- 20 Şubat 2010
- 33.342
- 6.598
- 773
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #11.601
fotoğraf çekimi için beyaz güzel bi takım bende bakıyorum ama internette tam içime sinen bulamadım. 4 takımla gitmeyi düşünüyorum 2 gün kalma ihtimaline karşı. normal sabahlıklı gecelik olmayan pijama takım+sabahlık olarak trendyolda artış markasında var. her ay 1 takım alıp kenara koyayım dedim ilk defa bu ay pijama sabahlıklı aldım 2 gecelikli 2 pijama şeklinde düşündüm. yine denk gelirsem sizlere atarım artış markasından hamile taytıda aldım rahat geldi kullanıyorum bi kaç adet daha söyledim aklınızda bulunsun
ben biraz garanticiyimdir seyahatlerimdede hep yedek alırım yanıma ondan hem gecelik hem pijama olsun diye düşündümTam bunu soracaktım. Ben ilkinde gecelik kullanmadım aslında. Ama alt kısmı çıkardılar. Sonda takılıyor vs. Yürüyüş ypmak için giyiniyordum yeniden. Aslında gecelik olsa belki daha iyi olabilir. Yine de çevremde kimse gecelik al demedi. Süreci unutunca bir daha soruyorum etrafıma. Size gecelik daha iyi oluyor diyen oldu mu? Gecelik ve alt üst takım bir arada olan bir şey beğendim tam da şimdi. Acaba alsam mı diye düşündm
ben biraz garanticiyimdir seyahatlerimdede hep yedek alırım yanıma ondan hem gecelik hem pijama olsun diye düşündümyoksa 4 de gayet yeter gibi sayı olarak benimde kafam karışık. ablam ocak başında doğum yaptı 3 takım aldı normal doğumdu ona yetti mesela 2 takım teki yedekti 1 gün kaldı. ben geceliği biraz çekim için istiyorum diğer gecelikte ne olur ne olmaz kısmında pijamalar 2 tane kış diye uzun alırım birini kısa alıp üstüne sabahlıklı tercih edicem diğerini direk uzun kollu , piyasa araştırmalarım devam eriyor
baktım şimdi biraz pahalıymış ama gerçekten kaliteli duruyor ürünlerifotoğraf çekimi için beyaz güzel bi takım bende bakıyorum ama internette tam içime sinen bulamadım. 4 takımla gitmeyi düşünüyorum 2 gün kalma ihtimaline karşı. normal sabahlıklı gecelik olmayan pijama takım+sabahlık olarak trendyolda artış markasında var. her ay 1 takım alıp kenara koyayım dedim ilk defa bu ay pijama sabahlıklı aldım 2 gecelikli 2 pijama şeklinde düşündüm. yine denk gelirsem sizlere atarım artış markasından hamile taytıda aldım rahat geldi kullanıyorum bi kaç adet daha söyledim aklınızda bulunsun
Bana herkes gecelik tavsiyesinde bulunuyor açıkçası. Ben yine de penti indirimden iki tane alt üst takım aldım koyayım fotoğraflarını da. Ama muhakkak bir tane daha basit bir gecelik takım alıcam hatta almıştım ama lekeli geldi iade ettim. Bir tane fotoğraf için şık bir takım alıcam umarım yeterli olurTam bunu soracaktım. Ben ilkinde gecelik kullanmadım aslında. Ama alt kısmı çıkardılar. Sonda takılıyor vs. Yürüyüş ypmak için giyiniyordum yeniden. Aslında gecelik olsa belki daha iyi olabilir. Yine de çevremde kimse gecelik al demedi. Süreci unutunca bir daha soruyorum etrafıma. Size gecelik daha iyi oluyor diyen oldu mu? Gecelik ve alt üst takım bir arada olan bir şey beğendim tam da şimdi. Acaba alsam mı diye düşündm
bende hemen üşürüm azcık darlanıncada hemen terlerimBana 4 pijama yetmemişti işte. Çok kişisel bir konu. O kadar titreme terleme hepsi mahvoldu. Hiç düzgün fotoğrafım da olamadı. Çok komik kapı önünde son dk bi durup poz vermiştim. Altımda uçuk pembe pijama altı. Üstümde kırmızı gömlek tipi bir pijama üstü. Takımlar da takım olmaktan çıkmıştı yaniçok saçmaydı. Şimdi daha dikkatli olacağım. Gecelik hiç giymem normalde. Foto konusunda da endişeliyim yine. Olmadı alırım bi değişiklik olsun. Ben de 1 tane kısa kollu aldım. 2 tane uzun kollu seçtim. Uzun kollu da olsalar inceler. Ama kısa almak da lazım. Askılı da olur. Bazen ateş basıyor çünkü.
evet kumaşları vs güzel oluyor. her takımımı ordan almayacağım başka yerlerede bakarım yine güzel birşey denk gelirse paylaşırımbaktım şimdi biraz pahalıymış ama gerçekten kaliteli duruyor ürünleri
Teşekkür ederimBenimde siyah beyaz bakıldı sadece yüzünü renkli gösterdi birkaç kez. Ayrıca 15 dk falan sürdü ama her şeyine tek tek baktı
ben cok kararsızım açıkçası. aç karnına içildiğini duyunca bir soğudum :)Selam kızlar, şeker yüklemesi düşünen varmı ya da yaptıran :)
Hamileliğimin başlarında bir hafta boyunca yaşamıştım bunu ara ara da oluyordu büyük ihtimalle stresten oluyorKızlar ya 3 gündür sol gözüm seğiriyor geçmedi bi türlü rahatsız olmaya başladım hiç bu kadar uzun sürmezdi. Stres uykusuzluk falan da yok, yaşayan ya da sebebini bilen var mı
İki hafta sonra yaptırıcam. Bana aç gelmene gerek yok şekerli bir kahvaltı yapma düz bir şeyler ye gel dediler.Selam kızlar, şeker yüklemesi düşünen varmı ya da yaptıran :)
Selam canım benim 130 çıkmıştı. Endokrine gitmiştim medicanada adam beni 2-3 torba serumla iyileştirdi turt gibi kalktım sedyeden. Antibiyotik bile kullanmadan iyileştim nasıl oldu bilmiyorum :) istersen yatış yapalım 2 gün ama gerek yok bence dedi bende eşime kıyamadım kendimi de iyi hissediyordum eve geldik. Korkma 130 u gördüm ben :)
Canım sakin ol bence antibiyotik tedavisi yapılır zannetmiyorum hastaneye yatıracaklarını. Çok geçmiş olsun
Korkmayın ayaktan tedavi verirler bence de. Çok geçmiş olsun
Dr takip edelim dedi. Çok fazla antibiyotik kullandığım için bu dönemde üç gün sonra tekrar crp bakılacak bakalım.. Sag olun kizlar kendinize çok dikkat edin.Hastaneye yatacak kadar yuksek oldugunu dusunmuyorum. Cunku normalde gebelik yukseltiyor crpyi. Benim de en son tdap asisi ve grip gibiyken baktilar 45 cikti. Gebelik basindan beri 20-25 cikiyor
Ay ben ilk defa bu kadar uzun süreli yaşıyorum çok garipHamileliğimin başlarında bir hafta boyunca yaşamıştım bunu ara ara da oluyordu büyük ihtimalle stresten oluyorsonra kendiliğinden geçti uzun zamandır yok
Normal diye düşündüm gitti o zaman
Ya açıkcası o şekerli suyu içmek istemiyorum normalde de çok sevmem zaten şekerli içecekler. Arkadaşım şeker aleti alıp evde 10 gün ölçüp doktora bildirmişti ben de öyle yapmayı düşünüyorumSelam kızlar, şeker yüklemesi düşünen varmı ya da yaptıran :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?