Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
teacher26
Bayıldıııım güle güle kullanın ben de kendim yapmaya çalışıyorum bunlardan ilham alıp bitince atayım
Kızlar instagramda birsürü var bu sayfalardan etiketlere kanaviçe isim yenidoğan falan filan yazın istemediğiniz kadar var 3 5 kişiye fiyat sorun ben kendim yapmak istediğim için hiç fiyat sormamıştım ben pinterestten baktım modellere hepsine bayıldım

Çikolata yaptırdınız mı kızlar yaptıracağım ama kalitesiz gelirse diye korkuyorum
Valla ben yaptırmadım heralde de yaptırmıycam ama benim evime gelen olmaz o yüzden. Eğer misafirlerim olacak olsaydı yaptırırdım. Onun yerine hediyelik mi yaptırsam dedim. Sonra da ben niye hediyelik yaptırıyorum ki dedim böyle bi kısır döngü kendimiz için hatıra bişey yaptırırım belki bilmiyorum ki

Çikolata yaptırdınız mı kızlar yaptıracağım ama kalitesiz gelirse diye korkuyorum
Hastane icin yaptıricam ama semtimdeki pastanede. Siparisle güvenemedim.
Hastane hediyeligi olarak anahtarlik ve kolonya siselerim var. Cikolotayi da oraya gelenlere ikram etmek icin alicam.
Eve ziyaretci kabul etmeyi dusunmuyorum yenidogan doneminde

Çikolatayı kendim alacağım. Sadece kutusunu yaptırdım ismine özel.

Çünkü kimin bebek çikolatasını yediysem çok kalitesizdi. Isırıp çöpe attım.

Çok güzel Ambalajlı çikolatalar görmüştüm pelitte. Orayı deneyebilirim. Bir de draje koymak istiyorum yanlarına. Çikolata ve parlak drajeli kutuları beğeniyorum daha çok.

Kızlar ben depend almadım onu değiştirirken sürekli pijama altınıda çıkarmak gerekecek zor olur mu acaba diye düşündüm yanlış mı düşünüyorum

Depend kullanmıştım. Hiçbir zorluğunu hatırlamıyorum. Çok memnun kalmıştım. İyi ki almışım dediğimi hatırlıyorum.

Ne demek canım benim sen dikkat et umarım faydasını görürsün

Kızlar benimde dün tansiyonum gün boyu düşüktü artık iyice sersemleyince acile gittim nst falan çektiler Allah’a şükür bi sıkıntı yok ama gebelikte olabiliyormuş büyük tansiyonum 80-90 küçük 50-60 nabız hep 110-115 arası hala öyle, doktor bebeğe giden damarlar genişlediği için daha çok besleniyor sen halsiz düşüyorsun dedi dikkatli beslenip bol bol dinlenme tavsiye etti, bende bu yıkama işine daha var erken diyordum ama şimdiden hazırlamak en mantıklısı olacak galiba

Bebişi görmeye gelip hediye getirenler olur diye ben de magnet yaptırdım, hediye olarak gelen misafirlere veririm diye düşünüyorum

Ben de geçen gün böyle oldum okuldan dar attım kendimi eve. Dediğin gibi nabzım aşırı yüksek tansiyonum da çok düşüktü bi de üstüne yalancı sancı dedikleri şeyden yaşadım çok zor bi gündü ya geçmiş olsun sana da bugün toparlarsın inşallah ben de temizliğe giriştim yine iyi olunca temizlik kötü olunca yatış

Eğer hastaneye çok gelecek kişi olursa bence yaptırılabilir ama eve gelenler olursa, zaten illa ikramlık bir şey veriyoruz çikolata da yemeyiversinler, ya da kaliteli bir yerden alıp kahve yanına ikram edilebilir

teacher26 Ay çok güzel olmuş maşallah ben de güya kendim yapacaktım ama bu gidişle,sadece niyet olarak kalacak

Son düzenleme:
Teşekkürler canım,biz kadınlar bi işin ucundan tutmadan yapamıyoruz

Küçük prensmii ay çok hoş sağlıkla giydirdiğiniz günlerde gelsin inşallah, ben de isimlik yaptırmadım, fırfırlı bebek şapkaları çok hoşuma gidiyor öyle bir takım alırım yeni doğan

Gecmis olsunn, sirt ustu yatinca da dusuyormus sanirim tansiyon. Son aylar zorlayacak gibi ben de one cekmeyi dusundum yikama islerini. Ablamla annem yardima gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…