- 31 Temmuz 2020
- 20.424
- 60.299
- 598
Başka bişey vardı amaCanım benim sana kizsam da sen aldırma saniyelik olur benimki. Ama sadece kiloya üzülmene sevindim. Başka bir şey var zannettim.
Bugün nasılsın hayatımçok şükür diyeyim
Kakule tarçın filan mı canımkızlar instagramda yabancı bir sayfada, kahveye çeşitli baharatlar karıştırıp harmanladı. yumuşak içimli Türk kahvesi alıp onu deneyeceğim. beğenirsem size de tarif veririm. bence tadı değişik olur.
Sağ olsun kaptanım bir derdim olsa ben de ona koşuyorum.
daha iyiyim sanki. doktordan gelince yemek yedim ilaç içtim. az oturdum sonra 1 saatten fazla uyumuşum. kalktım bir şeyler içtim falan. çok şükür. dinlenince iyi oluyor.
tarif şöyle;Kakule tarçın filan mı canım
Sağ olsun kaptanım bir derdim olsa ben de ona koşuyorum.iyi olmana sevindim bitanem.
daha iyiyim sanki. doktordan gelince yemek yedim ilaç içtim. az oturdum sonra 1 saatten fazla uyumuşum. kalktım bir şeyler içtim falan. çok şükür. dinlenince iyi oluyor.
Yirim seni tatlı şeyIşığı gören gelmişcumaya kadar gelmezler inşallah.
Çok iyi yapmışsınAllah'tan yiyip içme yok biricikim hepsine kahve dayadım
Arabica kahve mekanı mi işletiyoruz oh ne âlâ gelsinler bakalım...
Afiyet olsun26 Eylül
10.00 Haş yumurta domates salatalık peynir maydanoz, nane ,dört tane kinoali sunta
12.00 Kahve
16.00 Taze fasulye, güveç, ayran
19.00 Dört erik
22.00 Çörçil
bitki çayı, iki litre su
Wilma11
Zipzip-
Eki Görüntüle 3135990
Tamam canım çok iyitarif şöyle;
500 gram Türk kahvesi (ama bence iyice yumuşak içimli seçin)
3 yk toz tarçın
2 çk toz zencefil
2 çk hindistancevizi tozu
1,5 çk yenibahar
1,5 çk karanfil
ama ben bunu 100 gram kahveyle deneyeceğim. sadece yenibahar koymayacağım. alerjim var.
AblacimmmKülkedim
Hoşgeldin canım nerelerdeydin nasılsınAblacimmm
Afiyet olsun ablacim26 Eylül
10.00 Haş yumurta domates salatalık peynir maydanoz, nane ,dört tane kinoali sunta
12.00 Kahve
16.00 Taze fasulye, güveç, ayran
19.00 Dört erik
22.00 Çörçil
bitki çayı, iki litre su
Wilma11
Zipzip-
Eki Görüntüle 3135990
Hosbuldum canım valla söyle bi Türkiye turu yaptım geldim :)Hoşgeldin canım nerelerdeydin nasılsın
Keşke sen de gelsenArabica kahve mekanı mi işletiyoruz oh ne âlâ gelsinler bakalım...
üşütmüştüm ya sağlık ocağına gittim canım. hastane randevularım ayrı.
Çok sevindim balımhangi bölüme gittin bugün
aslında şöyle; ben Türkçe adıyla yazdım ama ölçüler yanlış olmasın. fazla olursa tadı kötü olur.Tamam canım çok iyiben bazen tarçın atıyorm onun dışında aromalı içiyorum
Doğru canım onların minik ve saplı plastik ölçekleri oluyo di mi görmüştümaslında şöyle; ben Türkçe adıyla yazdım ama ölçüler yanlış olmasın. fazla olursa tadı kötü olur.
yemek kaşığı ve çay kaşığı derken bizimkileri kullanma. ingilizce isimleriyle tablespoon ve teaspoon ölçeklerini kullan. silme olarak tabi. bizim normal yemek kaşığı ve çay kaşıklarımız değil.
İyi yapmışsın canım. İyiyiz hala kilo vermeye çalışıyoruzHosbuldum canım valla söyle bi Türkiye turu yaptım geldim :)
Cok şükür iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyo buralar
O çoook uzak , yakınlara bakKeşke sen de gelsen
O hala sözü beni aldı bendenİyi yapmışsın canım. İyiyiz hala kilo vermeye çalışıyoruz
O çoook uzak , yakınlara bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?