Diyet gruplarındayken uygulanan kuralar uygulansın daha ciddiye alırız sayfayı dıye düşünüyorum bende.Kaptanım sonuna kadar haklısın ama motivasyonunu kaybetme. Maalesef bu durumu çakma kaptanlığım sırasında sabırla izledim. En güzeli kural ve ceza. Bu bizim iyiliğimiz için . En basit örnek, adım zorunluluğu olmasaydı ben çoğu gün kös kös otururdum. Çok nadiren hastalık vs olduğunda atamıyorum o kadar. Menümü, zaten gece adım ile birlikte yazıyorum. Kırk yılda bir uyuklarsam sabah yazıyorum. Ayyy ne mükemmel bi insanmışım ben yaa tü tü tüüü
Oooo 4 haftada ne kilo alınır
Keşke basenim olsa
Kolay gelsin canım
sana da afiyet olsun şekerimAfiyet olsun şekerım
Allah razı olsun canım benimgeçmiş olsun gaptanım elifim
inşallah iyi sonuçlarla
Allah rahmet eylesin cnm
Benimde temızlıgı yapsan ben de ondan bıktımBen yapayım sanayemegini kargoyla gönderim adres ver
Canım tebrik ederim ne guzel eksılmıssınmerhaba kızlar diyetisyen kontrolüm vardı bir buçuk kilo yağ yakmışım ama tartıya yansıyan rakam 600 gram eksi ödem her zamanki gibi fazla bu hafta sporu artıracam bakalım cumaya kadar inşallah ödemleri atarım
Afiyet olsun canımaz sonra yeşil çay içerim
çok şükür halimize ama yaş ilerledikçe hergün düzenli yapmamız gereken işler zor geliyor de miBenimde temızlıgı yapsan ben de ondan bıktım
takip edersen sonuç alırsın burcucumİyi akşamlar kızlarbirazdan türk kahvesiyle yapacağım ara öğünü de ekleyip yazıcam menümü
1.400 kalori oldu
1.200+o günkü yürüyüş ve sporla yaktığımın yarısını ekliyorum 2 gündür :) bakalım nolucak
İnşallah fulyammmmtakip edersen sonuç alırsın burcucum
biraz yogun oldu canım kuzum kusuruma bakmaAfiyet olsun cnmneden ugramiyorsun cnm hic
afiyet olsun canım. halley, ekler, kurabiyeler ve çiko olmasaymış daha iyi olucak sanki. kan şekerini sürekli yükseltir bunlar. çok acıktırır.27 eylül menüm - sarı takım
Kahvaltım 1 kalın dilim çekirdekli siyez ekmeği kızarmış, kekikli hindi füme,3 zeytin,salatalık 2 yumurta 1 dilim tulum peyniri
Ara 1 1 orta boy tam olgunlaşmamış muz,1 mandalina, 2 dilim şeftali ,az kuruyemiş , 1 halley mini, sade türk kahvesi
Ara 2 bir mınık ekler, chai yeşil çay limonlu
Ara 3 light sütlü,lif tozu ilaveli latte, şekersiz hurmalı kurabiye
Akşam çupra buğulama, 3 kaşık beyaz makarna ,salata
Ara 4 1 dilim beyaz ekmek, 1 kremalı kurabiye, 14 gr sütlü çoklıt sade türk kahvesi
9.401 adım 940 puan
pastelfit Zipzip-
Resmi yarın iki günlük atayım
kalori kısmen önemli. önemli olan glisemik indeks emin ol. ben 2 öğün aralıklı oruç yaptığımda yağlı neler yedim neler. misler gibi gitti kilolar.İnşallah fulyammmm
Böyle dizginlerim dedim çünkü 2.000 kalori almam için 1.600 kalori harcaman gerek didim
Teşekkür ederim canımBen yapayım sanayemegini kargoyla gönderim adres ver
Vallahi mecbur yaptım. Üstüne de markete gidip, okula gittimMesaji gec gördüm yoksa yapardim
Burasida güzel ama rüzgarliydi
Maşallah canim cok iyi gidiyorsun
Teşekkür ederim canim ❤
Gecmis olsun canim
Teşekkür ederim kaptanımDiyet gruplarındayken uygulanan kuralar uygulansın daha ciddiye alırız sayfayı dıye düşünüyorum bende.
Ayrıca kesinlikle mükemmel bir yol arkadasısın
Afiyet olsun canım27 eylül menüm - sarı takım
Kahvaltım 1 kalın dilim çekirdekli siyez ekmeği kızarmış, kekikli hindi füme,3 zeytin,salatalık 2 yumurta 1 dilim tulum peyniri
Ara 1 1 orta boy tam olgunlaşmamış muz,1 mandalina, 2 dilim şeftali ,az kuruyemiş , 1 halley mini, sade türk kahvesi
Ara 2 bir mınık ekler, chai yeşil çay limonlu
Ara 3 light sütlü,lif tozu ilaveli latte, şekersiz hurmalı kurabiye
Akşam çupra buğulama, 3 kaşık beyaz makarna ,salata
Ara 4 1 dilim beyaz ekmek, 1 kremalı kurabiye, 14 gr sütlü çoklıt sade türk kahvesi
9.401 adım 940 puan
pastelfit Zipzip-
Resmi yarın iki günlük atayım
Evet yaaaçok şükür halimize ama yaş ilerledikçe hergün düzenli yapmamız gereken işler zor geliyor de mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?