Tam gaz tam yol ileriGelin bakalim cekirgelerim
Acaba bu Alem
böyle azimli, böyle hirsli kizlar gördümü
Ama bu hafta kirmizi takim kizlari gösterecek
Nasil kilo verilir
Nasil adım atilir
___Ilk olarak yapacagimiz yarin kahvaltiyla beraber menulerimize azami dikkat etmek. Kimseye aç kalin, az yiyin demiyorum ama kesinlikle kacamak kabul etmiyorum
Doğru ve saglikli beslenecez.
Mümkün mertebe karbon hakkimizi kahvaltida kullanalim.
Ne yiyecegine karar veremeyen, 1 gün önceden takimindan fikir alsin.
__2.olarak tabiki 12 bin adimi aksatmamaya calisiyoruz.
Yuzde 2 lik avantaji kaybedersek verdigimiz kilolar boşa gidebilir
Herkesten bol paylasim ve takimina destek olmasini bekliyorum
El ele verirsek biz bu işi evelAllah başarırız
askrhpozitif
@madamhd
@masal3487
@Tutaste53
sardunya1038
@prensinin annesi
@Nefesimmmsin
Spor destekcilerimiz sizlere zaten güvenimiz sonsuz
C Chikolata_gozlum
Cordelia
E Elif_Eylul
@Ayyulduz
cuma günü zafer bizimdir, bizim olacakkkk
Sen gelme. Seni görünce istahim aciliyor zaten biliyorsun. Tatli cikilatam benimYalnız rakip takımda iyi gaz veriyor. Ben bile gaza geldim
Niye terslemedin cnmAbla inan oyle patavatsiz ve pis bir kadin ki sirf ucuz ve randevusuz aliyor diye ona gidiyorum. Diger kuaforum cok iyi ama bir tik pahali ve randevu kac defa alsam iptal etmek zorunda kaldim cocuklarla randevu işi uymadi...
Imkan olsa seve seve cnm
Bizdede farklı değil canım saç kavurma , antirikot yaptığı şeylerOh mis ben eşime desem ya kavur ya kıymalı yumurta ya da sac kavurma yapar
Seninle aynı takımda olamadık kısmet değilmiş. Başarılar canım.Bu hafta deneme noluuur
O senin deil. Benim elifim
He yaa
Sen öyle san
Yürürüz evelallah
2. Siraya birakirsan kaparlar
Yarinda bu enerjiden isteriz.Mavi takim seninle gurur duyuyor
Ver de seni alayim
Aynı takıma düştük. gel sarılalım. 1-2-3 KIRMIZIIIIIIII
Evet biraz göbek var ama ben kalçada bi sorun görmedim. Göbekde zaten zayıflayınca küçülecek canımEvet bende farkındayım göbek ve kalça benimde istediğim gibi toparlanmadi. Bunun sebebide düzgün spor yapamamam. Eve pilates topu falan alsam cocuklardan bana kalmaz. Eliptik oylece bekliyor. Pilates kursu ayarlayip evden cikmam lazim benim. Bu arada saçımı da oval yap dedim tamam dedi. Yaptığı şeye hele
Yillardir ayni takimlarda yaristik cnm olsun. Bu defa da rakip olmayi tadarizSeninle aynı takımda olamadık kısmet değilmiş. Başarılar canım.
Sarı takım zaten spor amaçlı katılıyor. Hepsi tam destek olacaktır.
Aynı takıma düştük. gel sarılalım. 1-2-3 KIRMIZIIIIIIII
Benimle canım. Ben günlük 30.000 adım atıyorum. ikimiz kapışçaz.Evet simdi kimle kapisicuk?
Ay napsamkiSen gelme. Seni görünce istahim aciliyor zaten biliyorsun. Tatli cikilatam benim
Gobegim sarkmis durumda bende farkindayim toparlanmadiginin ama bu sekilde soylemek neden ben anlamiyorumEvet biraz göbek var ama ben kalçada bi sorun görmedim. Göbekde zaten zayıflayınca küçülecek canım. Sen bakma o patavatsıza
Biz menemendeyiz hala bi üste seviyeye çıksaydı iyi olurduBizdede farklı değil canım saç kavurma , antirikot yaptığı şeyler1 saat mutfak temizlediğimle kaliyorum
Plank yapmayı denedin mi hiç bana çok iyi gelmişti tekrar baslayacam İnşaAllahEvet bende farkındayım göbek ve kalça benimde istediğim gibi toparlanmadi. Bunun sebebide düzgün spor yapamamam. Eve pilates topu falan alsam cocuklardan bana kalmaz. Eliptik oylece bekliyor. Pilates kursu ayarlayip evden cikmam lazim benim. Bu arada saçımı da oval yap dedim tamam dedi. Yaptığı şeye hele
Ayy ben denedim. Cıkss yapamiyorumPlank yapmayı denedin mi hiç bana çok iyi gelmişti tekrar baslayacam İnşaAllah
Süper o göbek gidecek merak etme. Saçının birazdı toplanmış ama düz kesmiş herhalde.Evet bende farkındayım göbek ve kalça benimde istediğim gibi toparlanmadi. Bunun sebebide düzgün spor yapamamam. Eve pilates topu falan alsam cocuklardan bana kalmaz. Eliptik oylece bekliyor. Pilates kursu ayarlayip evden cikmam lazim benim. Bu arada saçımı da oval yap dedim tamam dedi. Yaptığı şeye hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?