regl gecikmesini bekleyeceğim kan testi için. tesekkür ederimBen 2-3 gün önce kaset test yaptım böyle silik çizgi çıkmıştı bende de. Dün dayanamayıp o erken testten yaptım hiçbir şey çıkmadı dayanamayıp kan vermeye gittim betam 24 çıktı. Kan verin bence. Kan verince de dayanamıyorsubuz artış olacak mı olmayacak mı o da ayrı bir stres
İlk bebiş denemem olmas diye düşünmüyor değilim ilkten o yüzden çok takmıyorumÜmitsizliğe kapılmayın bende dün bu testten yaptım hiç çizgi çıkmadı sonra kan vermeye gittim dayanamadım 24 çıktı beta hcg
4 kasım ama 30 Ekim'de dayanamadım test yaptım negatif çıktı ama erken testi değildi normal testti herhangi bir belirtim yok arada Kasıklarım ağrıyor ama zaten o adet olurken de oluyor yani ben de beklemekten çok yoruldum bunu düşünmeyeceğim diyorum Sürekli düşünüyorum yani şu girdabın İçinden bir an önce çıkarız hepimiz umarımBAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM
Bu şekilde çıktı benim predictor early içini açtımBen 2-3 gün önce kaset test yaptım böyle silik çizgi çıkmıştı bende de. Dün dayanamayıp o erken testten yaptım hiçbir şey çıkmadı dayanamayıp kan vermeye gittim betam 24 çıktı. Kan verin bence. Kan verince de dayanamıyorsubuz artış olacak mı olmayacak mı o da ayrı bir stres
Benim de o markaydı ama bir şey görememiştim tam net olmadığı için anlamadım sizinkiniBu şekilde çıktı benim predictor early içini açtım
En iyi bence laboquick ya onda 3 gün önce silik çıkmıştıBu şekilde çıktı benim predictor early içini açtım
Şimdi evde b good var bidaha almak istemiyprum ama diğer aylwr kesinlikle labquick denicemEn iyi bence laboquick ya onda 3 gün önce silik çıkmıştı
Sol kasığımda batmalar oluyor hafif sancı gibi bu ne acaba bugün oldu ilk defa bide yumurtlamadan itibaren sarı hafif lekelenme var akıntıEn iyi bence laboquick ya onda 3 gün önce silik çıkmıştı
Bende de batma oldu akıntı da oldu ama şeffaf gibiSol kasığımda batmalar oluyor hafif sancı gibi bu ne acaba bugün oldu ilk defa bide yumurtlamadan itibaren sarı hafif lekelenme var akıntı
Ben de şeffaf değilBende de batma oldu akıntı da oldu ama şeffaf gibi
Bende bu ay 450 lik 5 gün x 75 atındım.Bu gün doktora gittim kızlar ganol f 300verdi yarın başlıcam 4gün vurulucam
Testin markası nedirbenimde böyle çıktı ya sanırım test bozuk muEki Görüntüle 3667280
Bazı erkeklerde bu kafada sorun oluyor ama normal idrar tahlilinden farkı yok eğitim araştırmada üroloji doktorları hasta isterse yaptırıyorlar. En az 4-5 gün cinsel perhiz yapmalı. Hastanede yapılıyor. 20 dk içinde laboratuvara verilmesi gerekiyor. Laboratuvara gidene kadarda koltuk altında vücut ısısında taşınmasılı. Yani bu abartılacak bir olay değil. Eşime daha ilk dediğimde yaptırdı. Hatta değerleri çok yüksek çıkınca daha da bir mutlu oluyor.1 sene sonunda gidilmeli bencede. Ben 1.5 senelik evliyim esim seneler once varikosel ameliyati olmus daha sonrasinda degerleri duzelmis. Biz 2 aydir deniyoruz. Bende onu test icin ikna etmeye calisiyorum
Freely ama daha erken belli olmaz da meraktan yaptım pazartesi sabah yaparım tekrarTestin markası nedir
Başladınız mı vurulmayaBende bu ay 450 lik 5 gün x 75 atındım.
Ben 13-17 arası atındım. 22 sinde ovitrelleyi attım. 24 de çatlama oldu. 26-4 Kasım arası duphaston kullanıyorum. 4 kasıma kadar adet olmazsam test yapacağım pozitif olursa duphaston a devam edeceğim.Başladınız mı vurulmaya
Kaç gününüz var bata içi açılabilirse içini açın birde sünger kısmına bi bakın varmı çizgi vsFreely ama daha erken belli olmaz da meraktan yaptım pazartesi sabah yaparım tekrar
Belli belirsiz var ama regl tam bilemiyorum çünkü 15 gün gecikmem oldu eğer normal olursam 28 günde bir 7 kasım 30 günde olursam 9 kasım sanırım bilemiyorumKaç gününüz var bata içi açılabilirse içini açın birde sünger kısmına bi bakın varmı çizgi vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?