Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 16 36,4%
  • erkek

OY: 25 56,8%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 2 4,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 1 2,3%
  • üçüz / çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    44
pregnom max vermiş multivitamin canım içinde herşey varr, işte bana multivitamin vermedi ona takıldım..
Acaba atladı mı bilerek mi vermedi bir sormak lazım haklısın canım, bu dönem bebekler bizden çok fazla şey çektikleri için zaten güçsüz kalıyoruz, takviye her türlü gerekiyor elbette doktor kontrolünde.

imom omega kullanıyordum ilk 13 hafta işte oda multivitamin di aslında sadece folik değildi. kes dedi enteresan ama unutmuş olabilir multivitamin kullandığımı unutkan bir kadın herşeyi unutuyor. mesaj attım şimdi ama görmedi henüz. Bakıyorum herkesde kullanıyor multivitamin ondan garip geldii

14+4 deyiz matarex plus kullanıyorum multivitamin olarak detaylı ultrason ne zaman yapıldı size benim henüz yapılmadı da merak ettim

Ben ikinci gebelikte kullanmadım sanki.. Sadece demir ilacı verıolardı sanki öyle hatırlıorm.. Özel hastane doktorları degısık takvıyeler verıolar ama evet.. Ben devlette takıplı olduğum için ne dıolarsa onu kullanıorm

ben araştırdım biraz baktım çevremde falanda herkes 12. hafta multivitamine geçti bana vermeyince garipsedim ben

ayrıca d vitamin ,demir , magnezyum yazmadı mı? Detaylı yapılmadı henüz 20. haftalarda değilmii o
İçeriği bu şekilde folik asiti bıraktım yerine bunu önerdi , detaylı yaptıranları okuyunca burda ondan sordum ben ne zaman bakılıyor ben de bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_9165.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 8
İçeriği bu şekilde folik asiti bıraktım yerine bunu önerdi , detaylı yaptıranları okuyunca burda ondan sordum ben ne zaman bakılıyor ben de bilmiyorum
Bende sordum doktora imom omega kullan dedi multivitamin olarak ama ekstra demir magnezyum ve d vitaminide var kafam iyicw karıştı telde iletişim kuramıyorum doktorla düzgün.. canım fetal dna yaptıranlar var burda daha kimse detaylı haftasına gelmedi

ben araştırdım biraz baktım çevremde falanda herkes 12. hafta multivitamine geçti bana vermeyince garipsedim ben
Bana da vermedi canım. 16.haftada başlayacağız takviyelere dedi, ayrıca yazlık bölgede oturduğumuz için D vitamini vermeyeceğim güneşten alırsın zaten dedi

Bana da vermedi canım. 16.haftada başlayacağız takviyelere dedi, ayrıca yazlık bölgede oturduğumuz için D vitamini vermeyeceğim güneşten alırsın zaten dedi
Vallaa yaa Aman zaten fazlasıdaa zararr herşeyinn bende bugün soruyorum iyi kullan güzel o diyo multivitamin için madem iç dicektin niye sormamı bekliyon.. e dedim sonra yanına yazdığınız demir d vitamin magnezyumda devammı peki? Cevap yok. Hey allahımm

Evet canım tedirgin oluyor gerçekten insan . geçmiş olsun sana da. Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alalım hepimiz inşallah

Evet öyle oluyo ya.. İlk gebelik mi sizin? Devlet hastanesinde folikten sonra demir ilacı verılıo sanrm sadece.. Multi vitamin vermıolar, belkı de verıolardr tam olarak da hatırlamıyorum valla özel doktorları nıyeyse verıo multi vitamin.. Niye böyle bi farklılık var onu da hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…