• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    141
Mantıklı tek bir Sabahlık alınıp diğerlerine uydurulabilir. Birde üçlü takım alınırsa yeterli olur. Ben müslin takımları çok beğeniyorum ama üşür müyüm acaba ta da ne alaka kış günü müslin derler mi diye düşünüyorum 🤣🤣
hastanelerin sıcaklığı ona göre oluyor aslında ama belli olmaz çünkü mesela sezeryandan çıkan bir arkadaşım çok üşümüştü amelıyatla alakalı da olabılır ayaklarını ısıtamamıştık

Kızlar grip için crp bakıldı. Çok yüksek çıkmış 5 üst sınırken 58 🙁 netten baktıgımda gribin crp yi yğkselttigi yazıyor madem yüksek çıkacağı belli neden bakılıyor onu da anlamadım. Sizce yatırırlar mı hastaneye 😓
yüksek çıkacağını bakmadan bilemezler ki. ne oranda olduğunu görmek gerekmez mi illa bakılmalı yani. çok geçmiş olsun bu arada. hamilelikte bağışıklığımız düşüyor malesef bu tarz hastalıklara çok açık oluyoruz. korkulcak bir şey olduğunu sanmıyorum hiiiç sıkmayın canınızı çoğu gebe yaşıyor bunu

Kızlar devlette detaylım vardı bu gün. Dediğiniz gibi renksiz normal siyah beyaz bakıldı 10 dk falan sürdü. Her şey yolunda şükür dedi kalktım geldim ben de 😂🫶🏻♥️ İkna oldun mu derseniz ortalardayım, aslında doktoru sevdim yani de adamın yapabileceği bi şey yok elindekini kullandı.Neyse hayırlısı bakalım hepiniz güzel haberlerle gelirsiniz inşallah 🩷
Sizin yazınıza istinaden bir şey soracağım bende özelde bir muayeneye gittim. Gittiğim doktor da aslında detaylı için gidilen bir doktordu. O da bana siyah beyaz ekranda baktı hatta ışıkları kapattı o şekilde bebeği inceledi. Baya da uzun sürdü hatta sekreterinde bir liste var mesela kulak diyor böbrek diyor doktor tamam diyor ki bakmadık unutulan yer kalmasın diye. Özele giden kızlar söyleyebilir mi sürekli renkli bakıyorlar mı yoksa sadece bebeğin yüzü vs için mi renkliyi açıyorlar.

Sizin yazınıza istinaden bir şey soracağım bende özelde bir muayeneye gittim. Gittiğim doktor da aslında detaylı için gidilen bir doktordu. O da bana siyah beyaz ekranda baktı hatta ışıkları kapattı o şekilde bebeği inceledi. Baya da uzun sürdü hatta sekreterinde bir liste var mesela kulak diyor böbrek diyor doktor tamam diyor ki bakmadık unutulan yer kalmasın diye. Özele giden kızlar söyleyebilir mi sürekli renkli bakıyorlar mı yoksa sadece bebeğin yüzü vs için mi renkliyi açıyorlar.
mrb benim de siyah beyaz bakıldı sürekli. yüüz için renkliye geçti. kendi doktorumda öyle yapıyor

hastanelerin sıcaklığı ona göre oluyor aslında ama belli olmaz çünkü mesela sezeryandan çıkan bir arkadaşım çok üşümüştü amelıyatla alakalı da olabılır ayaklarını ısıtamamıştık

Ben mesela. O kadar titremiştim ki. Ellerimi kollarımı tutamıyordum. O derece bir üşüme ve titreme oldu. Sonra da tam tersi çok terledim. 3 pijama ve 1 tane 3lü set yetmedi bana. Keşke 5-6 tane olsaydı dedik.

Ama kuzenlerim de sezaryen oldu. İkisinde de ne üşüme ne titreme hiçbiri olmadı.
Çok kişisel bir şey bu. Ben o yüzden bolca pijama alacağım yanıma yine. Tekrar aynı şeyleri yaşarsam sıkıntı olabilir.

Bir de mesela sadece 1 gün kaldım ertesi gün çıktım hastaneden. İsterseniz 1 gün daha kalabilirsiniz diye seçenek sunmuşlardı. Ama arkadaşıma 2 gün kalacaksınız demişler. Bunlar da değişebiliyor demek ki.

Renklide bebeğin iç organları beyni midesi kalbi vs gözükmüyor sanıyorum. Ben de cuma günü tıp fakültesine gideceğim henüz bilmiyorum ama klinik takipliyim doktorum siyah beyaz bakıyor içi gözüküyor bebeklerimin kalp atışı vs sonra renkliye çevirip yüzünü gösteriyor tabi yarık damak, kaç parmağı vs onlar da gözüküyor sadece yüzü değil de

Ben de şimdi hatırladım. Doktorum beni görüntüleme merkezine yollamıştı ilk hamileliğimde. Orada da perinatolog baktı. Ama önce siyah beyazdı ekran. Sonra renkliye geçti. Yüzünü gördüğümüz bir kare yakaladı o şekilde.
Hatta şimdi arkadaşıma da sordum geçenlerde yaptırdı o da. Aynısı olmuş onda da. Önce siyah beyaz sonra renkli.

Ben mesela. O kadar titremiştim ki. Ellerimi kollarımı tutamıyordum. O derece bir üşüme ve titreme oldu. Sonra da tam tersi çok terledim. 3 pijama ve 1 tane 3lü set yetmedi bana. Keşke 5-6 tane olsaydı dedik.

Ama kuzenlerim de sezaryen oldu. İkisinde de ne üşüme ne titreme hiçbiri olmadı.
Çok kişisel bir şey bu. Ben o yüzden bolca pijama alacağım yanıma yine. Tekrar aynı şeyleri yaşarsam sıkıntı olabilir.

Bir de mesela sadece 1 gün kaldım ertesi gün çıktım hastaneden. İsterseniz 1 gün daha kalabilirsiniz diye seçenek sunmuşlardı. Ama arkadaşıma 2 gün kalacaksınız demişler. Bunlar da değişebiliyor demek ki.
evet ben titreme olayı başkalarından da duydum bence de herkese göre değişebilir ama önlem almakta fayda var. 2. gün seçeneği sunarlarsa ben kalmak isterim hastane daha konforlu geliyor hemşirelerin ne kdr ilgilendiğini gözümle gördüm çünkü acıbadem de. bence de fazlaca alalım pijama sonucta sonradan da kullanılacak bir şey foto çekimi için bir tanesi şık olucak diğerleri gündelikte de rahat kullanılır.

Kızlar grip için crp bakıldı. Çok yüksek çıkmış 5 üst sınırken 58 🙁 netten baktıgımda gribin crp yi yğkselttigi yazıyor madem yüksek çıkacağı belli neden bakılıyor onu da anlamadım. Sizce yatırırlar mı hastaneye 😓
Selam canım benim 130 çıkmıştı. Endokrine gitmiştim medicanada adam beni 2-3 torba serumla iyileştirdi turt gibi kalktım sedyeden. Antibiyotik bile kullanmadan iyileştim nasıl oldu bilmiyorum :) istersen yatış yapalım 2 gün ama gerek yok bence dedi bende eşime kıyamadım kendimi de iyi hissediyordum eve geldik. Korkma 130 u gördüm ben :)

Renklide bebeğin iç organları beyni midesi kalbi vs gözükmüyor sanıyorum. Ben de cuma günü tıp fakültesine gideceğim henüz bilmiyorum ama klinik takipliyim doktorum siyah beyaz bakıyor içi gözüküyor bebeklerimin kalp atışı vs sonra renkliye çevirip yüzünü gösteriyor tabi yarık damak, kaç parmağı vs onlar da gözüküyor sadece yüzü değil de

Ben de şimdi hatırladım. Doktorum beni görüntüleme merkezine yollamıştı ilk hamileliğimde. Orada da perinatolog baktı. Ama önce siyah beyazdı ekran. Sonra renkliye geçti. Yüzünü gördüğümüz bir kare yakaladı o şekilde.
Hatta şimdi arkadaşıma da sordum geçenlerde yaptırdı o da. Aynısı olmuş onda da. Önce siyah beyaz sonra renkli.
Teşekkür ederim 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

evet ben titreme olayı başkalarından da duydum bence de herkese göre değişebilir ama önlem almakta fayda var. 2. gün seçeneği sunarlarsa ben kalmak isterim hastane daha konforlu geliyor hemşirelerin ne kdr ilgilendiğini gözümle gördüm çünkü acıbadem de. bence de fazlaca alalım pijama sonucta sonradan da kullanılacak bir şey foto çekimi için bir tanesi şık olucak diğerleri gündelikte de rahat kullanılır.

Özel hastanelerin hepsinde ilgi çok iyi. Memnun kalmayan duymadım. Ben yine de eve geçmiştim. Hastanede olmayı sevmiyorum.
Ama daha konforlu bulan da çok. Önlem alarak gitmekte fayda var kesinlikle

Ben özel muayenehaneye gidiyorum, detaylıyı kendi Dr um bakti. Onu da tek seferde değil her gittiğimde birkaç organını inceledi gelişimi tamamladıkça. Her hafta renklide 3 boyutlu olarak bebeğin yüzünü gösteriyor bizim için görelim diye onun haricinde organlara siyah beyazda bakıyor

Bende fotoğraf çekimi için şık bir takım arıyorum ama bulamadım. Diğer pijamaları düğmelilerden alacağım emzirirken rahat olur diye düşündüm. Tüm aldığımız takımları sabahlıklı mı tercih etmeliyiz sonrasında o kadar sabahlığı ne yapacağımki
fotoğraf çekimi için beyaz güzel bi takım bende bakıyorum ama internette tam içime sinen bulamadım. 4 takımla gitmeyi düşünüyorum 2 gün kalma ihtimaline karşı. normal sabahlıklı gecelik olmayan pijama takım+sabahlık olarak trendyolda artış markasında var. her ay 1 takım alıp kenara koyayım dedim ilk defa bu ay pijama sabahlıklı aldım 2 gecelikli 2 pijama şeklinde düşündüm. yine denk gelirsem sizlere atarım artış markasından hamile taytıda aldım rahat geldi kullanıyorum bi kaç adet daha söyledim aklınızda bulunsun 🌸

Ben özel muayenehaneye gidiyorum, detaylıyı kendi Dr um bakti. Onu da tek seferde değil her gittiğimde birkaç organını inceledi gelişimi tamamladıkça. Her hafta renklide 3 boyutlu olarak bebeğin yüzünü gösteriyor bizim için görelim diye onun haricinde organlara siyah beyazda bakıyor
Teşekkür ederim 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Benimde siyah beyaz bakıldı sadece yüzünü renkli gösterdi birkaç kez. Ayrıca 15 dk falan sürdü ama her şeyine tek tek baktı

Kızlar ya 3 gündür sol gözüm seğiriyor geçmedi bi türlü rahatsız olmaya başladım hiç bu kadar uzun sürmezdi. Stres uykusuzluk falan da yok, yaşayan ya da sebebini bilen var mı

Back
X