Küçükler mi canımKızları uyutmak için yatirali yarım saatten fazla oldu hala başarılı olmadım sinir kat sayıların ful tavan
Sağol canımAfiyet olsun canım
Benim kızlarla yaşıtlarmış canım az önce yatırdım ben deEşek kadar oldular canım biri 6 biri 3 yasinda
Eşek kadar oldular canım biri 3 biri 6 yaşındaKüçükler mi canım
Bende anlamadımYazilara ne oldu boyle
Ben hala uyutmayi başaramadım ne cisleri ne susamalari bitmediBenim kızlarla yaşıtlarmış canım az önce yatırdım ben de
Iyiyiz canim sen nasilsinPissst selam babyler naparsiniz
Selam sulisim hoş geldinPissst selam babyler naparsiniz
Hoşgeldin canımPissst selam babyler naparsiniz
Bitmez ya hele küçükler neyse de büyükler daha fena kızıyorum bazen artık yeter diye de öyle susuyorlar yoksa var ya gel gıdı gıdı yap gel taş kağıt makas oyna gel öp gel üstümü ört anne biliyomusun okulda ne oldu minvalinde çağırıp konusmalar uzayip gidiyorBen hala uyutmayi başaramadım ne cisleri ne susamalari bitmedi
Aynen ya valla çok yoruldum uyusalar Atıcam kendimi yatağaBitmez ya hele küçükler neyse de büyükler daha fena kızıyorum bazen artık yeter diye de öyle susuyorlar yoksa var ya gel gıdı gıdı yap gel taş kağıt makas oyna gel öp gel üstümü ört anne biliyomusun okulda ne oldu minvalinde çağırıp konusmalar uzayip gidiyor
Ne güzel vermiştin kiloları en azından ben öyle hatırlıyorumBende iyiyim cok.şükür...bol.koşturmaya devam...
Gece gunduz yemeyede
Gece beslenmesi tam gaz spor desen cok.oldu unutali....
Sizler nasilsiniz...nasil gidiyo yeni yer Hayirli olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?