Afiyet olsun Elhoşumm1 Aralık Menüsü
12.00 Üç yumurtalı omletin yarısı, ceviz , domates, salatalık , yarım avokado
Bir dilim tahıllı ekmek
13.00 Kahve
16.00 Bir hurma, iki mandalina
17.30 Yine patlıcan çok şükür bitti, yoğurt
19.00 Bir yulaflı kurabiye, çay
Yediklerim çok olsun diye yemiş bulundum
İki litre su
@Aijoo ,Hedef60kgolmak
Veee hafta kapatılır
230.000 yazayım benYakışır hoşgeldin hediyesi
Orda dur 230bin benim230.000 yazayım ben
Evet canim az kaldiAy hadi az kalmış
sen utanma kilolar senden utansınEve gideyim geçmiş yapayım cuma takımlara girmek istiyorum ama kilomdan çok utanıyorum
İdeal iletişim bence desen utanma kilolar senden utansınbu güzel hanfendiyi biz ne hakla rahatsız ettik aylarca desinler
Çok teşekkür ederim bitanemBenn
Afiyet olsun nice güzel haftalarımız olsun
canım geçmiş olsun tekrar :) her gün uğra sohbete gelMerhaba, bugün sekizinci gün. Biraz bir şeyler yemeye alıştım. Yarın dikişleri alacaklar. Alt çeneye geçici kaplama diş takılacak. Umarım her şey yolundadır ve damaklar iyileşmiştir.
Beni çok duygulandırdı mesajınız, çok teşekkür ederim.
Zaten şu süreç bütün psikolojimi darmaduman etmişti.
Uzaktan bir selam bile ne kadar güzelmiş, var olun. Dilerim daha iyi günlerde tekrar görüşmek üzere.
Di mi yaa neyse vereceğim sizlerlesen utanma kilolar senden utansınbu güzel hanfendiyi biz ne hakla rahatsız ettik aylarca desinler
Uzun zamandir ugramamisHedef65tir nerdesin?
afiyet olsun meryoşCanımın içi
Çok geçmiş olsun canım.Ağrı çok oldu ilk günler. Yüzüm ölçüsüz şişti, hatta morluklar oldu yüzümde ve bir kısmı daha duruyor.
Hiç kolay değil. Sürekli acıkan biri olarak hayat işkenceye döndü. Yoğurt, peynir ve tüm süt ürünlerini de yasakladılar fermente gıda diye, diş etleri zarar görürmüş.
Nefret ettim şu geçen hafta yaşamaktan ama şimdi daha iyiyim.
Damaklarım eskisi kadar ağrımıyor. İki üç gündür ağrı kesici bile içmedim. Tek istediğim şu dikişlerin alınması çünkü o iplikler dilime takılıyor ve sinirimi bozuyor. Boydan boya ağzım dikiş dolu. Gerçekten zormuş ama geçiyor. Zor olmayan bir şey yok, insanın neresi ağrıyorsa, canı orda oluyormuş.
Üç gün aç gezdim sinirden ağladım bile. Benim için çok zor. Hızlı bir metabolizmaya sahibim. Sürekli zayıflıyorum ama hepsini atlatacağım, biliyorum. Umarım siz de kolay atlatırsınız.
Merhaba, yanlış kişiye mi mesaj yazdınız diye düşünmeye başladım.canım geçmiş olsun tekrar :) her gün uğra sohbete gele diyete de başlamış oldun sanırım , yürüyebiliyor musun 6-7 bin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?