Annemin yaptığı

valla benim doğumda benden çok kv lahusa oldu kadına bi haller geldi keşke hiç gelip kalmasaydı yanımda daha az stres olurdum insanın o süreçte ya annesi yanında olmalı ya da hiçkimse. İnşallah doğumun kolay olur da eşinle rahat rahat atlatırsınız süreci

Guclu kadinlari seviyorum. Normal dogurmama ragmen miz miz bi haldeydim ben. Annemin yanindan gidesim gelmedi. Esim cocugu ozledim demese daha da kalkip gitmezdim heralde

Ne bu koca meraki 3 ay ayri kaldim esimden dogumdan sonra.kendim yapamiyordum islerimi esimde isinden dolayi yardimci olamadigi icin annemde kaldim gayete iyi yaptim

Duygularima tercuman oldunuz

Ben olsam gitmem.
Sezeryanla bile 1 haftada ayaklanıyorz artk
Babalık izni 5 gün yıllık izin vs kullanabilirse esiniz size yardımcı olur.
Hic o baktın bakmadın tantasına girmem ben olsam.
Sınava hazırlanıyorlarmıs,sonra senin yüzünden kazanamadık annemi aldın götürdün lafı olmasın.

Guclu kadinlari seviyorum. Normal dogurmama ragmen miz miz bi haldeydim ben. Annemin yanindan gidesim gelmedi. Esim cocugu ozledim demese daha da kalkip gitmezdim heralde
aslinda bende sizin gibi olmak isterdim. ama benim yuzumden birinin duzeni kacacak diye aklim cikiyor. benimki de fazla. ayari ortasi olsun lutfen

Her zaman bunu bilir bunu söylerim. Kendi göbeğini kendin kes. Annen yoksa Allah da mı yok tövbe haşa.

aslinda bende sizin gibi olmak isterdim. ama benim yuzumden birinin duzeni kacacak diye aklim cikiyor. benimki de fazla. ayari ortasi olsun lutfen
Iste ben kimsenin duzeni kacmasin diye anacigima gittim Yine dogursam yine giderim heralde. Yemek ,uyku, dinlenme konusunda cok rahatlamistim. 2 aylikken dondum. Esim ozledim de ozledim diyordu. Kiyamadim da dondum. Rahatliga alisinca bebekli ev duzeni de zor geldi. O acidan kotu olmustu

Maddi durum varsa yardımcıda yutabilirsin.
Ama annene kızma o da haklı.
Sonuçta sınava hazırlanan iki çocugu var.
Belki onların başında durmak istiyordur sonuçta herkes çocugunu bilir..

Anne gelirse 1 haftadan fazla duracağını düşünüyor olabilir.yoksa neden gelmesin 1 hafta için.kesin bu şekilde elimi versem kolumu kaptırırım falan diye tembihlenmiştir veya düşünmüştür.evdekiler de bu şekilde sorun çıkarmış veya düşünmüş olabilir.bazı çocuklarında başında durmak gerekiyor.benim annem 2 hafta yanıma gelmişti.sınava hazırlanan kardeşim zıvanadan çıktı,hala toparlayabilmiş değiliz.sizde gitmeyin hem çocuklar canınızı sıkar sınava hazırlanınca bebek sorun olur hemde eşinizle daha iyi olur.kvyide 2 hafta idare edin sonra yollayın.

Lohusalikta annen ile kayinvalideni bir araya getirme fikri faciayla sonuclanabilir.Tecrubeyle sabit.Annen fazla kalamayacaksa cok da zorlama, bir kac gunde ayaga kalkarsın zaten.

Benim annem dibimde oturduğu halde kayinvalidem gelince , nasıl olsa sizin basınızda bir büyük var diye düşünerek kalktı evine gitti.. sizin annenizin de rahatligi bundan olabilir belki...
Ayrıca size çok güzel bir teklifle çözüm sunmuş, sizi yanina davet etmiş bunu yapmayabilirdi de.. sag olsun..
kayinvalideyi görmemeniz icin en güzel seçenek hem de...

bence bu güzel zamanlarinizi, onemsiz konular icin birbirinizi kırarak yahut kendinizi üzerek geçirmeyin. akısına birakin, hayırlı dogumlar dilerim.

Ne bu koca meraki 3 ay ayri kaldim esimden dogumdan sonra.kendim yapamiyordum islerimi esimde isinden dolayi yardimci olamadigi icin annemde kaldim gayete iyi yaptim

Ee siz yapıyorsanız o da sizin probleminiz. Ben yapamam, 1 gün ayrı kalmam. Eşim de kalmaz. Hele de doğumda eşler beraber olabilmeli ki bebeğe birlikte alışsınlar. Ölüm de olabilir. Akraba gibi 3 aya gün mü atılır

dogum telasi ve bebekle iki ogrencinin sinava hazirlandigi bir evde siz nasil rahat edersiniz, onlar nasil verimli calisabilir hayal edemedim..

anneniz demeli ki ben uzaklasayim onlar sakin ortamda calissin..

sinava gireceklerine gore kendilerine bakacak yastalar?

baska bir sebebi olmali annenizin soylemedigi.

Gelmeye çalışmadı mı peki kv niz? Benimki şimdiden hevesli maalesef :)

Peki eşinizi özlemediniz mi? Bilmiyorum bende mi sorun var bir hafta ayrı kalınca özlüyorum adamı o yüzden göze alamıyorum o kadar ayrılığı.

Benim kv cahil bir kadın maalesef şimdi yine saçma sapan konuşup beni sinir edecek diye korkuyorum. Aylardır konuşmuyorduk küstük geçen gün görüştük hemen karnıma bakıp bu kız karnı değil erkek karnı bence falan diyor erkek istiyor ya. Gıcık oldum ama bir şey demedim böyle patavatsızlıkları var bolca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…