Tamam tatlımKuzum harikasınben bakıom adımlara bu hafta
Cok uzak kalmisim buralardannasıl kaçırırsın nasıl bilmezsin
İçinde olman gerek uzakta değilCok uzak kalmisim buralardan
Ayyyy bildim. Nein ağzıma sürmemTrabzon hurması cennet elması da diyolar canım bak netten . Yemediysen yemelisin mutlaka
Teşekkür ederim
Cidden yanasıl kaçırırsın nasıl bilmezsin
Halbuki nasıl güzelAyyyy bildim. Nein ağzıma sürmememzirirken o kadar çok yedirdiler ki simdi görmeye katlanamıyorum Allah affetsin
Ay yok yok fena oldum o günler aklıma geldiHalbuki nasıl güzel
Bende hamileyken ıspanaktan tiksindim kocam sağolsun haftanın 3 günü yerdikAyyyy bildim. Nein ağzıma sürmememzirirken o kadar çok yedirdiler ki simdi görmeye katlanamıyorum Allah affetsin
Ben de çilek isterdim hep çilek yerdim şimdi onu da yiyemiyorumBende hamileyken ıspanaktan tiksindim kocam sağolsun haftanın 3 günü yerdik
İyi dayanmışsın haftada 3 ıspanak da yenmez yani yoksa severim ıspanak :)Bende hamileyken ıspanaktan tiksindim kocam sağolsun haftanın 3 günü yerdik
Ya sende haklısın tabi. Çok yiyinceAy yok yok fena oldum o günler aklıma geldimutlaka güzeldir de benden uzak olsun
Ben de çilek isterdim hep çilek yerdim şimdi onu da yiyemiyorum
Faydalıymış kan yaparmış diye alır gelirdi. Artık değil yemek görünce midem bulanırdıİyi dayanmışsın haftada 3 ıspanak da yenmez yani yoksa severim ıspanak :)
Zaten meyve hiç sevmiyorumYa sende haklısın tabi. Çok yiyince
Haklısın valla. Neyse böreği olursa yenir deFaydalıymış kan yaparmış diye alır gelirdi. Artık değil yemek görünce midem bulanırdı
He dün yaptıydımHaklısın valla. Neyse böreği olursa yenir de
Yaaa bende meyve hastasıyım. En büyük zaafım patates ve meyvelerZaten meyve hiç sevmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?