• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    127
Kızlar günaydın ,
Dün gece yatarken birden bi sancı girdi karnıma ama iğne batmasından beter nefesim kesildi resmen bugün de ilk zamanki gibi bu ufak ufak kasılmalarım var o zaman bebek büyüyor diyordum ama şimdi de öyle bi şey olabilir . Çok korktum 🥺 Daha kontrolüme de var. Bu ay pimpirik yapmadan 1 ay sonra gidicem dedim kendime ama inşallah dayanabilirim
Nasıl bişe acaba o sancı adet sancısı gibi mi farklı mı benimde bazen oluyor inşallah korkulacak bişe yoktur istersen doktoruna git bence

Nasıl bişe acaba o sancı adet sancısı gibi mi farklı mı benimde bazen oluyor inşallah korkulacak bişe yoktur istersen doktoruna git bence
Yok regli ağrısı gibi değil de kasılma gibi ara ara giriyor 🥺
Olmadı bi doktora yazıcam , bi yerde okudum da normal yazıyordu ama insan ister istemez korkuyor

Kendi doktoruma kontrole gittim. Cinsiyeti o da kıza benzetti. Ama sakın alışveriş yapma dedi. Ben sanırım kızım olacağını çok benimsedim😍

Kızlar günaydın ,
Dün gece yatarken birden bi sancı girdi karnıma ama iğne batmasından beter nefesim kesildi resmen bugün de ilk zamanki gibi bu ufak ufak kasılmalarım var o zaman bebek büyüyor diyordum ama şimdi de öyle bi şey olabilir . Çok korktum 🥺 Daha kontrolüme de var. Bu ay pimpirik yapmadan 1 ay sonra gidicem dedim kendime ama inşallah dayanabilirim
Canım acaba gaz sancısı olabilir mi? Ben sık yaşıyorum kötü çünkü.

Cumartesi randevum var kizlar dua edin 19+4 olmuş olacağım daha belirgin bir hareketlenme yok ama yerleri değişiyor sertlikten anlıyorum detaylı içinde gün söyler gitmisken randevu alırım diyorum sağlıklı olsunlar da gerisi gelir 🤲♥️

Kızlar selam, aranızda grip geçiren var mı ya? Mahvoldum iki gündür, dün hastaneye gittik artık dayanamayıp, çok şiddetli öksürüyorum bütün vücudum ağrıyor bi de mide bulantısı başladı öksürmekten 😭 doktor Parol alıp bol bol dinlen dedi sadece, var mı bi tavsiyeniz ne iyi gelir? 😭

Gitmişken bebişe de baktık bu arada tam 20 haftalık 355 gr çıktı 🥹 cinsiyetimiz hala belli değil inatla göstermiyo 🥲

Herşey yolunda çok şükür fakat şöyle bi problem var, Devlet hastanesinde takipli olduğum kadın doğum doktoru doğuma girmiyor maalesef. Nasıl yapcam bilmiyorum 🤷🏽‍♀️ üstelik ikiz ve herhangi bir problem olursa burda doğum yapamazsın çünkü perinatoloji yok denildi 🫠
Hangi hastane

Kızlar selam, aranızda grip geçiren var mı ya? Mahvoldum iki gündür, dün hastaneye gittik artık dayanamayıp, çok şiddetli öksürüyorum bütün vücudum ağrıyor bi de mide bulantısı başladı öksürmekten 😭 doktor Parol alıp bol bol dinlen dedi sadece, var mı bi tavsiyeniz ne iyi gelir? 😭

Gitmişken bebişe de baktık bu arada tam 20 haftalık 355 gr çıktı 🥹 cinsiyetimiz hala belli değil inatla göstermiyo 🥲
Benn 1 haftadır bununla uğraşıyorum 🥲 Bugün artık diğer günlere göre biraz daha iyiyim ama bir türlü geçmedi hâlâ. Parol içip bol bol c vitamini alıyorum ıhlamur içiyorum başka da elimden birsey gelmiyor. Rabbim şifa versin inşallah 🤲🏻
Kız mı acaba bu gizemli kişiliiik güzel büyümüş maşallah 🥰

Merhaba kızlar. 19+6da detaylı bakıldı,şükür sağlıklı görünüyor bebeğim sadece sağ uterin arterde akıma karşı direnç çıktı. Anne kilosundan da olabilirmiş. Geçici bir şey olabilirmiş. Benzer durum duyan var mı?
Mesela 1 ayda 2 kilo almışım, ben de kilo aldım diye sevinmiştim ama doktorum ayda 1.5 kiloyu geçmememi söylüyor. Bütün karbonhidratları çıkarıyorum menülerimden. Tatlı, hamurişleri hepsine veda ettim

Kızlar 10 gündür omega 3 multivitamin kullanıyorum. 2 gündür ara sıra midem bulanıyor bunun takviye ile ilgisi var mı sizce

Back
X