Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gaza geldim uyumayıp 12 bekliyeyim 12 den sonra yürümeye başlayayımmı abla ne dersin?

İyi geceler. Araya kaynak yapmaya geldim. Sonunda kuafore gittim saçımı kestirdim millet kuafore kafa dagitmaya gider ben sinir olup geliyorum. Gobegime bakip hamile misin dedi yetmedi pilates yap ben 11 yildir yapiyorum dedi(kendisi benden iri bu arada) en sonunda da sen yeni mi doğum yapmistin dedi kadin kadin ben 35 kg verdim hatta nerdeyse 40 diyecektim ama gülüp çıktım

Hey allahim ya. Napim sen 11 yıldır pilates yapıyorsan sanki sorduk

Ne saçma insanlar var

Kaptanlik konusunda hic deneyimim olmamasina ragmen bu isi hakkiyla tamamlamak adina ben elimden gelen herseyi yapacagim. Sizlerden de ayni destegi bekliyorum canim arkadaslarim.

Gerekli avantajlari yakalamak icin lütfen menü paylasimina ve en az 12bin adim atmaya özen gösterelim.

Amine Busra senin azminden hic süphem yok cnm. Bu hafta da ayni özveriyi gösterecegini biliyorum.

bluegreeneyes 1. Seviyeye baslamistin dimi kuzum. Ilk haftasinda cok iyi kilo vereceksin bence.

@Tostombalakanne sende seviyelere basliyordun diimi cnm. Sana da cok güveniyorum.

Wilma11 cabani gördüm cnm. Sende bu yolda cok isteklisin.

@Zeynebim2020 trambolinin üzerinden paylastigin menülerle takimi zirveye tasimamiza büyük destegin olacak.

K klbk33 Elele verip cuma günü basarimizi kutlariz diye düsünüyorum cnm.

aypare ackerman seker ve yag yemedigini söylemistin zaten. Adimlarini da 12bine tamamlarsan cok güzel bir eksin olur cuma günü cnm.

Z zipzip M MissHayaLet F Frozen01 Umutumut82 sizlerde hem kendiniz icin hemde takimimiz icin en az 12bin adim atarsiniz. Hepinize güvenim sonsuz

Merak etme kaptanım

Evet bende farkındayım göbek ve kalça benimde istediğim gibi toparlanmadi. Bunun sebebide düzgün spor yapamamam. Eve pilates topu falan alsam cocuklardan bana kalmaz. Eliptik oylece bekliyor. Pilates kursu ayarlayip evden cikmam lazim benim. Bu arada saçımı da oval yap dedim tamam dedi. Yaptığı şeye hele

Eklentiler

• IMG_20211008_225926.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20211008_225900_N.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20211008_225847_N.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 43
Yuhhh diyeydin

İnşallah yüzünü kara çıkarmıcam. 1 hafta şekersiz beslenmeye geçiyorum, gobusumde sönsün de şu kuafore gider gosteririm

Yalnız rakip takımda iyi gaz veriyor. Ben bile gaza geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…