Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bugün kahverengi tel tel çok az bir şeyler gördüm iç çamaşırımda. Biraz bel ağrım da var. 8+1 gebelik. Doktora gitmemi gerektirecek bir durum mu sizce.
Aynen bende aynı durumdayım. Leke gelmiş bel ağrımda var. Bende 8+2 deyim. Senin gibi haber bekliyorum olmadı acile gıderım.

İnşallah arkası gelmez. Çok normal diyenler de var, korkutanlar da. Progesteron vs hiçbir şey kullanmıyorum.
Bende kullanmıyorum. Doktoruma yazdım hiç kontrolede gitmedim. Eğer acile git derse akşam giderim artık şimdi eşim işte. Evdede çocuk var.

Haberleşelim durumlardan. Aramızda 1 gün varmış aynıyız hemen hemen.
Haberleşelim beni perinatolojiye yönlendirdi. İkiz gebelik şüphesi var. Bir şey daha gördü. Ama ikiz için boyutu küçük, yolk sac için de boyutu büyük. Haftaya da oraya gideceğim. Zor süreçlermiş..

Hmm. Hadi bakalım hakkımız da hayırlısı olsun

Aynen bende aynı durumdayım. Leke gelmiş bel ağrımda var. Bende 8+2 deyim. Senin gibi haber bekliyorum olmadı acile gıderım.
Ben de 7+6 dayım iki gün önce bende kahverengi akıntı oldu tuvalette sildikçe görüyordum progestan da kullanıyorum onun etkisidir dediler bugün kesildi çok şükür siz de takip edin inşallah hemen kesilir

Ben de 7+6 dayım iki gün önce bende kahverengi akıntı oldu tuvalette sildikçe görüyordum progestan da kullanıyorum onun etkisidir dediler bugün kesildi çok şükür siz de takip edin inşallah hemen kesilir
Şu an baktım yoktu ama ağrı var belimde.

Canım sen kalp atışını duydun mu?
Bnde bugün 6+1 oldum ama hiç çok şiddetli bir belirti yok şükür bulantı falan da daha başlamadı.
Merhaba canım bende 6+2yim göğüs hassasiyeti dışında hiç bir belirti yok bulantı falan sanki hamile değilmişim gibi. İkizlerin birinin kalbini duydum ama çok azdı net degildi diğerinin duymadım çok küçük olduğunu söyledi yarın tekrar gidicem sen duydunmu nasıl gidiyor

6+3 bizim de ama bendede bulantı yok göğüs hassasiyetimde yok hiç bir belirti yok gibi ayın 8 inde kalp atışını duyucam inşallah

6+3 bizim de ama bendede bulantı yok göğüs hassasiyetimde yok hiç bir belirti yok gibi ayın 8 inde kalp atışını duyucam inşallah
İnşallah duyarsın canım en kısa zamanda sağlıcakla Bende aynı bulantı falan hiç birsey yok inşallah da olmaz

Olmayıncada insan şüphe duyuyor bazen birde arada seviyorum konuşuyorum oysaki daha beni duymuyor
Kötü düşünme bence bende ilk başta senin gibi dusunuyodum bir sıkıntımı var neden belirtim hiç yok diye Annemde keyfini çıkar rahat geçsin diyo

Kötü düşünme bence bende ilk başta senin gibi dusunuyodum bir sıkıntımı var neden belirtim hiç yok diye Annemde keyfini çıkar rahat geçsin diyo
İçimde kötü bi his yok şükür olsun ki arada zamanda gecmeyince kontrol için biraz heyecan oluyor işte :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…