- 6 Şubat 2019
- 5.972
- 13.038
- 248
- 34
- Konu Sahibi perdesizev
-
- #3.781
Kızlar bu konuya cok yazmadım benim bebişim erkek. 12. Haftada tahmin yapılmıstı 4 gun once kesnlestikızıma da böyle bir pasta yaptırıp sürpriz yaptık benim 10 gundur Hazım var. 3 hafta once de omega3 verildi gaz yaptı dye bırakmıştım mide ılacım da bitmişti denk geldi hala baslayamadm tam baslıcam gaz şişkinlik perişan etti aranızda yaşayan varmı gaz şişkinlik?? Bugun dahilyeye gitti simgast tablet verdi biraz iyi GB ama daha anlayamadım. Hiç geçmeyecek gibi perişan ediyor yemek yiyemiyorum gönlumce. Demiri kestik toz forma geçtik ona baslamadım ama hala duzelmedı bi düzelse omega3 e devam edicem
Canım bende rüyamda görmüştüm geçen hafta doktor kızınız oluyor dedi . Bende çok etkilendim salı günü kesin cinsiyetin erkek olduğunu öğrendikhamile iken cinsiyet görülünce tersi çıkar diyorlarmış eskiden. Sağlıkla gelsin minikler
Çok geçmiş olsun, mide ve gaz sıkıntısı insanı gerçekten perişan ediyorKızlar bu konuya cok yazmadım benim bebişim erkek. 12. Haftada tahmin yapılmıstı 4 gun once kesnlestikızıma da böyle bir pasta yaptırıp sürpriz yaptık benim 10 gundur Hazım var. 3 hafta once de omega3 verildi gaz yaptı dye bırakmıştım mide ılacım da bitmişti denk geldi hala baslayamadm tam baslıcam gaz şişkinlik perişan etti aranızda yaşayan varmı gaz şişkinlik?? Bugun dahilyeye gitti simgast tablet verdi biraz iyi GB ama daha anlayamadım. Hiç geçmeyecek gibi perişan ediyor yemek yiyemiyorum gönlumce. Demiri kestik toz forma geçtik ona baslamadım ama hala duzelmedı bi düzelse omega3 e devam edicem
Yaaa deme ya.. Üçüncü oğlan geliyor desenehunim başımda zaten
Neyse artık yapçak bişey yokeşimde erkek olursa iade edelim dıo kafayı yicem
Benim rüyamda da pembeli renkler kız bebek vardı bence neyi hissediyorsak ve istiyorsak o cinsiyet çıkıyor rüyada.Yaaa deme ya.. Üçüncü oğlan geliyor desenehunim başımda zaten
Neyse artık yapçak bişey yokeşimde erkek olursa iade edelim dıo kafayı yicem
belki sende öyle olmaz. Kese şekli filan yok mu tahmin yapalm. Gerçi benim kese yuvarlak giderken birden fasulye oldu . Çok karışık bu işler
Benim rüyamda da pembeli renkler kız bebek vardı bence neyi hissediyorsak ve istiyorsak o cinsiyet çıkıyor rüyada.
Bu konuda hislerine güven bence kızhayırlısı en başta tabii
Sağlıklı olsunlar en önemlisiYa valla aşırı bir kız arzusu yok ama cidden ıkı erkekten sonra insan degısıklık istiyor.. Yani kız olsa hoşuma gider valla
Bende hislerime güvenirim, rüyalarım genelde çıkar.. Bakalım yarın dananın kuyruğu kopacak
Sağlıklı olsunlar en önemlisibende de kızın yeri ayrı ya daha tatlı geliyorlar arkadaş gibi. Yine hayırlısı kısmet
AminÖyle valla.. Allah büyük dertlerle sınamasın kimseyi.. Tek sıkıntımız pişik, ağlaması, doymaması olsunallah herkesin gönlüne göre versin erkek çocuğu da başka, anneye cidden daha bağlı oluyolar, aşık gibiler.. Düşünsene beni paylaşamıo kardeşinden o kadar sevıyo kızı hiç tatmadım.. İnşallah nasip eder Mevla
AminBen de aşırı bağlı düşkün istemiyorum ya da bundan tırsıyorum sanki ya oğlanlar geç büyüyor diyorlar ya hep ondan mı nedir.
Ama bu ilk Allah'ın izniyle bir kız erkek bir erkek isterim inşallah.
Kesinlikle katılıyorum bakımını sağlayıp sevdikten sonra belli bir gelişim süreçleri var ona göre ilerliyor çoğunlukla her şey.Zaten doğunca valla bi toparlanın.. Bebeği bırakın bırakın çıkın.. Zaten size iyi gelecek.. Bunun yanında bebek de baskasına alıscak.. Özellikle babaya bırakın, bırakın ki rahatlıga alıstırmayın erkeklerievet cidden asırı baglılar anneye.. Zaten bı kızı bı oğlu olanlar aradakı farkı çok iyi görürler.. Erkek çocuğu gelişimsel olarak bile kızdan geride büyüyo kızlar bi aşamayı çoktan geçmişken erkekler yerinde sayıyor herşeyleri ittire ittire ama yıne de en güzel zamanları bebekkenki zamanları.. Okul hayatı başlayınca gör bakalım curcunayı
Kesinlikle katılıyorum bakımını sağlayıp sevdikten sonra belli bir gelişim süreçleri var ona göre ilerliyor çoğunlukla her şey.
Anne kendini de sevmeli unutmamalı
Evet enerji lazım sana, bana hepimize tüm annelere iyi yapıyorsunValla hiç vicdan yapmıyorum.. Bu hafta sonu gene çıkcam kızlarla.. Ikısını de babaya bırakıorm.. Yemedıler mı yemesınler bi gün yememeyle ölünmez.. İlaç gibi gelıo valla bana.. Zaten seneye belki bunlar bile hayal olucakşimdiden depolayayım
Evet enerji lazım sana, bana hepimize tüm annelere iyi yapıyorsun
Hayırlısı karnım belli olsun çekim aklımdaSefam olsunsizde yapın hamıle çekimi yapın.. Bol bol gezin.. İlk çocuk hele yeni hayata adapte olmak ikinci üçüncüden daha zor.. Bi anda bütün hayat degısıo, kolay değil alışması.. Sizlerde depolayın valla
İnşallah simgast bana iyi geldi gaz cıkısı kolaylaştı dr.ua danısablrsn. İnşallah rjatlayalm gerçekten gazdan beslenememk kötü canm cok sey istyor zor duruyorum teşekkür ederizzz kızıma soz vermstkÇok geçmiş olsun, mide ve gaz sıkıntısı insanı gerçekten perişan ediyorBen de zorlanıyorum. Umarım kısa sürede rahatlarız. Bu arada ne tatlı bir kutlama olmuş, çok güzel düşünmüşsün
Hem de ne gaz sıkısmasıı. Demirim referans üstünde cktı benm Dr muhtemelen kullanma diyecek demiriAllah bagıslasın, saglıkla kucagına alırsın canım
Bende aşırı gaz sıkıntısı cekıorm.. İlk başlarda kabizlik cekıodum ona baglıodm ama sanrm gecmıcek gibi.. Ayagımı da kalın giymiorm üşütme de etkıleyebilir.. Senınkı sanrm gaz sıkışması gibi.. O fena bişey.. Kendını sıcak tut bnm öyle geçmişti
Hem de ne gaz sıkısmasıı. Demirim referans üstünde cktı benm Dr muhtemelen kullanma diyecek demirivücudumda suan demir 146. 120 maksimum referans . İnşallah bagrsakta vs varsa da azalsa da rahatlasam
Geçmiş olsun. Ben sormuştum sabah akşam birer bardak ıhlamur içilebiliyor. Aynı şekilde kuşburnu çayıda.Kızlar grip gibi olanlar ne yaptı. Nasıl geçti. Ihlamur kullanılıyor mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?