- 21 Ekim 2025
- 122
- 20
- 13
- 24
Keşke şimdi harcamasaydın yarın sabah yapsaydın daha beklenen adet günümüze var o yüzden sabah idrarında bile bence zar zor çıkıyorEvet canım şimdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke şimdi harcamasaydın yarın sabah yapsaydın daha beklenen adet günümüze var o yüzden sabah idrarında bile bence zar zor çıkıyorEvet canım şimdi
Ya pazar ya pazartesi yapmayı düşünüyorum keşke sabredebilsek tamamen kendimize eziyet ediyoruz millet nasıl reglisi gecince yapıyor testi anlamıyorum nasıl sabırlılarEvet canım şimdi
Daha var elimde 2 kaset 1 erken gebelik 5 tanede awok sipariş ettim salı günü gelir pazartesi sabah erken gebeliği yapacağım atarım onudaKeşke şimdi harcamasaydın yarın sabah yapsaydın daha beklenen adet günümüze var o yüzden sabah idrarında bile bence zar zor çıkıyor![]()
Oh benim elimde sadece kaset var 1 tane 1 tanede ovülasyon kaldı yarın ovülasyonu denicem pazarteside inşallah kaset test erken gebelikde bişi çıkmadıDaha var elimde 2 kaset 1 erken gebelik 5 tanede awok sipariş ettim salı günü gelir pazartesi sabah erken gebeliği yapacağım atarım onuda
İnşallah çıkar ya nasip olur bebiş bekleyeceğiz mecbur benimde bekleyince böyle oldu bozuk sanırım.Oh benim elimde sadece kaset var 1 tane 1 tanede ovülasyon kaldı yarın ovülasyonu denicem pazarteside inşallah kaset test erken gebelikde bişi çıkmadı![]()
İnşallah galiba evetİnşallah çıkar ya nasip olur bebiş bekleyeceğiz mecbur benimde bekleyince böyle oldu bozuk sanırım.
3 Gün canımKaç gün var tahmini adetinize
Kuzum bu testlere güvenilmiyor her zaman. Bir keresinde regl den 3 gün önce kadın doğuma gittim bana dedi ki gebelik düşünüyorsan tam zamanı yumurtan büyümüş çatladı çatlayacak nasıl yani dedim döngüm tamamlanmak üzere 2.kez yumurtlama olmuştur değerlendir dedi eve geldim ovülasyon 2 çizgi de çok koyuydu inanılmaz kafam karışmıştı ama 3 gün sonra pat regl oldum. Bazen böyle de olabiliyor yaniBenim de göğüslerde ağrı var ara sıra adet olacakmışım gibi ağrı giriyor sonra geri duruyor adetime 3 gün var elimde ovülasyon testi vardı tekrar mı yumurtluyorum yoksa gebelik mi anlayamadım daha önceden çok kez test yaptım o yüzden erken gebelik testi de almak istemedim beklemedeyim ben de
Bugünü nolur nolmaz değerlendirdim pazartesi olsun erken gebelik testi alacam kafamda soru işareti kalmasını istemiyorumKuzum bu testlere güvenilmiyor her zaman. Bir keresinde regl den 3 gün önce kadın doğuma gittim bana dedi ki gebelik düşünüyorsan tam zamanı yumurtan büyümüş çatladı çatlayacak nasıl yani dedim döngüm tamamlanmak üzere 2.kez yumurtlama olmuştur değerlendir dedi eve geldim ovülasyon 2 çizgi de çok koyuydu inanılmaz kafam karışmıştı ama 3 gün sonra pat regl oldum. Bazen böyle de olabiliyor yani
Bat a kaç gün var test yapabilirsinKizlar sizlere sorum var çok denememe rağmen hiç gebelik yaşamadım neye yorayım bilemedim, yarin bat günüm az önce sağ kasigimdan aşağıya doğru iki saniye kadar süren bir çekilme oldu aklim çıktı sanki reglden birkaç gün önce gelen kahverengi akıntı yok iki gün önce regl agrisi gibi şeyler oldu geçti ve göğüslerde iki gün oldu şişeli dokunamıyorum bile hiç test yapmadim daha
Güzel haberlerinizi bekliyoruzYarın bat günüm sabah yapacagim inşallah o kadar yoruldum ki yapmak bile gelmiyor icimden öncesinden
Mutlaka yazacagim, çok teşekkür ederim Rabbım bizleri evlat kokusuyla sevindirsinGüzel haberlerinizi bekliyoruz![]()
Hayırlı haberler canım İnşallah benimde bat yarın dün akşam yaptım test çok silik çıktı ama emin olamadım yalancı çizgilerde çok çıkıyorYarın bat günüm sabah yapacagim inşallah o kadar yoruldum ki yapmak bile gelmiyor icimden öncesinden
Ben görüyorum var gibiHayırlı haberler canım İnşallah benimde bat yarın dün akşam yaptım test çok silik çıktı ama emin olamadım yalancı çizgilerde çok çıkıyor
Bu hangi marka test acabaHayırlı haberler canım İnşallah benimde bat yarın dün akşam yaptım test çok silik çıktı ama emin olamadım yalancı çizgilerde çok çıkıyor
Freely canım ama yalancı pozitifte çıkardığı için arada kaldımBu hangi marka test acaba
Ayy bende görüyorumHayırlı haberler canım İnşallah benimde bat yarın dün akşam yaptım test çok silik çıktı ama emin olamadım yalancı çizgilerde çok çıkıyor
Aynı adet belirtilerim cnm 1 haftadır bel ve kasık ağrısı iki gecedirde bacak ağrısı başka bir belirtim yok ama onlar ader zamanıda olan belirtilerim o yüzden bilmiyorum ikinci çizgi burdakinden bir tık daha belirginAyy bende görüyoruminşallah vardır canim benim böyle pozitifleri görünce içim hoş oluyor ben hiç test yapmadım aylardır hemde geçen yıllardan evde birkac tane olacak markalarını da bilmiyorum inşallah yarın sabah yapacagim varsada çıkar mı bilmiyorum. Belirtilerin VS nasıl peki?