Bir beş kilo daha vereyim de öyle ye şimdi olmazYirim seni tatlı şey
Çok iyi yapmışsın
Afiyet olsunAşkitom çörçil nedir?
Canım sen sen niye uyandın:)Bir beş kilo daha vereyim de öyle ye şimdi olmaz
Aşkilopum bir limonu sıkıp büyük bir bardağa koyuyorsun, üzerine soğuk bir maden suyunu yavaş yavaş ekliyorsun en son üzerine çay kaşığının ucuyla tuz koyuyorsun , hafif karıştır iç. Bunun adı çorcil. Karbonhidratsiz besleniyorsan bunu içiyorsun. Uzmandan dinledim.
Günaydın minoşum.Günaydınlar:)
Gel uyuyalım çok uykum varGünaydın minoşum.
Namaz sonrası uyumuyorum bebem.Canım sen sen niye uyandın:)
Uyursam tembellik çöküyor. Sen uyu ben seni beklerimGel uyuyalım çok uykum var(
Allah kabul etsin canım :)Namaz sonrası uyumuyorum bebem.
Nobetciyim canım kızlar namaza uyandı , baslarindayim:)Uyursam tembellik çöküyor. Sen uyu ben seni beklerim
Sağ ol bitanemAllah kabul etsin canım :)
Okuldayim:) 8.30 a kadar nöbet devam 12 ye kadar odamda dinlenip sonra mesai :)Sağ ol bitanemokula gideceksin di mi
Yıllar önce ben de senin gibi nöbet tutuyordum bunlar hep güzel anılar olarak kalacak. Kolay gelsin canımNobetciyim canım kızlar namaza uyandı , baslarindayim:)
İnşallah huzurla dinlenirsin.Okuldayim:) 8.30 a kadar nöbet devam 12 ye kadar odamda dinlenip sonra mesai :)
Benim de hep oralarda birikiyor. Yavaş yavaş verirsin hedefin gerçekleşir iyi düşünmüşsün bitanem. Cuma günü başla geciktirme.Benim güzeller güzeli ablam biraz basenden ve kalçadan aldım bu cuma başlamayı düşünüyorum diyete bu defaki hedefim biraz fazla olck 57 düşünüyorum
Gelmem mi tabi ki gelirim.Keşke sen de gelsen
Ne iyi ettin de geldin.Ablacimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?