- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
Yazılanlarla soylenilenlerle olmuyor iş. Bir gün ye sonra tartil görürsün farkı. Dikkat et tatlım...eee regl olan benim.
sesi çıkmayan sizsiniz
hopp nerdesinizzzzzzzzzzz
kızlar bu arada cok araştırdım.. bulgur pilavı kilo yapmıyormuş..
bulgur pilavı yerken yanında sıvı tüketilmemesi lazımmış
ve yedikten sonra su içilmemesi lazım bi süre
yoksa mideyi genişletiyormuş bulgur şiştiği için
tabi tutup 1 tabakta değil yani ama yarım tabağa kadar sorun yok
o zaman kendime bugün bulgur pilavı yapıyım
kuzum yeterki hevesin olsun tabiki artar icindeki gucu sen zaten biliyorsunNe zamandır ilk kez 6bin üzerine çıktım bende. 8 bin yapabilecekmiyim emin değilim. Yavaş yavaş arttiriyorum
Haftaya daha iyi olacağım. Bu hafta eşimin ilk kez gececi olması cocuklarla biraz yıprattı. Sonrakinde tecrubelenmiş olacağızkuzum yeterki hevesin olsun tabiki artar icindeki gucu sen zaten biliyorsun
Harikasın canimEmanet hukumetin gecici spor bakanı kütüphanede bir yandan kitabına bakıyor kızını bekliyor bir yandan sitedeki emanet adımlarını yazıyor
Eki Görüntüle 3133266
Eline saglik canimEmanet hukumetin gecici spor bakanı kütüphanede bir yandan kitabına bakıyor kızını bekliyor bir yandan sitedeki emanet adımlarını yazıyor
Eki Görüntüle 3133266
Afiyet olsun canim burasida serinledi bugünEvde cam kapalı üşümeye başladım. Kiraz sapı demledim. Herkes 2 saattir uyuyor. Artık çocukları uyandırayim
Benim de boğazım açıyorEvde cam kapalı üşümeye başladım. Kiraz sapı demledim. Herkes 2 saattir uyuyor. Artık çocukları uyandırayim
Olsun verirsin canımBallarım bende diyete uyuyorum yazamadım biraz balım telaşeli işlerden, ilk fırsatta gelecem aranıza.
Sınavınız hayırlara vesile olsun ballar, geçmiş olsun
Çizkekim sabit kiloyum
Sıcak tut karnını canımregl oldum heryerm ağırıo
Büşra ytez di en son. Bu benim en çok kullandığım isimdi. Sadece Büşra olmak istedim ama üye var malesef bana vermedilerBenim de boğazım açıyorsiz yeni mi geldiniz isim mı değişti ?
Aaa tammadir canım :)Büşra ytez di en son. Bu benim en çok kullandığım isimdi. Sadece Büşra olmak istedim ama üye var malesef bana vermediler
Gecmis olsun canimBenim de boğazım açıyorsiz yeni mi geldiniz isim mı değişti ?
Afiyet olsun canim21 Eylül carsamba
Saat 8.30
1 wasa arası fıstık ezmesi
Saat 12.00
Yumurta
Peynir zeytin soslu biber
Biraz reçel
Beyaz ekmek
( Arkadaşımda yedim)
Aralarda
Çiğ kuruyemiş
Akşam 18.30
Soğuk yoğurt çorbası
Nohut
Pilav
Çok koymuşlardı fazla yedim
Siyah üzüm
erenmothers tartıyı sabah aticam canım cuma sabah evde olmayacağım
Sporu da az kaldı 8 bine tammalaninca yazarım
Kolay gelsin canim işlerindeKızlar nasıl gidiyor sizin ya ben nasıl toparlanacagim bilmiyorum konsantre olamadım bir.turlu evimi de bi tasisaydim Allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?