalıyoriş çünkü hani keyfi bişey değil ki. Ama azcık en azından akşamları yarım saatcik zorlasan kendini yürüyüş yapmak için? Belki iyi gelir
Çok sevindim canım çok şükürkizlar Allahima sükürler olsun sonuclarım tertemiz cıktı
Sorma ben de aynıyım. Hergün bir yerlerim ağrıyor. Hep bir tedirginlik hali. Minişler iyi olsunlar da bu da geçici bir süreç.Kızlar yemeklerden sonra midem ağrıyo ya. 16+4 üm. Hatta genel olarak kendimi berbat hissediyorum yani hasta gibiyim ama değil de gibiyim grip gibi değilim hep bir yerim ağrıyo bi sıkıntı içindeyim. Çok istemiştim hamile kalmayı hiç tadını çıkaramıyorum benim gibi olan var mı geçecek mi acaba
yaşadığım şehirde özellerde perinatoloji doktoru yok radyolog var millet radyolog önermiyor. devlet hastanesinde normal kadın doğumcular yapıyor ama aynı dediğin gibi baştan savma ve makineleri çok eski. ben de daha ne yapacağımı bilmiyorum. bu vakte kadar hep maddi sebeplerden dolayı devlet hastanesine gittim daha boyunu kilosunu söyleyen doktor çıkmadı… bence sıkma canını günün son hastası olmuşsun tam da göremediği için öyle konuşmuştur. tabi yine gitKızlar bugün 20+5 iz. Çalıştığım için devlette nöbetçi poliklinikte detaylıya gittim. Eşim girmek istedi doktor izin vermedi, eşlerle uğraşamam dedi bende anlayış gösterdim saat geç (18:15) bende son hastayım anlayışlı olayım dedim. 15 dk sürdü sadece . En son kalbini karanlık görüyorum pozisyonu çok iyi değil merdiven çık in gel dedi. Gittim geldim eşim zorla içeri girdi görmek istiyorum dedi. Daha ilgili olmaya çalıştı eşimi görünce uğraştı bayağı ama yine olumsuz konuştu kalbiyle ilgili. Pazartesine tekrar gel yine bakalım poziyonu uygun değil ben çok iyi göremedim emin olalım bişeylerden dedi. Kötü bişey mi var dedim Israrla söylemedi bişi. Pazartesi gel dedi. Çok moralimi bozdu.
Şimdi özele neden gitmedin diceksiniz. Van'da yaşıyorum ve 3 özel hastaneden 1 tanesinde perinatoloji doktoru var ona da 1,5 aya kadar randevu yok maalesef.. kilosu da aklıma takıldı herkesin maşallah 450 yi geçmiş benimki 390 grammış ya da ben evham yaptım bilmiyorum
Bende 38 yaşındayım ve ilk gebeliğimİnan ben de öyleyim yani sadece bikaç hafta kendimi iyi hissedebildim. 21. Haftadayım ama hala sürekli bi yerlerim ağrıyor. Benim yaşımın iler olmasına bağlıyorum ben 38 yaşındayım, genç işi bu hamilelik sanırım
Sen kalbini bozma bence cihazdan kaynaklıdır pazartesi bı git içine sinmezse özele randevu alirsin artık bi de kilo bence minyon da olabilir öyle düşün bebeğe giden kan akışında problem yoksa bence sorun etme rabbim içine ferahlık versin bebiş iyi hep öyle düşünKızlar bugün 20+5 iz. Çalıştığım için devlette nöbetçi poliklinikte detaylıya gittim. Eşim girmek istedi doktor izin vermedi, eşlerle uğraşamam dedi bende anlayış gösterdim saat geç (18:15) bende son hastayım anlayışlı olayım dedim. 15 dk sürdü sadece . En son kalbini karanlık görüyorum pozisyonu çok iyi değil merdiven çık in gel dedi. Gittim geldim eşim zorla içeri girdi görmek istiyorum dedi. Daha ilgili olmaya çalıştı eşimi görünce uğraştı bayağı ama yine olumsuz konuştu kalbiyle ilgili. Pazartesine tekrar gel yine bakalım poziyonu uygun değil ben çok iyi göremedim emin olalım bişeylerden dedi. Kötü bişey mi var dedim Israrla söylemedi bişi. Pazartesi gel dedi. Çok moralimi bozdu.
Şimdi özele neden gitmedin diceksiniz. Van'da yaşıyorum ve 3 özel hastaneden 1 tanesinde perinatoloji doktoru var ona da 1,5 aya kadar randevu yok maalesef.. kilosu da aklıma takıldı herkesin maşallah 450 yi geçmiş benimki 390 grammış ya da ben evham yaptım bilmiyorum
Bursada yaşıyorum ben ve burada da genelde radyologlar bakıyorlar. Doktorum da radyolog önerdiği için oradan randevu aldım. Kimsenin ne söylediğine bakma sen. Sana ne doğru geliyorsa onu yapyaşadığım şehirde özellerde perinatoloji doktoru yok radyolog var millet radyolog önermiyor. devlet hastanesinde normal kadın doğumcular yapıyor ama aynı dediğin gibi baştan savma ve makineleri çok eski. ben de daha ne yapacağımı bilmiyorum. bu vakte kadar hep maddi sebeplerden dolayı devlet hastanesine gittim daha boyunu kilosunu söyleyen doktor çıkmadı… bence sıkma canını günün son hastası olmuşsun tam da göremediği için öyle konuşmuştur. tabi yine git
bi baksınlar
Bence cihazlar eski olduğu için net göremiyor. Dur bakalım pazartesi bi git bakalım ne diyecek olmazsa özelden alırsın randevu ya da en en kötü en yakın başka şehire gidersin. Kilosu bence normal. Uygulamalar o civarlarda olabileceğini söylüyor. E sende azcık minyonsan hepten normal zaten sıkma canınıKızlar bugün 20+5 iz. Çalıştığım için devlette nöbetçi poliklinikte detaylıya gittim. Eşim girmek istedi doktor izin vermedi, eşlerle uğraşamam dedi bende anlayış gösterdim saat geç (18:15) bende son hastayım anlayışlı olayım dedim. 15 dk sürdü sadece . En son kalbini karanlık görüyorum pozisyonu çok iyi değil merdiven çık in gel dedi. Gittim geldim eşim zorla içeri girdi görmek istiyorum dedi. Daha ilgili olmaya çalıştı eşimi görünce uğraştı bayağı ama yine olumsuz konuştu kalbiyle ilgili. Pazartesine tekrar gel yine bakalım poziyonu uygun değil ben çok iyi göremedim emin olalım bişeylerden dedi. Kötü bişey mi var dedim Israrla söylemedi bişi. Pazartesi gel dedi. Çok moralimi bozdu.
Bende çok hızlı alıyorum kiloKızlar 163 boy 59 kilo ile hamile kaldım az önce tartıldım 75 kilo olmuşum. 20+4 haftalık hamileyim. Çok hızlı artıyor. Evet yiyorum ama yok artık denecek kadar yemiyorum. Her insan gibi yiyorum ya. Napcam ben daha hamileliğin yarısında bu kilo nedir
Yine aynı hastanede başka doktora randevu bulabilirsem gidicem yine içim hiç rahat değil. Herkes yarım saatten aşağı çıkmamış muayeneden ben yürüyüşle bile toplam 15 dk ya çıktım hastaneden çok moralim bozuldu sanki hiç bişey bakmadıSen kalbini bozma bence cihazdan kaynaklıdır pazartesi bı git içine sinmezse özele randevu alirsin artık bi de kilo bence minyon da olabilir öyle düşün bebeğe giden kan akışında problem yoksa bence sorun etme rabbim içine ferahlık versin bebiş iyi hep öyle düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?