- 9 Temmuz 2021
- 5.399
- 5.205
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Hep konularda okuyoruz ya etiler arasında sıkıntı çıkıyor. Sıkıntı yaşamak istemiyorum.4 aydır ilişkileri var. Ben eltimle de kv ile de yüzgöz olmak istemiyorum. Arada mesafe olsun istiyorum. Sonra sorunlar çıkıyor çünkü. Bu yüzden ailesi tanıştıktan sonra ben tanışmayı istiyordum.Bir de neden karşı tarafa bu kadar önyargılısınız ? Tanışmak istiyor ama emin değilim falan demişsiniz .
bu kayınvalideyle elti adayınızın arasındaki sorunKıza kendini sevdirecek, yaranacak. Evlendikten sonra kıza bir saracak. Maddi manevi yönetmeye kalkacak. Kvmi tanıyorum. Ben Kvmi kıskansam canciger olurdum onunla. Kvden ben uzak duruyorumki bana sarmasın.
Zaten sarsın beni ilgilendirmez. Sadece yaranmaya mı calısıyor, bunu sordumTamam ama bu sizi ilgilendirmez ki ? Bu onların ilişkisi. İsterse sarsın.
Zaten ben yaranmaya mı calısıyor dıye sordum. Sarması kızın sorunu. Ben karısmambu kayınvalideyle elti adayınızın arasındaki sorun
ona sararsa sarsın onun problemi olur sizlik birşey yok ki
Bu kadar evhamlı olma , aynısı senin kardeşinin başına gelse 2 dakikada olsa kapıdan görmek istemez misinSiz hanımlardan fikir istiyorum.Fevri davranmakta haksız mıyım? Genel olarak kvye karşı mesafeliyim. Bu şekilde olması gerekiyor.
Eşim yogun çalışıyor.Kaynım sevgilisi ile haftada 3 4gün aynı evde kalıyor.Kız korona olmuş. Testi pozitif. Kaynımın testi negatif.Nolur nolmaz diye kaynım bu hafta kızda kalacak.Kvnin evi bize ters kalıyor, kızın evi çok ters bir yerde ve uzak.Kv eşime sarma sardım gel al, kardeşine de götür demiş.Eşimde bu saatte sarma almaya gitti.Bu saatte sarma götürecek kaynıma. Ki haftaya eve gelecek bu adam. Kız ve kaynım işsiz, full evdeler. Kızın arabası var. İstese çıkar gelir, alırlar. Eşime sen kurye misin, onlar pozitif gidiyorsun diye kızdım. Annen buzluga atsın sarmayı dedim. O da bayadır kardeşimi görmüyorum dedi. Ama içeri girecek eminim.
Birde şunu düşünüyorum.Benim kv kıza yaranmak için bu şekilde sarma gönderiyor.Kv ile kız henüz tanışmadı.Kız bizimle tanışmak istiyor.Ben kararsızım.Kv kızla tanışmayı çok istiyor. Kaynım istemiyor. Kv yaranmak için sarma gönderiyor gibi geldi bana.Kvyi kızdan kıskanmıyorum.Sadece bunun için mi gönderiyor merak ettim.Kv ile inşallah arası çok iyi olur. Benden elini eteğini çeker
Sinir oldugum şey şu. Kv sürekli şunu bunu al diye eşimi çagırıyor. Bu sefer bunu da al kardeşine götür demeye başladı. Ardı arkası kesilmeyecek.Sizce karışmaması mıyım?
Yapsada bana smylemezeşinize neden güvenmiyorsunuz girmeyeceğim demiş
daha önce bu tarz şeyler yaptı mı
yapmam etmem deyip tersi şeklinde davrandıysa ondan endişeleniyorsanız anlarımm
birşey diyeceğimZaten sarsın beni ilgilendirmez. Sadece yaranmaya mı calısıyor, bunu sordum
Ama şuan kız korona. Şuan yüzyüze konuşamazlar.
Ben dan dan söylüyorum maalesef. Kendimi hiç tutamıyorum.Bu kadar evhamlı olma , aynısı senin kardeşinin başına gelse 2 dakikada olsa kapıdan görmek istemez misin
Kocana bu konularda ters tepki vermemeni öneririm çünkü kimse ailesine laf edilsin istemez istemediğin şeyleri alttan alttan güzel muhabbet ederken gülümseyerek anlat o daha etkili oluyor
İlgisi yok. Sadece yaranıyor mu onu merak ettimbirşey diyeceğim
yaranmıyor da
diyelim ki yaranıyor
yaranırsa ne olur ? bunun sizinle ilgisi ne
hah işte bunun size zararı olurBen dan dan söylüyorum maalesef. Kendimi hiç tutamıyorum.
Bu ikinizi de yıpratır. Onu arada bırakmayarak sakin olarak çöz olayları sen ters tepki verdikçe ailesi daha cazip gelecektirBen dan dan söylüyorum maalesef. Kendimi hiç tutamıyorum.
ya alemsiniz bihter kendine gel repliğindeki gibi sarsmak istedim sizi nedeeen nedenİlgisi yok. Sadece yaranıyor mu onu merak ettimAmacı bu mu oju merak ettim sadece
Bu saatte sarması gider . Hangi devirdeyiz açsın görüntülü arama zabadan konuşsun..Siz hanımlardan fikir istiyorum.Fevri davranmakta haksız mıyım? Genel olarak kvye karşı mesafeliyim. Bu şekilde olması gerekiyor.
Eşim yogun çalışıyor.Kaynım sevgilisi ile haftada 3 4gün aynı evde kalıyor.Kız korona olmuş. Testi pozitif. Kaynımın testi negatif.Nolur nolmaz diye kaynım bu hafta kızda kalacak.Kvnin evi bize ters kalıyor, kızın evi çok ters bir yerde ve uzak.Kv eşime sarma sardım gel al, kardeşine de götür demiş.Eşimde bu saatte sarma almaya gitti.Bu saatte sarma götürecek kaynıma. Ki haftaya eve gelecek bu adam. Kız ve kaynım işsiz, full evdeler. Kızın arabası var. İstese çıkar gelir, alırlar. Eşime sen kurye misin, onlar pozitif gidiyorsun diye kızdım. Annen buzluga atsın sarmayı dedim. O da bayadır kardeşimi görmüyorum dedi. Ama içeri girecek eminim.
Birde şunu düşünüyorum.Benim kv kıza yaranmak için bu şekilde sarma gönderiyor.Kv ile kız henüz tanışmadı.Kız bizimle tanışmak istiyor.Ben kararsızım.Kv kızla tanışmayı çok istiyor. Kaynım istemiyor. Kv yaranmak için sarma gönderiyor gibi geldi bana.Kvyi kızdan kıskanmıyorum.Sadece bunun için mi gönderiyor merak ettim.Kv ile inşallah arası çok iyi olur. Benden elini eteğini çeker
Sinir oldugum şey şu. Kv sürekli şunu bunu al diye eşimi çagırıyor. Bu sefer bunu da al kardeşine götür demeye başladı. Ardı arkası kesilmeyecek.Sizce karışmaması mıyım?
Ben eşimin verici olmasına kızıyorum. Hep ezilen eşim, pohpohlanan kaynım. Ve eşim bu durumdan rahatsız degil.Kaynınız korona değil. Başka bir odada , arabada , kafede oturup konuşabilirler.
Bırakın 2 kardeşin arası iyi olsun. Aralarına girmeyin.
Sorun kocanızın kaynınızın yanına gitmesi değil anlaşılan.
Kafanızda kurduğunuz , sizi rahatsız eden başka bir düşünceniz var sanırım. Onu paylaşırsanız; sorununuzu çözemezsek dahi en azından içinizi döküp rahatlarsınız.
Birşey degişmeyecek.Kıza da bendeki gibi sarmaya mı başladı, onu merak ettim. Sadece bilmek istiyorumya alemsiniz bihter kendine gel repliğindeki gibi sarsmak istedim sizi nedeeen neden
ya farzedelim amacı o olsun ? sırf yaranmak için olsun hepimiz yaranıyor diyelim ne olacak ne değişecek ?
eşim ailenin en küçüğü 4 erkek doğurmuş ama şuan 3 oğlu yaşıyor kayınvalideminBu saatte sarması gider . Hangi devirdeyiz açsın görüntülü arama zabadan konuşsun..
Küçükler büyükten hep değerli olmuştur bu net ayırmam diyen yalan söyler ..
Öyle tabiki. Sabah iş var. Onlar işsiz evdeler hep. Acil birşey degil, saglıkları da çok iyiBu saatte sarması gider . Hangi devirdeyiz açsın görüntülü arama zabadan konuşsun..
Küçükler büyükten hep değerli olmuştur bu net ayırmam diyen yalan söyler ..
Tepkimi biliyor. Bu yüzden bana birşey demeye çekiniyor. Kendimi tutamıyorumhah işte bunun size zararı olur
daha politik daha soğuk kanlı olursanız sizin avantajınıza
demin eşim yapsa da söylemez dediniz ya bana
büyük ihtşmal dan dan bam bam konuşmanızdan o zaman
Evet şuan ben kötü oldumBu ikinizi de yıpratır. Onu arada bırakmayarak sakin olarak çöz olayları sen ters tepki verdikçe ailesi daha cazip gelecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?