Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Diyet gruplarındayken uygulanan kuralar uygulansın daha ciddiye alırız sayfayı dıye düşünüyorum bende.
Ayrıca kesinlikle mükemmel bir yol arkadasısın

Canım tebrik ederim ne guzel eksılmıssınatamazsan da canın sağolsun

takip edersen sonuç alırsın burcucum

27 eylül menüm - sarı takım

Kahvaltım 1 kalın dilim çekirdekli siyez ekmeği kızarmış, kekikli hindi füme,3 zeytin,salatalık 2 yumurta 1 dilim tulum peyniri

Ara 1 1 orta boy tam olgunlaşmamış muz,1 mandalina, 2 dilim şeftali ,az kuruyemiş , 1 halley mini, sade türk kahvesi

Ara 2 bir mınık ekler, chai yeşil çay limonlu

Ara 3 light sütlü,lif tozu ilaveli latte, şekersiz hurmalı kurabiye

Akşam çupra buğulama, 3 kaşık beyaz makarna ,salata

Ara 4 1 dilim beyaz ekmek, 1 kremalı kurabiye, 14 gr sütlü çoklıt sade türk kahvesi

9.401 adım 940 puan

pastelfit Zipzip-
Resmi yarın iki günlük atayım

afiyet olsun canım. halley, ekler, kurabiyeler ve çiko olmasaymış daha iyi olucak sanki. kan şekerini sürekli yükseltir bunlar. çok acıktırır.
sen de benim gibi abur cuburu çok seviyorsun

İnşallah fulyammmm
Böyle dizginlerim dedim çünkü 2.000 kalori almam için 1.600 kalori harcaman gerek didim
kalori kısmen önemli. önemli olan glisemik indeks emin ol. ben 2 öğün aralıklı oruç yaptığımda yağlı neler yedim neler. misler gibi gitti kilolar.
glisemik indeksi düşük besleneceksin, bir de öğün sayısı az olacak.

6 öğünle kilo veren var tabi ama dikkat et az az 6 öğün. miktar olarak da kalori olarak da az 6 öğün.

Ben yapayım sana yemegini kargoyla gönderim adres ver
Teşekkür ederim canım
Mesaji gec gördüm yoksa yapardim

Burasida güzel ama rüzgarliydi

Maşallah canim cok iyi gidiyorsun

Teşekkür ederim canim ❤

Gecmis olsun canim
Vallahi mecbur yaptım. Üstüne de markete gidip, okula gittim
Diyet gruplarındayken uygulanan kuralar uygulansın daha ciddiye alırız sayfayı dıye düşünüyorum bende.
Ayrıca kesinlikle mükemmel bir yol arkadasısın
Teşekkür ederim kaptanım
Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…