- 24 Ocak 2021
- 12.896
- 29.700
- 548
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Sorun eşinde , o hayır demedikce düzelmez hiçbirşeySiz hanımlardan fikir istiyorum.Fevri davranmakta haksız mıyım? Genel olarak kvye karşı mesafeliyim. Bu şekilde olması gerekiyor.
Eşim yogun çalışıyor.Kaynım sevgilisi ile haftada 3 4gün aynı evde kalıyor.Kız korona olmuş. Testi pozitif. Kaynımın testi negatif.Nolur nolmaz diye kaynım bu hafta kızda kalacak.Kvnin evi bize ters kalıyor, kızın evi çok ters bir yerde ve uzak.Kv eşime sarma sardım gel al, kardeşine de götür demiş.Eşimde bu saatte sarma almaya gitti.Bu saatte sarma götürecek kaynıma. Ki haftaya eve gelecek bu adam. Kız ve kaynım işsiz, full evdeler. Kızın arabası var. İstese çıkar gelir, alırlar. Eşime sen kurye misin, onlar pozitif gidiyorsun diye kızdım. Annen buzluga atsın sarmayı dedim. O da bayadır kardeşimi görmüyorum dedi. Ama içeri girecek eminim.
Birde şunu düşünüyorum.Benim kv kıza yaranmak için bu şekilde sarma gönderiyor.Kv ile kız henüz tanışmadı.Kız bizimle tanışmak istiyor.Ben kararsızım.Kv kızla tanışmayı çok istiyor. Kaynım istemiyor. Kv yaranmak için sarma gönderiyor gibi geldi bana.Kvyi kızdan kıskanmıyorum.Sadece bunun için mi gönderiyor merak ettim.Kv ile inşallah arası çok iyi olur. Benden elini eteğini çeker
Sinir oldugum şey şu. Kv sürekli şunu bunu al diye eşimi çagırıyor. Bu sefer bunu da al kardeşine götür demeye başladı. Ardı arkası kesilmeyecek.Sizce karışmaması mıyım?
sarmaya başladığında ileride anlarsınızBirşey degişmeyecek.Kıza da bendeki gibi sarmaya mı başladı, onu merak ettim. Sadece bilmek istiyorum
Aslında şunada sinir oldum. Onlar paso evde. Normalde de ikiside çalışmıyor. Eşimin işi yogun bu aralar. Erken kalkıyor, yoruluyor.İkiside turp gibiyken, bu adam onlardan yaş olarak büyük, neden ayaklarına sarma götürüyor?Saat 11 i geçti ve halaa gelmedı.Canından degerli mi bu insanlar.Sarma yemese ölürler mi?ya alemsiniz bihter kendine gel repliğindeki gibi sarsmak istedim sizi nedeeen neden
ya farzedelim amacı o olsun ? sırf yaranmak için olsun hepimiz yaranıyor diyelim ne olacak ne değişecek ?
Ben eşimin verici olmasına kızıyorum. Hep ezilen eşim, pohpohlanan kaynım. Ve eşim bu durumdan rahatsız degil.
Demez canım der mi o.Sorun eşinde , o hayır demedikce düzelmez hiçbirşey
Evet şuan ben kötü oldum
Siz düzeltin demedim, zaten öyle bir misyon yüklenmenize gerek yok,bu durumdan rahatsızsınız ya hani ya terapiye yönlendireceksiniz ya da , eşinizi böyle kabul edip yola devam edeceksiniz yani başka çözümü nedir sizce?Zaten eşime dedimki senin bu vericiliğini napacagım ben dedim. İnsanlara hayır diyemiyor, maddi manevi çok verici. Borcu olsun, karşı tarafa gene parasını verir.Hayır dediginde ayıp olacagını düşünüyor. Bu yaştan sonra onu ben düzeltemem maalesef. Keşke hayır demeyi ögrense
Eşim rahatsız olsada insanları kırmak istemez. Çıkıpta bunu söylemez.Tamam esas problem bu. Eşinize ne söylerseniz söyleyin ; söyledikleriniz sadece eşinizi üzer.
Size düşen : günün birinde eşiniz bu durumdan rahatsızlığını dile getirirse dimdik onun yanında durmak olacaktır.
Ben şöyle anlamıştım, yanlışım varsa konu sahibi düzeltin lütfen. Kv oğluna sürekli emri vaki yapan birisi ama diğer oğlu da bundan faydalanıyor. Arada hastalık olsa da daha önce yaşadıklarından rahatsız olmuş konu sahibi. Bir de eğer yaranmak için yapıyorsa benim eşim arada kurye olmasın diyor. Yaranıyorsa yaransın da benim eşim de evladı diyor. Ben böyle anladım amabirşey diyeceğim
yaranmıyor da
diyelim ki yaranıyor
yaranırsa ne olur ? bunun sizinle ilgisi ne
Aslında şunada sinir oldum. Onlar paso evde. Normalde de ikiside çalışmıyor. Eşimin işi yogun bu aralar. Erken kalkıyor, yoruluyor.İkiside turp gibiyken, bu adam onlardan yaş olarak büyük, neden ayaklarına sarma götürüyor?Saat 11 i geçti ve halaa gelmedı.Canından degerli mi bu insanlar.Sarma yemese ölürler mi?
yaş olarak büyük kısmına sakın girmeyin baştan kaybadersinizAslında şunada sinir oldum. Onlar paso evde. Normalde de ikiside çalışmıyor. Eşimin işi yogun bu aralar. Erken kalkıyor, yoruluyor.İkiside turp gibiyken, bu adam onlardan yaş olarak büyük, neden ayaklarına sarma götürüyor?Saat 11 i geçti ve halaa gelmedı.Canından degerli mi bu insanlar.Sarma yemese ölürler mi?
Hah evet. Yaransın umrumda degil. Bu adam yorgun. Gece 11 de sarma yemeseler ölürler mi?Ben şöyle anlamıştım, yanlışım varsa konu sahibi düzeltin lütfen. Kv oğluna sürekli emri vaki yapan birisi ama diğer oğlu da bundan faydalanıyor. Arada hastalık olsa da daha önce yaşadıklarından rahatsız olmuş konu sahibi. Bir de eğer yaranmak için yapıyorsa benim eşim arada kurye olmasın diyor. Yaranıyorsa yaransın da benim eşim de evladı diyor. Ben böyle anladım ama
Kardeşiyle görüşsün ama kardeşi korona olmuş kızla aynı evde kalıyor. Eşime bulaşacakEşiniz gelince lütfen ona da bu şekilde söylenmeyin.
Belki kardeşini görmeye , erkek erkeğe 2 çift laf etmeye ihtiyacı vardı eşinizin de.
Eşim rahatsız olsada insanları kırmak istemez. Çıkıpta bunu söylemez.
Yorumlarınız için cok tesekkur ederım. Karısmamaya calısacagımyaş olarak büyük kısmına sakın girmeyin baştan kaybadersiniz
benden 1 yaş büyük eltim sırf kocası kocamdan 3 yaş büyük diye biz büyük eviz benim kocam büyük dediği için aramızda hep uzaklık olmuştu... aile arasında kardeşler arasında büyüklük küçüklük olmamalı onlar kardeş birbirlerinin donlarını giyerek büyüdüler :)
eşiniz sorun etmemiş siz şuan anne gibi düşünüyorsunuz kocaman adam kendi uykusunu kendisi düşünmüyorbeni yanlış anlamayın böyle konuştuğum için sizi de severim üye olarak şuan gazınızı almaya çalışıyorum çünkü bu yüzden belli ki ileride aile içi sorunlar çıkacak, buna siz sebep olmayın derdim bu
kocası kullanıldığını düşünse bundan rahatsız olsa yapmaz ama kocaman adam sonuçta değil miBen şöyle anlamıştım, yanlışım varsa konu sahibi düzeltin lütfen. Kv oğluna sürekli emri vaki yapan birisi ama diğer oğlu da bundan faydalanıyor. Arada hastalık olsa da daha önce yaşadıklarından rahatsız olmuş konu sahibi. Bir de eğer yaranmak için yapıyorsa benim eşim arada kurye olmasın diyor. Yaranıyorsa yaransın da benim eşim de evladı diyor. Ben böyle anladım ama
Eşiniz içeri girecek ise ne kıza ne kv ye direk eşinize kızmalısınız. Benim annemde gel şunu yaptım al götür, giderken şuna da şunu bırak falan der hiçte garip değil. Sabah 5 te uyanıyor diye hiç bişi yapamaz mı? Kızın arabası var ise napsın pozitif hali ile çıkıp dolma peşine mü düşssün niye bunu belirtmek istediniz?Maalesef girecek. Kız zaten tanısmak istıyor. Bi de şu var. Annesi artık her bahanede ona götür dıye eşime siparıs verecek. Eşime yazık degil mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?