- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #12.801
Ahahsh ya almaya müsaitiz bence cidden yemiyorummmm yani normal insan gibi yiyorum işteBiz senle yuvarlancaz
20.haftaya 10 kilo ile giriş yaptım
Nasip diyorum hahaha
Kilo almayanlar hiç mi çikolata vs tüketmiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahsh ya almaya müsaitiz bence cidden yemiyorummmm yani normal insan gibi yiyorum işteBiz senle yuvarlancaz
20.haftaya 10 kilo ile giriş yaptım
Nasip diyorum hahaha
Ayyy hadi güzel haberlerle gel arkadaşımben yarın sabah gidiyorum gelince hemen buraya yazarım inşallah hepimizin bebişi iyidir![]()
Yav ben çikolata falan yemiyorum hahqhahaAhahsh ya almaya müsaitiz bence cidden yemiyorummmm yani normal insan gibi yiyorum işte
Ben almadım. Zaten bulantı kusmadan ilk aylar 10 kilo verdim. Çikolata ,tatlı ,çay ,kahve ,yoğurt görmeye dayanamıyorum. Yemeye de yeni yeni başladım zaten.Ahahsh ya almaya müsaitiz bence cidden yemiyorummmm yani normal insan gibi yiyorum işte
Ben 21. Haftadayım 2 kilo almışım. Ama zaten kilolu şekilde hamile kaldığım için ekstra dikkat ediyorum şükür iştahımda hiç açılmadı bebeğim bana yardım ediyor diye düşünüyorumYav ben çikolata falan yemiyorum hahqhaha
Direk yemek, porsiyonlarım büyük herhalde anlamadım ama doymuyorum yani napıyım![]()
Bana göre çok aslında, boyuma göre çok değil. 168 boyum, 66 ile hamile kaldım.Ben almadım. Zaten bulantı kusmadan ilk aylar 10 kilo verdim. Çikolata ,tatlı ,çay ,kahve ,yoğurt görmeye dayanamıyorum. Yemeye de yeni yeni başladım zaten.
Eğer başlangıç kilonuz çok değilse aldığınız kiloya çok takılmayın kızlar bence.
MaşallahBen 21. Haftadayım 2 kilo almışım. Ama zaten kilolu şekilde hamile kaldığım için ekstra dikkat ediyorum şükür iştahımda hiç açılmadı bebeğim bana yardım ediyor diye düşünüyorumtatlı asla canım çekmiyor o kadar düşkündümki
şeker yüklemesini bekliyorum merakla bakalım.
Allah yardımcımız olsun valla yemesem aç gibiyim yesem şişiyorum arafta kaldımEvet ben de 1 ay önce 58 dim. Sık sık yeme özelliği eklendi son 20 gündür, 2 kilo aldırmış bana. Doktor şu an tansiyon şeker yolunda olsa bile 33. Hafta gibi aniden başlayabilir eğer kilo alımı çok olursa dedi.
Başlangıç 52 şuan 60 kilo 20 haftalık iyimi acaba bence yine almışımBen almadım. Zaten bulantı kusmadan ilk aylar 10 kilo verdim. Çikolata ,tatlı ,çay ,kahve ,yoğurt görmeye dayanamıyorum. Yemeye de yeni yeni başladım zaten.
Eğer başlangıç kilonuz çok değilse aldığınız kiloya çok takılmayın kızlar bence.
19 haftalığım bende hissediyorum sabki tıka basa yrmilimde şişmisim gibi gerginlik oluyor bide benm 3. GebelikKızlar 20. Haftalarında olan gebelerim karnınızın içini çok gergin hissediyor musunuz? Ya ben hissediyorum çok korkuyorum acaba bu kasılma falan olabilir mi ben mi anlamıyorum![]()
Davul gibi gergin bir karnım var ve sert özellikle gaz yapan şeyler yemişsem bikaç gün iğne değse patlarım gibi bir gerginlikBaşlangıç 52 şuan 60 kilo 20 haftalık iyimi acaba bence yine almışım![]()
Ben kanama yaşadım geçen hafta nst ye bağladılar ama hiç kasılma yoktu, gelen hemşire karnımı bastırdı kasılma olsa buralar gergin olur dedi ve şimdi hep gergin hissediyorum![]()
Aynen böyleydim 18. Haftaya kadar 10 kg verdim hala yoğurt kahve ve şerbetli tatlıdan tiksiniyorum ama çikolata ve yemek porsiyonu olarak baya açıldı boğazım 2 haftada 2 kilosunu geri aldımBen almadım. Zaten bulantı kusmadan ilk aylar 10 kilo verdim. Çikolata ,tatlı ,çay ,kahve ,yoğurt görmeye dayanamıyorum. Yemeye de yeni yeni başladım zaten.
Maalesef tam birinci ve ikinci saatteki değerler önemli. Kan şekeri düzeyiniz her dakika değişiyor böylelikle gerekli saattekileri görememiş oluyorsunuz. İsterseniz bir sorun yine ama sanırım tekrarlama gerekir.Kızlar merhaba. Bugün perinatolog şeker testi için yönlendirdi. 14.55 de kan verdim. Karışım içtim. 15.55 de tekrar kan vereceksiniz dediler. Ama biz endokrine gidip sonuç göstermek istedik arada. Trafiğe takılıp geciktik. 16.05 de ordaydık. Ama kapanmıştı. Ortada kaldım yükleme yapılmış halde. Sizce ne yapmalıyım. Acile sordum onlar alamayız dediler. Özel alır mı ki kan. Bir de 1 saatten fazla geçince geçerliliği olur mu?