- 21 Ekim 2025
- 112
- 16
- 13
- 24
Bence daha var biraz daha bekleyin bende yaptım erken davrandım ama negatif bişi görünmüyor 2-3 gün sonra tekrar yapıcamBelli belirsiz var ama regl tam bilemiyorum çünkü 15 gün gecikmem oldu eğer normal olursam 28 günde bir 7 kasım 30 günde olursam 9 kasım sanırım bilemiyorum
İnsan çok sabırsızlanıyor ama mecburen beklemek lazımBelli belirsiz var ama regl tam bilemiyorum çünkü 15 gün gecikmem oldu eğer normal olursam 28 günde bir 7 kasım 30 günde olursam 9 kasım sanırım bilemiyorum
Kaç gün var tahmini adetinizeKızlar böyle kalçama doğru vuran belli belirsiz bir sızı vardı ya şu an bütün belirtiler yok oldu sanki regl sancısı yok bir belirti de yok yani benim regl dönemi böyle sessiz olmaz 1 2 gün öncesinden çok özür dilerim hormon düşüşünden dolayı hafif ishal olurum göğüsler şişer ağrır kasıklsrıma ağrı vurur ne bileyim yumurtlama günümü yakalamamış olsam daha en az 1 hafta var derdim reglime
Evet ama elimde 1 adet yine freely ve bebetime kaset var salıda awok gelecek en çok awok güveniyorumİnsan çok sabırsızlanıyor ama mecburen beklemek lazım
Pazartesi yapmam lazım aabah dişçiye gideceğim yapınca atarımKaç gün var tahmini adetinize
Ben de pazartesi yapıcam beraber yapalım olmadıPazartesi yapmam lazım aabah dişçiye gideceğim yapınca atarım
Ben de eczaneden b good aldım aman varsa hepsinde çıkıyor inanEvet ama elimde 1 adet yine freely ve bebetime kaset var salıda awok gelecek en çok awok güveniyorum
330 tl ye predictor aldım hiç bişi göstermediPazartesi yapmam lazım aabah dişçiye gideceğim yapınca atarım
Evet yaaa inşallah güzel haberlerinizi yazarsınıBenimde elimde productor early var 1 tane
Yarın sabah adet olmazsam yapıcam.bu ak nedir bu kasık ağrısı bende anlamadım.öyle sızlıyorki ara ara bacaklarıma iniyor yani.bende hamileyim hissi oldu hep bu ay hislerime güvenirim aslında ama işte psikolojikte olabiliyor.En güzeli akışına bırakmak gecikme olana kadar test yapmamak aslında.
Bazılarında hamilelik olduğunda da ovulasyon testlerinin çift çıktığı oluyormuşBenim de göğüslerde ağrı var ara sıra adet olacakmışım gibi ağrı giriyor sonra geri duruyor adetime 3 gün var elimde ovülasyon testi vardı tekrar mı yumurtluyorum yoksa gebelik mi anlayamadım daha önceden çok kez test yaptım o yüzden erken gebelik testi de almak istemedim beklemedeyim ben de
Bence bi test yapın derimBenim de göğüslerde ağrı var ara sıra adet olacakmışım gibi ağrı giriyor sonra geri duruyor adetime 3 gün var elimde ovülasyon testi vardı tekrar mı yumurtluyorum yoksa gebelik mi anlayamadım daha önceden çok kez test yaptım o yüzden erken gebelik testi de almak istemedim beklemedeyim ben de
Hatta bende yapıcam yarın ovülasuon testi 1 tane evde var aşırı merak ettimBazılarında hamilelik olduğunda da ovulasyon testlerinin çift çıktığı oluyormuş
Pazartesi günü test alacam inşallah vardırBazılarında hamilelik olduğunda da ovulasyon testlerinin çift çıktığı oluyormuş
Sabah erken yaparım bendeBen de pazartesi yapıcam beraber yapalım olmadı
Bunuda negatif örnek olsun die yaptımBen de pazartesi yapıcam beraber yapalım olmadı
Pazartesi günü test
Şimdi mi yaptınızBunuda negatif örnek olsun die yaptım
Evet canım şimdiŞimdi mi yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?