Canım sen neden artı geldin geçen hafta çok mu vermiştin? Sıkı bir diyet mi yapmıştın genelde sıkı diyetten sonra da olur. Eminim cuma gününe iki katı eksi olacaksın sana güveniyorumBu nasıl eksiler böyle arkadaş. Döner bıçağıni aldım benim başka türlü gitmez
Şimdi eve geldim derhal su içeceğim kaptanımMaviş kızlarım huuuuu
Mutfaktaki en büyük bardagimizi alıp suyumuzu lıkır lıkır içiyoruz. Ohhhh yarasın bütün toksinler gitsin.
Sonracima acikmadan ne yiyeceksek en sagliklisindan onu hazirlayalim ki olur olmaz şeylere saldırmayalim.
İşimizi gücümüzü bitirip adım için zaman ayarlıyoruz.
fesang
Hallederiz
Amine Busra
@Willemijn-
Mthn83
Hadi bakalım mavişlertembellik zamanı değil where is hareket there is bereket
Tebrikler canım@KinoalihatunCordelia Amine Busra tebrikler
Bu kiloda normal dostum. Tebrikler
Çok iyi dostum.
Tünaydin
Afiyet olsun
Saglik olsun
Cuma 64.8
Pazartesi 63.90
-900
@pastelfit
@Zipzip-
Elhan
Canımsınnn tatlış kaptanım benimHadi canııımmBu ne güzel bir başlangıç. Tebrik ederim canım mükemmelsin
Aşkitom senin gelme şerefine verdim kuzum
Tatlı elhoşum bitanecik elhoşum teşekkür ederimCanım annem ne güzel bir bildirim tebrik ederim. Daim olsun.
Kilo yapmayacaksa olurAğzın pasta yesin
Teşekkür ederim bitanem
Tatlı mommycik iyi ki varsınTebrikler canımmaşallah
Canımsınnn tatlış kaptanım benim
Aşkitom senin gelme şerefine verdim kuzumhavaya gir aşkım 1 kilo eksin var ne güzel hadi bunun üstüne bi halay çekelim
Tatlı elhoşum bitanecik elhoşum teşekkür ederim
Evet çok şükür az zararla atlattımDengelemişsin tatlım harika bir menü.
Lavaş dürüm, yumurta, peynir, salataNe yedin
Şifa olsun
CanımsınTatlı mommycik iyi ki varsın
Ben de seni çoo..k seviyorum tatlımCanımsıniyi ki sende varsın canım seni çok seviyorum tatlı fesangım aşkitommm
Ben iki tarafa da diyorum, ne yapıyım, kimi kimden ayırıyım, biri sağ gözüm, biri sol gözümBaşladın mı dicektim ama maviye demişsin sadece eferin
Vuuuu
Afiyet olsun ayağına sağlık canım
Senin menüden istiyorumEveet eksi geldiğime göre dünkü menümü yazayım
4 aralık
Sabah ve akşam yağ yakıcı kahve, 1 kez detoks çay, 2.5 lt su
12.30 1er dilim bazlama, beyaz ekmek, 1/4 simit, küçük kahvaltılıkta tereyağı reçel, 1 haşlanmı yumurta, 1er dilim beyaz ve kaşar peynir , kırmızı tatlı biber, yeşil ve siyah zeytin, limonlu siyah çay
15.45 leblebi, birkaç minik oreo,birkaç minik kurabiye, 1 kepekli grissini, 2 kare çikolata, 1 avuç nesfit, cevizli sucuk
17.30 2 minik ekler, kupada siyah çay
19.30 ayran, 1 dilim tb ekmeği , kıymalı pırasa yemeği
Elhan Cordelia
8.117 adım 811 puan , 2 mil leslie 300 puan
Eki Görüntüle 3171541
Canım sanırım fırında yapacağım. Hiç yapmadım ama fırında nasıl yapayım??fesang Minnoş Karnıbaharı nasıl yapacaksın canım yemeğini mi fırında falan mı seni karnıbahara alıştırayım diye sevimli hale getireyim dedim
Gerçekten abarttık suyuSu iç su
Ödem olmuştur canım, takma kafana
Hepimizi su şişirdi hahhahahakızlar tek tek etiketleyemedim ama çok güzel eksiler gelmiş. herkesi tebrik ediyorumartı gelenler de üzülmesin. fazla bir artı görmedim. ödem veya wc den de olabiliyor o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?