Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba. Bir hafta evvel tüm belirtilerim bir anda yok olmustu. Cok arastrdım durumu ama bir sorun olmadığı söyleniyordu. Ne yazık ki bugün doktorda bebeğimizin kalbinin durduğunu öğrendik. O yüzden gruba veda edeceğim. Sadece belki benim gibi bir durumu olan varsa belirtleri var iken bir anda kesildiyse aklında olsun istediğimden yazmak istedim. Hepinizin bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum ♥

Merhaba, ne yaşadığını çok iyi anlıyorum. Sana söylenecek hiçbir sözün de sende bi etkisinin olmayacağını iyi biliyorum. Geçecek, sadece buna inan. Yeniden iyi olacaksın

Rabbim en kısa sürede, sağlıklı, kolaylıkla, hayırla kucağınızı doldursun inşallah.
vardır her şeyde bir hayır..

Merhaba, çok geçmiş olsun sizi çok iyi anlıyorum ben de ilk gebeliğimde bebeğimi bu şekilde kaybetmiştim ama benim zaten hiç belirtim yoktu dolayısıyla anlayamamıştım. İlk gebeliğiniz ise çok sık rastlanan bir durum kendinizi kötü hissetmemeye çalışın. Kürtaj sonrası 2-3 döngü dinlenmenizi tavsiye ederim. Allah tekrar sağlıkla nasip etsin

Cok geçmiş olsun. Dilerim sağlıcakla en güzelini tekrardan nasip etsin rabbim

C Clasroomteacher @Evanora nasılsınız kuzular? Ses verin
Oyyy kuzucum özleştik vallahi.
Uzun bir yolculuk geçirdik ama şükürler olsun sorunsuz sıkıntısız geçti, şimdi özel hastanede doktor arayışına gireceğiz. Sağlık ocağına gebe kaydı yaptırdım dün, bugün de tahliller normal aralıktaydı. Yalnızca ilçede görev yaptığım için devlet hastanesi var burada. Kadın doğuma randevu bulmak çok çok zor ancak 4 üne randevu bulabildim miniğim iyi mi sağlıklı mı bir teyit edeyim istiyorum o kadar yoldan sonra. Bugüne de bin şükür diyorum ama. Sen nasılsın balım, hamişlik nasıl geçiyor, iş yoğunluğun başladı mı?

Ben duymadım 5+1 de kese gördük sadece. Haftaya 7+3 ten sonra gitmeyi düşünüyorum canım heyecanlı ve biraz korkuyorum. İnşallah sağlıklıdır.

Ahh bebişimm çok sevindim iyi olmana ve geçmiş olsun uzun yol yorucu ciddenumarım gönlüne göre iyi bir doktor bulursun en yakın zamada bugün beni de aradı ebe bir kaç soru sorup takip edeceğini söyledi.
Umarım miniğin çok çok iyidir annesi benim de cumartesi randevum var kan sulandırıcı iğne ve tiroid için ilaç kullanıyorum. Belirtisiz ilerliyoruz umarım bebişler de rahat ve sağlıklı büyüyorlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…