Afiyet olsun canım11 Ekim 2022
sabah 09.10
1 küçük kuru incir, 7 zeytin, 1/2 dukan tost, domates, biber
öğlen 13.30
2 kk peynir, 1 tk muammara, salatalık, 1 simit
ara 16.00
2,5 ceviz, 1 kuru kayısı, 1 hurma
akşam 19.10
1 küçük kuru incir, 7 zeytin, 1 tabak menemen, 1 ceviz, salatalık, 2 dilim ekmek
ara 21.00
3/4 elma
yatana kadar 1,5-2 lt suZipzip- fesang
Ben iki öğün yapıyorum kuzum. Sabah fix sandviç oluyor zatenyemekte misafir olunca zor oluyor. illaki yeniyor. yarın akşamki yemek belli. ama öğlen ne yerim düşünmem lazım.
Hehehehe canım valla bugün çok stresli bir gündü kendime ödül verdimkız Allah iyiliğini versinakşam menüsü ne öyle 2 dilim ekmek, 1 kase kısır, 1 kıymalı börek... doymadın mı neyse erken yemişsin en azından
Menemen candır
Yok yaaamaviş takımımve sarı böcüğüm 2 gün var. çok dikkatli olalım menülerimize ve adımlarımıza. cumaya güzel bir eksi görelim fesang ı yenelim
@pastelfit @dolunaydagel @Aijoo @DombiliKus @Nau Nau @SebastianCheesecake
Hayırlı olsun canımKızım aldı vizeyi sonunda çok mutlu şimdi,akşamada dönecekler .
Gerisi heyecanMenemen candır
6.5 TL olmuş ne güzel 2.5 TL ye alıyorduk bir zamanlarBen diyetteyken tatlı krizim gelirse bitterli yulaf bar yiyorum canım.
Afiyet olsun bitanem11 Ekim salı
Sabah 11.00
(3 teneffüste anca bitirdim)
Klasik çavdar ekmeğine sandviç
Bir susamlı bisküvi
Akşam 16.30
Bir tabak acılı menemen
Bir dilim süzme peynir
İki dilim çavdar ekmeği
Bir kase kısır
Bir dilim kıymalı börek
Zipzip- 60kiloyum minerva1988
Mecbur calismazsan şiddet uygularım aasfNabersiniz? Ben ders çalışıyorum
hipo dan dolayı iki öğün yapamıyorum şimdilik. denedim kötü oluyorum. şimdilik mecburum. bu ayki tahlilim daha iyi çıktı ama dikkat etmem lazım.Ben iki öğün yapıyorum kuzum. Sabah fix sandviç oluyor zaten
Dimi yaaaa neyse bir süre çavdar ekmeği ile yiyeceğim yapacak bir şey yokGerisi heyecan
En kurtarıcı diyet yemeği...ama var ya fırından yeni çıkmış çıtır çıtır ekmekle bir başka gidiyor
Ya sorma uzun bir aradan sonra geçen hafta aldım ben şok6.5 TL olmuş ne güzel 2.5 TL ye alıyorduk bir zamanlar
Biricikim ben cuma ve pztsi hariç hiç tartılmıyorumAfiyet olsun bitanemkısır gecici bir odem yapacak perşembeye kadar canını sıkabilir tatlım. O güne kadar tartilmazsan fark etmezsin.
gerçekten ya küçücük şey 6,5 TL6.5 TL olmuş ne güzel 2.5 TL ye alıyorduk bir zamanlar
Valla aşka geldim. Bebeğim arkadaş grubunda soru özet vs paylaşılıyorsa bana da yollar misin??Mecbur calismazsan şiddet uygularım aasf
Daha iki gün var halledersin bebeğimKarnım aç diye demiş mıydım bugün çok kötü beslendim ve utanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?