Guclu kadinlari seviyorum.ilk dogumum olmasina ragmen ve annemlerle yakin oturmamiza ragmen usteik sezeryanliyken taburcu olduktan sonra annemi evine gonderdim (duzeni kacmasin diye) aglaya ahlaya gitti istemiyosun beni diyekaynvalidemle zaten gorusmuyoruz.
ben yalniz olmak istedim, kendi kendime halletmek istedim zor ama oldu bi sekilde. kayinvalidenize de istemezseniz gelmemesi gerektigini bi sekilde soyleyin. ya da gelsin ama siz odanizdan cikmayin o ne isterse yapsin cocukla ilgilenin dinlenin vs
Bir hafta uzun bir süre ama. Koca insanım sınava hazırlanırken ben bile zorlandım annemin 10 günlük yokluğunda. Çocuklar daha fazla etkilenir ve bu hayatlarının sınavı.Uzun bir süre çağırmadım ki bir haftaya bile çok diyor.
Ne bu koca meraki 3 ay ayri kaldim esimden dogumdan sonra.kendim yapamiyordum islerimi esimde isinden dolayi yardimci olamadigi icin annemde kaldim gayete iyi yaptimAnnen kendince haklı olabilir. Siz evlenmişsiniz sorumluluk düşmüş kadından ama o küçük daha mühim. Başka evde kalmaları onları etkileyebilir. Normal şartlarda 40 gün kalması lazım. O da zor. Bence bilenmeyin kadına.
1 ay doğuma kadar, 1 ay da lohusalık desen 2 ay eşinizden ayrı olmaz. Hele de doğumda herkes tepenize çöker hani babası diye. Bunalırsınız. Anneniz de 2 çocuktan dolayı sizle ilgileneyebilir yine. Ben olsam gitmezdim zaten yarım ağız davet etmiş bana kalırsa.
Duygularima tercuman oldunuzBen sizi haksız buldum.
Diyorsunuz ki;
Kayınvalidem doğuma gelecek onunla yalnız kalamam hastanede annem gelsin..
Eşimden de ayrılmak kolay mı ?? Diye de ekliyorsunuz ..
Böyle saçma sebeplere anneyi çağırıyorsunuz.
Diğer çocukların önünde de gelecekleri var ??
Üniversite ve lise.
Sence eşden ayrı kalmak mı?
Kavınvali ile hastanede yalnız kalmamayı istemek mi?
Hangisi kapışır..
Bence çocukların gelecekleri ...
aslinda bende sizin gibi olmak isterdim. ama benim yuzumden birinin duzeni kacacak diye aklim cikiyor. benimki de fazla. ayari ortasi olsun lutfenGuclu kadinlari seviyorum.Normal dogurmama ragmen miz miz bi haldeydim ben. Annemin yanindan gidesim gelmedi. Esim cocugu ozledim demese daha da kalkip gitmezdim heralde
Iste ben kimsenin duzeni kacmasin diye anacigima gittimaslinda bende sizin gibi olmak isterdim. ama benim yuzumden birinin duzeni kacacak diye aklim cikiyor. benimki de fazla. ayari ortasi olsun lutfen
Ne bu koca meraki 3 ay ayri kaldim esimden dogumdan sonra.kendim yapamiyordum islerimi esimde isinden dolayi yardimci olamadigi icin annemde kaldim gayete iyi yaptim
Kız kardeşim var ama aksi gibi onun da üniversitede son dönemi, okulu uzatmaması için okulu sıkı tutuyor. Nasıl ayarladıysam bebeği herkesin bir derdi var :)Kuzeniniz falan yok mu yanınıza gelebilecek?
Gelmeye çalışmadı mı peki kv niz? Benimki şimdiden hevesli maalesef :)ilk dogumum olmasina ragmen ve annemlerle yakin oturmamiza ragmen usteik sezeryanliyken taburcu olduktan sonra annemi evine gonderdim (duzeni kacmasin diye) aglaya ahlaya gitti istemiyosun beni diyekaynvalidemle zaten gorusmuyoruz.
ben yalniz olmak istedim, kendi kendime halletmek istedim zor ama oldu bi sekilde. kayinvalidenize de istemezseniz gelmemesi gerektigini bi sekilde soyleyin. ya da gelsin ama siz odanizdan cikmayin o ne isterse yapsin cocukla ilgilenin dinlenin vs
Peki eşinizi özlemediniz mi? Bilmiyorum bende mi sorun var bir hafta ayrı kalınca özlüyorum adamı o yüzden göze alamıyorum o kadar ayrılığı.Ilk dogumum diye bende korkmustum. Hiic bebek bakmadigim icin tedirgin oldum haliyle. 1000km uzaktayiz ailelerden. Doguma bir ay kala gittim annemlere. Anneme gel diyemedim cunku kardesim lisede okuyor. Babam sehir disi gorevlere gidiyordu ayin 3 haftasi yoktu. Ben gittim o yuzden. Isime de geldi cunku yasadigim yer doguda kucuk bir ilce. Dogum yapmak icin guvenemedim hastaneye. Cok pisti hastane, dr. Ilgisizdi. Esim gelemedi. Cunku yeterince izni yoktu. O dogumdan sonra anca gelebildi. Hatta ben sabah 7de dogurdum o aksam ucakla anca gelebildi. 10 gun kalip dondu. Ben bebegim 2 aylik olunca da yola ciktim evime geldim.
Bir sorun olmadi. Aksine rahattim. Gazli bi bebege tek basima bakamazdim bilmiyordum cunku. Yorulmasi da cabasi. Gece 2de annemle babami uyandirip bebegi satip uyurdum. Nobetlese pispislardik cocugu. Annem babam kardeslerim derken bana 4 saat sonra sira geliyorduCok iyi gelmisti bana. Allah nasip ederse 2. Dogumumda da anneme gitmeyi dusunuyorum. Anneler bu durumlarda hayat kurtariyor. Kendim bakmasina bakarim 2.cocuga ogrendim cunku cogu seyi. Ama yine de annemin yanimda oldugunu bilmek bana iyi gelir her zaman.
Benim kv cahil bir kadın maalesef şimdi yine saçma sapan konuşup beni sinir edecek diye korkuyorum. Aylardır konuşmuyorduk küstük geçen gün görüştük hemen karnıma bakıp bu kız karnı değil erkek karnı bence falan diyor erkek istiyor ya. Gıcık oldum ama bir şey demedim böyle patavatsızlıkları var bolca.valla benim doğumda benden çok kv lahusa oldu kadına bi haller geldi keşke hiç gelip kalmasaydı yanımda daha az stres olurdum insanın o süreçte ya annesi yanında olmalı ya da hiçkimse. İnşallah doğumun kolay olur da eşinle rahat rahat atlatırsınız süreci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?