- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Gaza geldim uyumayıp 12 bekliyeyim 12 den sonra yürümeye başlayayımmı abla ne dersin?Gelin bakalim cekirgelerim
Acaba bu Alem
böyle azimli, böyle hirsli kizlar gördümü
Ama bu hafta kirmizi takim kizlari gösterecek
Nasil kilo verilir
Nasil adım atilir
___Ilk olarak yapacagimiz yarin kahvaltiyla beraber menulerimize azami dikkat etmek. Kimseye aç kalin, az yiyin demiyorum ama kesinlikle kacamak kabul etmiyorum
Doğru ve saglikli beslenecez.
Mümkün mertebe karbon hakkimizi kahvaltida kullanalim.
Ne yiyecegine karar veremeyen, 1 gün önceden takimindan fikir alsin.
__2.olarak tabiki 12 bin adimi aksatmamaya calisiyoruz.
Yuzde 2 lik avantaji kaybedersek verdigimiz kilolar boşa gidebilir
Herkesten bol paylasim ve takimina destek olmasini bekliyorum
El ele verirsek biz bu işi evelAllah başarırız
@askrhpozitif
@madamhd
@masal3487
@Tutaste53
sardunya1038
prensinin annesi
@Nefesimmmsin
Spor destekcilerimiz sizlere zaten güvenimiz sonsuz
C Chikolata_gozlum
@Cordeliaa
@Filiz16
@Ayyulduz
cuma günü zafer bizimdir, bizim olacakkkk
Yiyorsun kilo alıyorsun. Sonra spor yapıyorsun hemen veriyorsun o yüzden seni örnek gösterdim iyi örneksin diye. Sadece yiyip içip yan gelip yatmıyorsunBen ne yapmışım yine
Güzel seylerde hırs iyidir cnmHirsli kadınlardan korkarım ben
Sen gündüzde 12 bini havada karada halledersin zaten canimin içiGaza geldim uyumayıp 12 bekliyeyim 12 den sonra yürümeye başlayayımmı abla ne dersin?
Hey allahim ya. Napim sen 11 yıldır pilates yapıyorsan sanki sordukİyi geceler. Araya kaynak yapmaya geldim. Sonunda kuafore gittim saçımı kestirdimmillet kuafore kafa dagitmaya gider ben sinir olup geliyorum. Gobegime bakip hamile misin dedi yetmedi pilates yap ben 11 yildir yapiyorum dedi(kendisi benden iri bu arada) en sonunda da sen yeni mi doğum yapmistin dedi kadin kadin ben 35 kg verdim hatta nerdeyse 40 diyecektim ama gülüp çıktım
Ne saçma insanlar varİyi geceler. Araya kaynak yapmaya geldim. Sonunda kuafore gittim saçımı kestirdimmillet kuafore kafa dagitmaya gider ben sinir olup geliyorum. Gobegime bakip hamile misin dedi yetmedi pilates yap ben 11 yildir yapiyorum dedi(kendisi benden iri bu arada) en sonunda da sen yeni mi doğum yapmistin dedi kadin kadin ben 35 kg verdim hatta nerdeyse 40 diyecektim ama gülüp çıktım
Bende yok ben alabilirim.Sen gündüzde 12 bini havada karada halledersin zaten canimin içi
Benim saatimi birinize versem bu haftalik
Kilo konusunda hırslıyım abla korkmaHirsli kadınlardan korkarım ben
Tabikide pişman olmayacaksınız elimden geleni yapacağım
Merak etme kaptanımKaptanlik konusunda hic deneyimim olmamasina ragmen bu isi hakkiyla tamamlamak adina ben elimden gelen herseyi yapacagim. Sizlerden de ayni destegi bekliyorum canim arkadaslarim.
Gerekli avantajlari yakalamak icin lütfen menü paylasimina ve en az 12bin adim atmaya özen gösterelim.
Amine Busra senin azminden hic süphem yok cnm. Bu hafta da ayni özveriyi gösterecegini biliyorum.
bluegreeneyes 1. Seviyeye baslamistin dimi kuzum. Ilk haftasinda cok iyi kilo vereceksin bence.
@Tostombalakanne sende seviyelere basliyordun diimi cnm. Sana da cok güveniyorum.
Wilma11 cabani gördüm cnm. Sende bu yolda cok isteklisin.
@Zeynebim2020 trambolinin üzerinden paylastigin menülerle takimi zirveye tasimamiza büyül destegin olacak.
K klbk33 Elele verip cuma günü basarimizi kutlariz diye düsünüyorum cnm.
aypare ackerman seker ve yag yemedigini söylemistin zaten. Adimlarini da 12bine tamamlarsan cok güzel bir eksin olur cuma günü cnm.
Z zipzip M MissHayaLet F Frozen01Umutumut82 sizlerde hem kendiniz icin hemde takimimiz en az 12bin adim atarsiniz. Hepinize güvenim sonsuz
Yuhhh diyeydinİyi geceler. Araya kaynak yapmaya geldim. Sonunda kuafore gittim saçımı kestirdimmillet kuafore kafa dagitmaya gider ben sinir olup geliyorum. Gobegime bakip hamile misin dedi yetmedi pilates yap ben 11 yildir yapiyorum dedi(kendisi benden iri bu arada) en sonunda da sen yeni mi doğum yapmistin dedi kadin kadin ben 35 kg verdim hatta nerdeyse 40 diyecektim ama gülüp çıktım
İnşallah yüzünü kara çıkarmıcam. 1 hafta şekersiz beslenmeye geçiyorum, gobusumde sönsün de şu kuafore gider gosteririmKaptanlik konusunda hic deneyimim olmamasina ragmen bu isi hakkiyla tamamlamak adina ben elimden gelen herseyi yapacagim. Sizlerden de ayni destegi bekliyorum canim arkadaslarim.
Gerekli avantajlari yakalamak icin lütfen menü paylasimina ve en az 12bin adim atmaya özen gösterelim.
Amine Busra senin azminden hic süphem yok cnm. Bu hafta da ayni özveriyi gösterecegini biliyorum.
bluegreeneyes 1. Seviyeye baslamistin dimi kuzum. Ilk haftasinda cok iyi kilo vereceksin bence.
@Tostombalakanne sende seviyelere basliyordun diimi cnm. Sana da cok güveniyorum.
@Zeynebim2020 trambolinin üzerinden paylastigin menülerle takimi zirveye tasimamiza büyül destegin olacak.
aypare ackerman seker ve yag yemedigini söylemistin zaten. Adimlarini da 12bine tamamlarsan cok güzel bir eksin olur cuma günü cnm.
Z zipzip M MissHayaLet F Frozen01Umutumut82 sizlerde hem kendiniz icin hemde takimimiz en az 12bin adim atarsiniz. Hepinize güvenim sonsuz
Abla inan oyle patavatsiz ve pis bir kadin ki sirf ucuz ve randevusuz aliyor diye ona gidiyorum. Diger kuaforum cok iyi ama bir tik pahali ve randevu kac defa alsam iptal etmek zorunda kaldim cocuklarla randevu işi uymadi...Yuhhh diyeydin
Yalnız rakip takımda iyi gaz veriyor. Ben bile gaza geldimKaptanlik konusunda hic deneyimim olmamasina ragmen bu isi hakkiyla tamamlamak adina ben elimden gelen herseyi yapacagim. Sizlerden de ayni destegi bekliyorum canim arkadaslarim.
@Zeynebim2020 trambolinin üzerinden paylastigin menülerle takimi zirveye tasimamiza büyük destegin olacak.
Z zipzip M MissHayaLet F Frozen01Umutumut82 sizlerde hem kendiniz icin hemde takimimiz icin en az 12bin adim atarsiniz. Hepinize güvenim sonsuz
Sen calisiyormusun cnmTabikide pişman olmayacaksınız elimden geleni yapacağım
Sekersiz beslenmek benimde hep aklimda olan ama hic basaramadigim birseyİnşallah yüzünü kara çıkarmıcam. 1 hafta şekersiz beslenmeye geçiyorum, gobusumde sönsün de şu kuafore gider gosteririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?